Osram NighBreaker
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Стига SPAM/Offtopic...
Иначе като цвят уж я дават хенон compatible, което според мен ще рече 4300K... поне според мен бие някъде в тоя диапазон... 5000K хенон вече й бяга, а 6К няма нищо общо

Иначе като цвят уж я дават хенон compatible, което според мен ще рече 4300K... поне според мен бие някъде в тоя диапазон... 5000K хенон вече й бяга, а 6К няма нищо общо

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- Mollov
- Мародератор
-
До колкото знам Ауто+ са официален вносител на OSRAM Automotive Lamps... там са най-добрите цени... взимал съм от там CoolBlue H1 за 6.70лв, като на много места са над 10лв...
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Извинявам се за offtopic-а,но искам да попитам тези крушки могат ли да се сложат и за къси? Защото нямам ксенон,но искам да сложа нещо подобно. Изобщо кой ще е най - добрия избир според вас за къси и дълги(без ксенон за сега).
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Mollov
- Мародератор
-
Естествено, че може.... аз съм с NB точно на късите (не става дума за Е36) и са екстра... никой не ми е светкал досега, а настройката ми е "0" демек вдигнати максимално от врътката.... НО фаровете ми са фабрично настроени идеално... ходих на стенд, майстора вика - "я бегай от тука с тия фарове... не ми се беше случвало някой да ми идва с перфектно нагласени фарове.. кво искаш от мене, да светнат повече ли?"
Някои хора слагат яки крушки дори на халогените... отново, ако са много добре настроени и светят точно ПРЕД теб - отново ще имаш полза... аз мисля да направя така, че когато имам нужда от халогени да ми вършат работата, за която са направени.. а не да блестиш напред...
Ако не ти се занимава с китайски хенон... взеими си NB за къси и дълги (по желание), или Philips Night Guide Double Life (били доста по-издръжливи)... но Philips-а са бая по-скъпи..
Някои хора слагат яки крушки дори на халогените... отново, ако са много добре настроени и светят точно ПРЕД теб - отново ще имаш полза... аз мисля да направя така, че когато имам нужда от халогени да ми вършат работата, за която са направени.. а не да блестиш напред...
Ако не ти се занимава с китайски хенон... взеими си NB за къси и дълги (по желание), или Philips Night Guide Double Life (били доста по-издръжливи)... но Philips-а са бая по-скъпи..
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Грешка, това е за ЛС на шефа.
Последна промяна NikiNikolov на 29 Ное 2008, 20:21, променена общо 1 път
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
NB от каде и орентировъчно колко да си приготвя?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Бензиностанции ОМВ, от там си взех лампите, Н1 55 вата по 13,50 лв. Ако ще китайския ксенон да е по 50 лв. не ме интересува.
- Mollov
- Мародератор
-
Nukem написа:NB от каде и орентировъчно колко да си приготвя?
Не знам що не четеш... малко над твоя пост съм го писал... ако нямаш "допирна точка" с Ауто+ пиши, аз тия дни ще ходя до там да си взимам разни други крушки...
Стига оффтопик, пишете само впечатления за самите крушки, без глупости!

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Колеги значи въпроса ми е следния: с HELLA фарове съм,а крушките са ми SYLVANIA HB4-късите(мисля ,че са оригинални на BMW).Искам да сменя на късите с ксенон или поне от тия дето светят бяло или синкаво.Нещо да ми препоръчате? 

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Добре, ся за да не пускам нова тема - 2 крушки от тия NB излизат близо 30 кинта, а 2-те Philips дето ги дават уж +50% светлина и ксенон ефект са 60, кое свети повече питам ? Щото всеки ден някой ми хвали повече другите... ясно, че тва са добрите крушки ако няма да слагам ксенон, ама не ми е ясно кои светят повече ?
Има начин да пробвам, ама все пак някой има ли наблюдения... ?

Think. Believe. Dream. Dare...
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Xscape написа:Добре, ся за да не пускам нова тема - 2 крушки от тия NB излизат близо 30 кинта, а 2-те Philips дето ги дават уж +50% светлина и ксенон ефект са 60, кое свети повече питам ? Щото всеки ден някой ми хвали повече другите... ясно, че тва са добрите крушки ако няма да слагам ксенон, ама не ми е ясно кои светят повече ?Има начин да пробвам, ама все пак някой има ли наблюдения... ?
philips blue vision - e от тея си купи ,и няма да съжаляваш.
45 кинта само за късите и 45 за дългите -та ти ги смятаи

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3