Need for speed Undercover да ни е честита
Модератор: Общи модератори
.
И аз вече я приключих имам си вече 3 еднакви бмвта м3+м3+м6 всичко им е еднакво,играта не е лоша слаба графика!като цяло underground2 e доста класи над нея и има повече дисциплини
липсва ДРИФТА!!! 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
и аз е превъртях одавна , сега се чудя дали да не си е купя за плеистешъна , вчера поиграх малко на един вързан за 200 херцово сони лсд и доста ме изкефи !
верно ли е , че на плеистеишън 3 мога да играя игри от по стария ? Ако някои знае как да го направя да ми пише 1 лично , че аз нещо не го вдявам 

It`s party time !
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Аз съм накрая на играта,вече си пуцам из града не ми се изпълняват мисиики ама утре ще я врътна сигурно.
2часа и горница напипвах оригиналния Пърпал цвят за Е46
да си кажа честно М6 най- не ме кефи от БМВ-тата незнам защо.Визията някак си не ми харесва,а и звука е като от НФС5
Най-ме кефи Е46 страхотна е.Със карбоновото спойлерче(оригинала) и оригиналното боди лилавия цвят и карбоновия капак на М3 ЛУДНИЦААА
Стоя и си го оглеждам мноо якооо.Е92 не е лошо
ама Е46 си е класика
2часа и горница напипвах оригиналния Пърпал цвят за Е46

да си кажа честно М6 най- не ме кефи от БМВ-тата незнам защо.Визията някак си не ми харесва,а и звука е като от НФС5

Най-ме кефи Е46 страхотна е.Със карбоновото спойлерче(оригинала) и оригиналното боди лилавия цвят и карбоновия капак на М3 ЛУДНИЦААА

Стоя и си го оглеждам мноо якооо.Е92 не е лошо

ама Е46 си е класика

- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
Идеята е проста: игри за PS тръгват на PS2 и такива от PS2 тръгват на PS3 но обратното не става засъжеление (аз имам PS2 и немога да играя Gran turismo 5Evelin Cotsev написа:и аз е превъртях одавна , сега се чудя дали да не си е купя за плеистешъна , вчера поиграх малко на един вързан за 200 херцово сони лсд и доста ме изкефи !верно ли е , че на плеистеишън 3 мога да играя игри от по стария ? Ако някои знае как да го направя да ми пише 1 лично , че аз нещо не го вдявам

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Evelin Cotsev написа:верно ли е , че на плеистеишън 3 мога да играя игри от по стария ? Ако някои знае как да го направя да ми пише 1 лично , че аз нещо не го вдявам
- Код: Избери целия код
По какво се различават различните модели на конзолата (освен по харддиск)
20GB -Това е най-старото издание на конзолата.Няма WiFi,oбаче има 4 USB порта,SACD поддръжка,Playstation 1 и Playstation 2 съвместимост
40GB -Това е първия "орязан" модел на конзолата.Като за начало е премахнат универсалният слот за флаш памет,махната е SACD поддръжката,махнати са 2 USB порта и за капак на всичко конзолата няма съвместимост с игри за Playstation 2.
60GB -Това е първия модел на ПС3,който се появил в Европа.По мое мнение това беше най-добрия модел на Европейския пазар.Има 4 USВ порта,WiFi,Слотове за флаш карти,поддръжка,и най-важното е че има PS2 съвместимост.За жалост вече го няма на пазара и можете да го купите само на старо.
80GB NTSC -Това е най-добрия модел на Playstation 3 на световния пазар.Има 4 USВ порта,WiFi,Слотове за флаш карти,SACD поддръжка и може софтуерно да подкара игра за Playstation 2.
80GB PAL -Tова е подобрение на 40GB версия на конзолата.Има същите характеристики.
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1711976