Цена за помпа на BMW 320d 98г.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Цена за помпа на BMW 320d 98г.
Искам да питам, каде и на каква цена може да се купи такава помпа. Понеже ми казаха че 2-ра употреба варира от 1000лв. и стига до 4000лв. нова? Вие да имате някакви идеи. И дали може да се прави ремонт на помпата. При мен проблема е с не правелно впръскване
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Еми аз имах проблем с въпросната помпа (ако говориш за ГНП де) и тогава ми казаха 4е нова е 2500лв някъде...а моята е пратиха от бургас в пловдив,в някъкъв сервиз на БОШ и там ги оправяли...и я оправиха за 1 седм. 700лв. струваше ремонта,100лв. сваляне и слагане на помпата и 30лв. куриер...Вси4ко 830лв.
- milennyc
-
-
Да за нея говоря. Я ми обясни точно какъв ти беше проблема? какво ти правеше колата че се наложи този ремонт? А това че е ремонтирана в Пловдив за мен е супер. Аз съм от там 

- morskivalk
- Потребител
-
- Кара: G30 530E 2020
Re: Цена за помпа на BMW 320d 98г.
milennyc написа:Искам да питам, каде и на каква цена може да се купи такава помпа. Понеже ми казаха че 2-ра употреба варира от 1000лв. и стига до 4000лв. нова? Вие да имате някакви идеи. И дали може да се прави ремонт на помпата. При мен проблема е с не правелно впръскване
Пич,един мой приятел му се развали помпата преди 3 дни.както си караше и угасна и толкоз.отидохме в сервиз на Бош и момчетата казаха ,че е електрониката на помпата и я оправиха за 1 ден.излезе му 580 лв.Така ,че не е болка за умиране,оправя се.също някъде четох за сервиза в Пловдив-разпитай и той е на Бош.Успех.
- milennyc
-
-
Ами симптомите са следните. Беше закачена на диагностика. И там даде грешка в центровка на колата. Т.е. няма правилно впръскване на помпата под градусите който е нужно. И те казаха че проблема е чисто механицески нещо си зацепвало и не работило както трябва. Било нещо като некакви цилиндърчета, но пак ми казаха че помпата била за смяна. Дали ме меткат по върбите дали е истина не знам. За това се обръщам към вас. А симптомите на колата са загуба на мощност след 2800 оборота, бял пушек. Иначе на място няма грам проблем, оборотите не играят. А запуши ли бяло и не може да се форсира... само я гася паля и е пушка колата. Но след 2-3 мин или 20 мин пак същя проблем до паленето и гасенето. А недай си да тръгнеш да изпреварваш както си караш със 140-50 и ..... точно в този момент стане така че загуби мощност и минавам към енергото 

- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
Имам една помпа с изгоряла електроника и перфектна механика, ако некой може да ти събере от двете една ела и я отнасяй 

- milennyc
-
-
valery написа:Чакай, чакай.............
За белия пушек незнам, но да не може да се оправи помпата едва ли.
Аз моята я оправих в бош София и за един ден всичко си беше наред, иначе проблема не бе сходен, но със сигурност знаеха какво правят, имам и гаранция 1г. което е добре, според мен.
Какви бяха твойте симтоми? Колко ти струваше ремонта на помпата и какво и беше развалено?
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Колега, моята неискаше да запали изобщо като се прееба помпата. Изгасих я и после нямаше палене. Преди това нямае никакви симптоми че ще умира. Закарах колата в Пловдив в сервиза на Авон Бош. Намира се на кукленско шосе. Ремона ми излезе 750лв и имам 6 месеца гаранция. Има и тука при нас маисторчета дет правят електрониката, но като кажа че колата си е заме и няма да я продавам, всички ме пратиха там. В сервиза освен че правят електрониката, имат и стенд на които закачат ГНП-то и го проверяват за механични дефекти.
- milennyc
-
-
Кой номер на кукленско шосе. Понеже в Пловдив има и Бош сервиз на Цариградско шосе.... така че ?! Каде тоно се намира този сервиз ?
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
1. как така втора употреба помпа ще струва 4к като тя нова струва към 3к?
2.На помпата и гори едно нещо и се оправя много лесно, няма нужда да се сменя цялата. Ако е прецакана въобще няма да запали.
3. Мятат те много лошо и искат само да ти вземат парите, преди да си направил каквото и да е, вземи изкарай буксата на агр клапана и после махни акумулатора за 15мин.
2.На помпата и гори едно нещо и се оправя много лесно, няма нужда да се сменя цялата. Ако е прецакана въобще няма да запали.
3. Мятат те много лошо и искат само да ти вземат парите, преди да си направил каквото и да е, вземи изкарай буксата на агр клапана и после махни акумулатора за 15мин.
- milennyc
-
-
kronos написа:1. как така втора употреба помпа ще струва 4к като тя нова струва към 3к?
какво имаш в предвид като казваш махни буксата на АГР? Защото от как стана този проблем аз изчистих клапана, но за всеки случай не сложих пак вакума, а сложих едно болтче и затворих херметически маркучето което идваше към клапана. Но не съм махал акумулатора за 15мин. Ако това имаш в предвид ще го направя не ми коства нищо!
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Имах в предвид буксата на ел. клапана на АГР-а, той е същия като този на турбото. Намира се под колектора. Само му откачи буксата и после акумулатора за 15 мин. да кажеш после резултата.
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3