ЗАДЕН ДЕСЕН НОСАЧ - чукане на дупки

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 27 Ное 2008, 16:59

Хайде да ми е честито и на мен влизането в отбора с бордюрите :mhihi:
Отбелязах днес 1:0 срещу перфектната ми BBS-ka и сега вече не е толкова перфектна.
Проблемът: потропването на кардана при връзката си с дифа (вероятно от тампона) взе, че се усили, а и ми прави впечатление, че потропва повече самата задница, освен това при спиране (без ABS) сякаш кляка малко колата и после се дига, ама не плавно а като на степени (долу =>горе) - тампоните ли са си тръгнали (не е разкрачена) или май ще трябва да отида на майстор :help: - бат Колю от Люлин ще се оправи ли ако се уговоря с него (не съм ходил досега там).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Ное 2008, 17:06

dokie написа:Хайде да ми е честито и на мен влизането в отбора с бордюрите :mhihi:
Отбелязах днес 1:0 срещу перфектната ми BBS-ka и сега вече не е толкова перфектна.
Проблемът: потропването на кардана при връзката си с дифа (вероятно от тампона) взе, че се усили, а и ми прави впечатление, че потропва повече самата задница, освен това при спиране (без ABS) сякаш кляка малко колата и после се дига, ама не плавно а като на степени (долу =>горе) - тампоните ли са си тръгнали (не е разкрачена) или май ще трябва да отида на майстор :help: - бат Колю от Люлин ще се оправи ли ако се уговоря с него (не съм ходил досега там).

относно проблема незнам какъф е, но определено не ходи при тоя "майстор" ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Ное 2008, 17:23

dinozab написа:Сигорен ли си в това аз мисля че от тях зависи гумата колко ще излезе навън спрямо калника :roll:

Малеее , Дино аз сега виждам въпроса ти - сигурен съм 100% ,за да излезе гумата навън трябва да се играе с джантата - различно ЕТ :idea:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 27 Ное 2008, 17:31

VesoPesa написа:
dokie написа:Хайде да ми е честито и на мен влизането в отбора с бордюрите :mhihi:

Под "тоя майстор" да разбирам да не ходя при Никола Дановски от Люлин, така ли, че нещо не разбрах? Доста хора го хвалят и затова питам, къде да отида - ходих в Перник при много добър "майстор", който обаче каза, че няма нищо, а мен ме човърка...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Ное 2008, 17:53

dokie написа:
VesoPesa написа:

Под "тоя майстор" да разбирам да не ходя при Никола Дановски от Люлин, така ли, че нещо не разбрах? Доста хора го хвалят и затова питам, къде да отида - ходих в Перник при много добър "майстор", който обаче каза, че няма нищо, а мен ме човърка...

точно тъй го разбирай а за добър майстор незнам къде да я закараш, нека някой колега да ти помогне ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 27 Ное 2008, 23:22

VesoPesa написа:Къде са тия комбита на части че все сердани деа :confused:
Бисер го чакам да се включи да каже има ли, ама май няма да е днеска :mhihi: да е жив и здрав :)
Колкото до тампоните мерси за съвета :D

Здрасти, има едно комби в село Куманово, близо до Варна :D Стоят 2 носача и те чакат :mhihi: Действие му е майката, колата до оня ден е карана!! Аз си вземах това онова от нея и може в събота да питам за цена :D Какво по точно те интерисува може и снимки да пусна ако не я затрупал снега :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от prestige6969 » 28 Ное 2008, 9:25

Колега, ще съм ти благодарен ако питаш за цена на заден десен носач и каква е вероятността да дойде в София - с кориер, тел. ми е 0888 637 747, само ме набери и аз ще ти се обадя, че не знам Бисер кога ще свали от неговото комби!

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 28 Ное 2008, 10:23

Penchev написа:
dinozab написа:Сигорен ли си в това аз мисля че от тях зависи гумата колко ще излезе навън спрямо калника :roll:

Малеее , Дино аз сега виждам въпроса ти - сигурен съм 100% ,за да излезе гумата навън трябва да се играе с джантата - различно ЕТ :idea:

Георги Пенчев

Жорка ще снимам моите тампони на единия и на другия носач да видиш как стоят и ще коментираме.Ти можеш ли да дадеш някаква снимка на двата вида тампони за тоя носач да се видя каква е точно разликата :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 28 Ное 2008, 10:31

dinozab написа:
VesoPesa написа:
dinozab написа:Най-вероятно е от тампоните на самия носач.При мен едната гума стоеше по-навътре след един страничен удар в бордюр с 80км.Смених целия носач направо но като ги гледах двата нямаха видима разлика само тампоните бяха отишли.Сега тоя новия къде го сложих пак съвсем леко стои навътре гумата ама и на него не са му хубави тампоните.Гледах в програмата и ги дават два вида единия е на ексцентрик другия не някой по-запознат може ли да каже по един от двата ли се купуват и кой къде стои от външния край или от вътрешния или е някак друго яче :roll:
Ей за тия става въпрос №2
http://bmwfans.info/original/E34/tou/52 ... l-33_0221/

мхмм а на реглаж заден мост карал ли си я и ако да със смотаните тампони какви стойности ти излязоха че ми е много интересен тоя въпрос :help:

Колега на Е34 не се прави раглаж на задния мост ;)

прави се колега,но треа си купи6 еи тва:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 28 Ное 2008, 10:32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 28 Ное 2008, 10:36

аз си купих и си я крача как си искам..... :mhihi: 6те я пусна и на колегата Пенчев.... :mhihi:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 28 Ное 2008, 10:48

за това ли говориш
Изображение
:roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 28 Ное 2008, 10:51

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 28 Ное 2008, 10:53

а тва е за предните гуми за настроика към пистата http://www.bavauto.com/assets/product_i ... berkit.jpg

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 28 Ное 2008, 11:01

Манчев73 написа:а тва е за предните гуми за настроика към пистата http://www.bavauto.com/assets/product_i ... berkit.jpg

Здрасти Манчора :D Не съм те виждал скоро :roll:
Това тампони ли са? И ще станат ли за моята TDS -ка че никъде не виждам да пише 525TDS :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E34