”Паяците” ще вдигат и каруци!
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Re: ”Паяците” ще вдигат и каруци!
A_DUNCHEV написа:Ама се питам,какво ще правят с коня?
Що, бе, в четвърто преди време бяха иззели кон като веществено доказателство. Бяха го вързали на теглича на една кола, също иззета като веществено и даже си го бяха надписали с блажна боя на гърба по кое дело е.
А откакто боядисаха шесто в розово, вече нищо не може да ме учуди...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Мамамудеба, вий ме накарахте да се замисля...
Туй, дето става, не е геройство. То си е чиста кражба на коне...
Кмета обяви, че забранява свободната паша.
Малко по късно конфискува всички свободнопасящи коне и ги напрай общинска собственост.
И сега има конна база и за същите коне на циганите взема по 50 кинта на час...
И аз с всичкия си акъл ше ходя да му плащам.
Едно време бесеха конекрадците, днес ги награждават ебаси...
Може да са на цигани, може квото и да е, ама те са си ги платили, гледали и с тях хранят семейство.
Утре ше земат да забранят свободното паркиране и свободнопаркиралите автомобили ше ги зима паяка ебаси и ше ги прехвърля на кмета...
Смейм са, ама... не е смешно.
Туй, дето става, не е геройство. То си е чиста кражба на коне...
Кмета обяви, че забранява свободната паша.
Малко по късно конфискува всички свободнопасящи коне и ги напрай общинска собственост.
И сега има конна база и за същите коне на циганите взема по 50 кинта на час...
И аз с всичкия си акъл ше ходя да му плащам.
Едно време бесеха конекрадците, днес ги награждават ебаси...
Може да са на цигани, може квото и да е, ама те са си ги платили, гледали и с тях хранят семейство.
Утре ше земат да забранят свободното паркиране и свободнопаркиралите автомобили ше ги зима паяка ебаси и ше ги прехвърля на кмета...
Смейм са, ама... не е смешно.
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
Четох го днес в Труд
20-ина каруци в Бургас вдигнати, конете дето си щат да ги водят има казали на каруцарите, циганетата започнали да маат кючек, а циганките започнали да питат за някакъв човек, дето оправял проблемите на хората на име Страс
, де му е адреса...
ПС - под Страс разбирай Страсбург

ПС - под Страс разбирай Страсбург

AcoTo®
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Да вземат да оправят по-бързо центъра и разкопаното из целия град викам аз.Мен каруците не ми пречат-пречат ми шибаните дупки и пропаднал асфалт,липсващото осветление,запушените отводнителни шахти,мостовете дето ще паднат,разцентрованите и изгорели светофари,разбитите тротоари и т.н.Направо на фона на толкова много сериозни проблеми се занимават с циганите,защото били пречили...мен пък не ми пречат толкова много.Повече ми пречат горните неща от които новата ми предница на 1000км е леща 

8.32
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аз да питам, кога ще почнат да вдигат лъскави лимузини а?
А са тръгнали парите на бедняците да взимат

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
///peter написа:Аз да питам, кога ще почнат да вдигат лъскави лимузини а?
Когато ни дадат парите от Брюксел,тогава значи вече вдигат и прибират лъскави лимузини!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
Дай му на селянина власт и му гледай саира....

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

POL_Starshi написа:///peter написа:Аз да питам, кога ще почнат да вдигат лъскави лимузини а?
Когато ни дадат парите от Брюксел,тогава значи вече вдигат и прибират лъскави лимузини!
Под "Лимозини" ако имате в предвид кола - "Лимузина" , според мен паяците не са предвидени за такъв тип автомобили , но ако имате впредвид по-скъпи возил , паяците вдигат всякакви автомобили без значение цената им.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2