Взеха ми талона!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 15 Окт 2008, 19:25

обжалвай ще го събориш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 15 Окт 2008, 19:36

VT5602AK написа:обжалвай

Това правя в момента!Интересуват ме точките да са 0 а пък пари колкото решат! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 15 Окт 2008, 20:13

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Окт 2008, 20:23

Dovizioso написа:Колега аз в момента сам с 8 акта а талона не сам си го виждал от 1 година вече - немога да смогна да изкарам един месец без акт :mhihi:

Говори ми,говори ми...аз даже от по-отдавна не съм се виждал с него :(
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 16 Окт 2008, 9:25

Проблема е решен по най-добрият начин.Колега ще черпиш и то много. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 16 Окт 2008, 9:31

КУНИ написа:Проблема е решен по най-добрият начин.Колега ще черпиш и то много. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Айде да те водя да те черпя че още нищо не знам! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Окт 2008, 9:37

Скоро ще закръгля 3 години без талон :mhihi: Оказа се, че в КАТ са го изгубили в крайна сметка и тр да си вадя нов ама да видим кога.
След един месец иди си плати глобата и си вземи талона. И да ти вземат точки кво толкова, като гледам ще ти е за сефте, т.е. имаш си достатъчно ;) Пък ако ти се занимава пиши жалба до началника на КАТ в Павликени, че си бил аварирал и си спрял да чакаш пътна помощ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 16 Окт 2008, 10:35

horhef написа: Ми на мен тази година ми дигнаха колата с паяк,съответно ми взеха талона и след 1 месец в кат, глоба 20лв но не ми взеха точки. Така, че може и ти да си така :D

Точно това се оказва че ще направят!
Интересуваше ме да е така!
Айде катанец!Ще чакам един месец!Без талон с талон все ми е тая само точки да не се отнемат......... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 16 Окт 2008, 11:50

cucko написа:
horhef написа: Ми на мен тази година ми дигнаха колата с паяк,съответно ми взеха талона и след 1 месец в кат, глоба 20лв но не ми взеха точки. Така, че може и ти да си така :D

Точно това се оказва че ще направят!
Интересуваше ме да е така!
Айде катанец!Ще чакам един месец!Без талон с талон все ми е тая само точки да не се отнемат......... ;)

Еми това е добре 20лв къде не отишли ама точките не е хубаво да се взимат :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 25 Ное 2008, 21:57

Талончето вече си е в джоба ми на топло! :mhihi:
Надявам се да не ми бяга пак! :D

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 25 Ное 2008, 23:04

///MapTo написа:
Dovizioso написа:Колега аз в момента сам с 8 акта а талона не сам си го виждал от 1 година вече - немога да смогна да изкарам един месец без акт :mhihi:

Говори ми,говори ми...аз даже от по-отдавна не съм се виждал с него :(

Мдааа, и аз май не вървя по правия път :mhihi: За 4 месеца каране два акта... Много обичах да минавам на розово и да паркирам на забранено... А най-странното знаете ли кое беше, вдигнаха ме от Раковска, в участъка между В.Левски и Патриарха. Паяк там не вдигал кола поне от 10 месеца, кола до кола е, от двете страни... И ченгето на наказателния паркинг ми вика... да ви подскажа само - вдигнали са ви по сигнал. Някой се е обадил по телефона И аз... :shock: Викам, абе там има хиляди коли, само мен ли са вдигнали? И тоя - ами ... може би сте пречели или...да не сте спрели на някой на мястото сличайно? Докъде го докарахме с паркирането, еййййй ....Като не ти е свободно забраненото място, звъниш на паяка :mhihi: :uups: Абе един червен джип спира тааммм, и едно сиво Е46...Хммм...не мисля, че съм пречела, освен на някоя бабка да си изхвърли кофата :confused: :mhihi: И още нещо, внимавайте със пешоходните пътеки и стоп линията на светофарите. Днеска един колега получи писъмце, снимали са го как наднича на червено. Тоест дал малко напред на червено на светофар да види дали е свободно едно местенце за паркиране... Май е фрашкано с камери из центъра.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата