Томов виновен или не ?
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Томов виновен или не ?
http://news.ibox.bg/news/id_1840739034
Според вас виновен ли е Томов и ако да какво наказание заслужава човек заради който повече от 20 000 души са без работа ? Българската икономика е в криза и тн
аз неможах да измисля чесно
Според вас виновен ли е Томов и ако да какво наказание заслужава човек заради който повече от 20 000 души са без работа ? Българската икономика е в криза и тн

I'm slowly drifting

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
ми да му вземат всичко ( и това дето не е на негово име) това заслужава и посе да погние малко зад решетките.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
тоя пумияр , мижитурко , колкото пара е откраднал никои не може да разбере , даже и тои не знае колко има ! виновен е като за трима !
It`s party time !
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Та тоя боклук е един от най богатите хора в БГ бе хора
И не са от спестявания 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
acer написа:Ахахаха ебаси вица, взел 29млн и гаранцията му е 10 хил лв. ахахахахахахахахаххахахах седя и се мая баси вица, хахаххахахахаха![]()
![]()
![]()
тъкмо смятах, че пича е предница с 28 990 000лв.
после се сетих, че сигурно е платил гаранцията на другия, която е още 3500лв., та му останаха 28 986 500лв.
Жив да го ожали човек.

п.с. то бива да крадеш, да крадеш, колко да крадеш?!?! и с гъзЪ си да крадеш, как се крадат 29млн. лв. бе, бааааси, тези не си играят

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

аз пък немисля,4е той е единствения виновен,даже ми се струва 4естен понякога в изявитеси по медийте,а защоли се лъжем голям процент и от нас на негово място биха лапали непомалко

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
аа неX-citer написа:Тоя заслужава публичен разстрел!!! Както и управниците ни (доскоро и той беше един от тях)

тва е прекалено хуманно

Древните китайци освен , че са измислили барута и компаса , са имали много развинтено въображение за мъченията на които са подлагали провинилите се. Ето едно от тях:
Завеждали осъдения в бамбукова гора , там подрязвали под остър ъгъл досами земята няколко стъбла бамбук и го привързвали плътно над тях. Както е известно бамбукът расте с 25 см на денонощие , така че си представете какво се е случвало в течение на няколко часа. Всеки стрък бавно , но неумолимо е пронизвал телесата , причинявайки огромни страдания на осъдения.
Друг вид мъчение е бил да сложат в гърне няколко плъха , да завържат на голо осъдения за гърнето и да запалят лек огън под него. Когато на плъховете им допарело под краката започвали да търсят изход за бягство и обикновено го намирали - през ануса на жертвата. Оттам минавайки през целия му стомах и правейки същевременно вътршностите му на салата , излизали през устата.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ЦСКА не знам що намесвате
Томов винаги е имал доста успешен бизнес и е бил отличен консултант и лидер... Не съм убеден, че знаем всичко за набързо публикуваните афери срещу него. Изведнъж наискочиха афери навсякъде...
И не знам за какво го обвинявате.
Кремиковци си беше мъртвородено. Една от малкото грешки на плановата икономика, но голяма грешка.
Още бех ученик и не беше паднал комунизма и учехме по география, че Кремиковци е строено заради свогенския басейн на метали.
Залежите в Своге са били оценени по един начин в началото, но в течение на годините се оказали съвсем други. Игра на природата, а и методите на оценка тогава явно не са били съвсем сигурни. Но тогава таквиа са били и не се е подозирало за грешката.
Та тогава и учехме, че Кремиковци все пак ша го бъде, щото внася метал от Русия... Скъпо с транспорта до София, но все пак на печалба. Тъй си беше и тогава версията.
И после дойдоха "промените" , "обикнахме" запада и "намразихме" Русия. Доставките н метал секнаха или цената им скокна...
Какво очаквахте да се случи?
Тва беше една отдааааавна предизвестена смърт.
Томов беше просто лекарят в реанимацията, при който болният от рак в последен стадии, изпаднал в кома, взе че умря.
Не мисля, че Томов го разболя или че той е виновен, че умря...
ПП. И въобще обвинението всъщност касае доколкото разбрах това, че е продал неизползвано хранилище за вредни отпадъци и общежитие на живущите в него на ниска цена... Не виждам туй с какво спира работата на комбината.
Без да говорим, че не е доказано.

Томов винаги е имал доста успешен бизнес и е бил отличен консултант и лидер... Не съм убеден, че знаем всичко за набързо публикуваните афери срещу него. Изведнъж наискочиха афери навсякъде...
И не знам за какво го обвинявате.
Кремиковци си беше мъртвородено. Една от малкото грешки на плановата икономика, но голяма грешка.
Още бех ученик и не беше паднал комунизма и учехме по география, че Кремиковци е строено заради свогенския басейн на метали.
Залежите в Своге са били оценени по един начин в началото, но в течение на годините се оказали съвсем други. Игра на природата, а и методите на оценка тогава явно не са били съвсем сигурни. Но тогава таквиа са били и не се е подозирало за грешката.
Та тогава и учехме, че Кремиковци все пак ша го бъде, щото внася метал от Русия... Скъпо с транспорта до София, но все пак на печалба. Тъй си беше и тогава версията.
И после дойдоха "промените" , "обикнахме" запада и "намразихме" Русия. Доставките н метал секнаха или цената им скокна...
Какво очаквахте да се случи?
Тва беше една отдааааавна предизвестена смърт.
Томов беше просто лекарят в реанимацията, при който болният от рак в последен стадии, изпаднал в кома, взе че умря.
Не мисля, че Томов го разболя или че той е виновен, че умря...
ПП. И въобще обвинението всъщност касае доколкото разбрах това, че е продал неизползвано хранилище за вредни отпадъци и общежитие на живущите в него на ниска цена... Не виждам туй с какво спира работата на комбината.
Без да говорим, че не е доказано.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Кво се чудиш?
Пускат се винаги фишеци преди изборите
Томов бил много виновен за източване на кремиковци...
То така се източват 29мил, без никой да разбере, без КФН да знае, без да усети
Пускат се винаги фишеци преди изборите

Томов бил много виновен за източване на кремиковци...
То така се източват 29мил, без никой да разбере, без КФН да знае, без да усети

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3