Нов шамар! ЕС ни отряза 220 милиона евро.
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
D3BEP написа:Яро написа:
Преврата не го ли направиха бившите солташаци на бай Тошо и ДС![]()
Те кат го напрайха, комунизъм ли въведоха?
Питам ,да знам, щото все този комунизъм ви е на устата.
Моето мнение е просто. Това мислене е най - голямата пречка някога в ..........................................................
Вместо да се обединят хората и да хванат тея, които ограбиха държавата,
гледайте колко млади хора се занимават с тая безумна омраза,
КОЯТО ГРАБИТЕЛИТЕ ВИ Я ВНУШИХА.
................................
Нали викаш, че са комунисти... Тва ше е...
Кво обединение чакаш, нимога да та разбера, в тая държава секи е за себеси, и на никой не му дреме докато не му го наденат, после плаче......ама на продал е дедовата и татьовата къща и ниви, и изплаща аппто у софето. И как да излезе да протестира, като му е упрял до сливиците, тряя да плаща така жадуваното апартаментче!!!!!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
evans написа:http://www.vbox7.com/play:66fe4c51![]()
![]()

А по-темата..аз предлагам ключе,шото дебати горещи сме правили вече,а ползата...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
то ако всички беха песимисти кво щеше да стане 97а.
изобщо дотук мноо песимизьм
това е бьлгарина
и изобщо затова сме така.
излишни коментари които не дават идеи никакви.моля песимистите да си траат поне.
изобщо дотук мноо песимизьм
това е бьлгарина
и изобщо затова сме така.
излишни коментари които не дават идеи никакви.моля песимистите да си траат поне.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Гражданско неподчинение!!! 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Сега чух, че и Георги Коритаров бил агент на ДС- агент "Алберт". Тая ДС от всеки ръкав вади по 200 жокера
http://www.bghelp.co.uk/forums/showthread.php?t=9444

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ditko1 написа:Сега чух, че и Георги Коритаров бил агент на ДС- агент "Алберт". Тая ДС от всеки ръкав вади по 200 жокера![]()
Староооо, те го разкриха още като разкриха Гоце

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Bogat-Beden
-
-
аз като ги гледах и тия агентите в БНТ,нямаше един по-известен или на рък. позиция,дето да не е бил..Ми логично е ,като се замисли човек ,четвърта власт,ала-бала..ditko1 написа:Сега чух, че и Георги Коритаров бил агент на ДС- агент "Алберт". Тая ДС от всеки ръкав вади по 200 жокера![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абее, както казваше един - Тука трябва да дойда да ни управляват швейцарци, а в Швейцария да изпратят българи. Швейцарците ще ни оправят страната за около три години, а българите... знаем какво ще направят с Швейцария за това време. После обратно по местата. Швейцарците обаче, ще се оправят максимум за една година, щото ще имат натрупан опит от България.
Тая тема не знам за кой път вече я дъвчим и винаги едно и също. Нема смисъл.
Тая тема не знам за кой път вече я дъвчим и винаги едно и също. Нема смисъл.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Във всички държави има мафия, тук /България/ -мафията има държава!!! Ей т'ва е било заглавие на Гръцки вестник наскоро,ми спомена приятелче!
Ааа да .....немало ,червени ,зелени .....имало само мафия!!! Да ама МАФИЯТА е създадена от "бившите" червени ,ДС и други темподобни генералчета!
Ами наскоро в предаването си /СБЛЪСЪК/ по БТВ ,Иван и Андрей го казаха много точно : МАЛЪК,НО МНОГО ПРОСТ НАРОД !!!!
Ние сме си виновни ,че изпуснахме момента 97-ма и още продължаваме да превиваме главици и да се примиряваме с положението си !
Един друг приятел каза: ТАЯ ДЪРЖАВА Е ЗА ЗАКРИВАНЕ!!!
Жалко ,но факт че сме прости като гъдулки

Ааа да .....немало ,червени ,зелени .....имало само мафия!!! Да ама МАФИЯТА е създадена от "бившите" червени ,ДС и други темподобни генералчета!
Ами наскоро в предаването си /СБЛЪСЪК/ по БТВ ,Иван и Андрей го казаха много точно : МАЛЪК,НО МНОГО ПРОСТ НАРОД !!!!
Ние сме си виновни ,че изпуснахме момента 97-ма и още продължаваме да превиваме главици и да се примиряваме с положението си !
Един друг приятел каза: ТАЯ ДЪРЖАВА Е ЗА ЗАКРИВАНЕ!!!
Жалко ,но факт че сме прости като гъдулки

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
еми да... правете си изводи дали ще гласувате най-накрая или пак ще се оправдавате че пенсиите ходят да гласуват.
Пускането на вота е за 30 мин работа най-много.
някой каза че били 2,5 млн . Да толкова са и като извадиш от 7 остават 4,5. 1 млн да сложиш до 18 пак сме повече от тях. Ама не гласувате (не се слагам в тва число щото аз винаги гласувам) Щот ми пука
някой каза че били 2,5 млн . Да толкова са и като извадиш от 7 остават 4,5. 1 млн да сложиш до 18 пак сме повече от тях. Ама не гласувате (не се слагам в тва число щото аз винаги гласувам) Щот ми пука

- Bogat-Beden
-
-
за кого да гласуваме?За Ангела Меркел или за лейбъристите или за Обама?ineedmoney написа:еми да... правете си изводи дали ще гласувате най-накрая или пак ще се оправдавате че пенсиите ходят да гласуват.

56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4