Трябва ми кадърен инстрктор......
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Трябва ми кадърен инстрктор......
Идеята ми е такава, че искам на жена ми да намеря някой, който да я научи да кара тук в Сф (тя има книжка ама си го неможе
), че аз вече нямам нерви.... Колата е за предпочитане да бъде някоя стара кошара, че да свикне на трудното, пък след това ще и е лесно като се качи на БМВ-то (примерно). .....ааа и не на последно място инструктора да не е някой заклет чикиджия и да ми награби жената някъде, че да се чудя от де да го почвам след това

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Трябва ми кадърен инстрктор......
gazzzar написа:Идеята ми е такава, че искам на жена ми да намеря някой, който да я научи да кара тук в Сф (тя има книжка ама си го неможе), че аз вече нямам нерви.... Колата е за предпочитане да бъде някоя стара кошара, че да свикне на трудното, пък след това ще и е лесно като се качи на БМВ-то (примерно). .....ааа и не на последно място инструктора да не е някой заклет чикиджия и да ми награби жената някъде, че да се чудя от де да го почвам след това
![]()
![]()
Моят съвет е следния - даваш на жената една каруца - кадет, вектра, голф, рено 19 .. някаква такава кола.. и я оставяш да кара няколко седмици/месеца сама.. Без да даваш акъл.. Да си обикаля по-цял ден .. Това е единствения начин да се научи да шофира .. Да вика неволята и това е!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Скъпо взимам

Последна промяна madpetio на 23 Дек 2008, 19:49, променена общо 1 път
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
madpetio написа:Скъпо взимам, иначе имам два броя доказателства за възможностите си![]()
Едното доказателство на квот я качим с тва тръгва с категория В кара БУС+платформа цела Сърбия, че така се бех напил![]()
![]()
![]()

п.с.: извинявам се за оф-а

0888/50-94-84 - Емил. Кара на Шкода Фабия. За мен това е един от най-добрите интруктори в София. Голям плюс е, че се съобразява напълно със свободното време на хората, взима и връща до къщи/работа или където ти е удобно. Много е мил, не се кара и е търпелив.
Две поколения шофьори е подготвил.
Ако решиш да му звъннеш кажи му, че си взел телефона от Сава (аз) или Денислав;)

Ако решиш да му звъннеш кажи му, че си взел телефона от Сава (аз) или Денислав;)
Последна промяна savski на 26 Ное 2008, 20:15, променена общо 1 път
Ако му намера телефона на моя инстуктор от преди 4-5 години може да ти го дам като се видиме по един друг въпрос.На него вече му е минало времето да награбва жена ти,а относно колата навремето беше една жигула нивероятна.Сега май някаква джета караше,ама и тя дърта на библия!
Иначе е много точен човека и наистина учи,а не само да вика карай и това е!Ама да му намеря телефона само.
А относно моя въпрос я кажи на лично как вървят нещата!?

А относно моя въпрос я кажи на лично как вървят нещата!?

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
gazzzar написа:Идеята ми е такава, че искам на жена ми да намеря някой, който да я научи да кара тук в Сф (тя има книжка ама си го неможе), че аз вече нямам нерви.... Колата е за предпочитане да бъде някоя стара кошара, че да свикне на трудното, пък след това ще и е лесно като се качи на БМВ-то (примерно). .....ааа и не на последно място инструктора да не е някой заклет чикиджия и да ми награби жената някъде, че да се чудя от де да го почвам след това
![]()
![]()
Преди 4 месеца взех книжка, верно късаха ме няколко пъти, но мога да кажа, ме моя инструктор ме научи да карам. Доколкото може да се научи жена изобщо, хахахха Е, само ще ти кажа, че както взех книжката след два часа бях на кола, в трафика, сама, започнах да паркирам в Центъра и пр. Няма да й се метне в никъв случай, изключително спокоен и внимателен е, обяснява как да се пазиш, откъде може да дойде проблема, учи те да мислиш...абе с две думи МНОГО съм доволна. Към Зелена вълна е, тръгва се от НДК, кара се в районите Лозенец , Иван Вазов, Емил Марков, Бели Брези, Хиподрума, тоест в сериозен трафик. Учи и паркиране, като не се справиш, спира, чертае разни схеми, казва ти къде си сбъркал... Последно 40 минути бяха 20-25 лева. На около 40 е, пълен, Колата му е Дърт Опел Вектра, много близо до габарите със Е36

ПП. Колкото до това да я оставиш сама... да, в крайна сметка и аз започнах да се уча истински като останах сама, но аз имах/имам/ АДСКИ много желание... не знам колко и дали изобщо е карала Жуната, но мисля, че наистина е добър вариант да си вземе няколко часа със професионалист, да се потпусне в Трафика и ... така... А ако не й се кара и го правиш малко насила, за да те вози като се нокаутираш... по-добре недей

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Apassionata написа:Преди 4 месеца взех книжка, верно късаха ме няколко пъти
Кака,я сподели що те скъсаха като завиваше от аутофешъна към бул.България

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
gazzzar написа:...(тя има книжка ама си го неможе)....
Като има книжка намираш някое Е34/32 с възможно най малкия
двигател на възмоно най ниската цена и й казваш преди да е направила
200 км из София да не се пребира изобщо ..... и така всеки ден
ше видиш за един месец ще почне да налита и на 90ката

Няма инструктор дето да я научи на опит.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
0886 793 337,,,0899 982 013 - Славчо Златков се казва... човека е мн спокоен ии мн добре обяснява
Само че в момента е с бмв е46 .. таа ако търсиш някой с някоя стара кошница не става... иначе аз като бях при него имаше много като жена ти .. с книжки ама още ги учи иии идва зима ги оставя ги.. етакива
Ако му звъннеш кажи му за какво става дума и кажи един стар ваш курсист ми каза за вас .. Кирето се казва .... той ще се сети .. засичаме се по пътя от време на време
Успех колега
Пиши после да кажеш какво е станало и на кой си звънял

Успех колега

Пиши после да кажеш какво е станало и на кой си звънял

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
///MapTo написа:Apassionata написа:Преди 4 месеца взех книжка, верно късаха ме няколко пъти
Кака,я сподели що те скъсаха като завиваше от аутофешъна към бул.България

А там, покрай Аутофешъна, надясно...ми... мноо бързо тряяше да стигна до Църквата... свещичка да запала - да се помола да зема книжка. А от едно място дет съм виждала да излизат коли тряя и да влизат, нал така

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
абе колега трябва малко повече тарпение и ще я научиш, никой не се е родил научен
мойто либе има книшка от 8 години кара като шумахер ама да я накарам да паркира абсурт
трябваше един ден да паркира на лъвов мост срещу КFC 1час паркираме накрая остаи колата на средата на болеварда и вика немога
3 дена вав гаража я разцепих вкараи изкарай,вкарай изкарай и сега е номер 1 нема тва онова
абе малко ми подреди каража сас колата ама се научи и сега бавареца го вкарва вав гаража сас варзани очи 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Викторе, жена ми кара при една жена и съм много доволен от крайния резултат. Казва се Сийка и кара Е34. Ако решиш звънни да ти дам координати. Няколко от сервитьорките ми също караха там и сега не се представят лошо.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2