Ако браузвате от gsm-a си ...
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ако браузвате от gsm-a си ...
... сигурно ще ви е интересно да 'преслушате' новата Opera Mini 4.2 която излезна днес:
http://www.operamini.com/
Накратко:
1. Браузърът е добър. Личния ми опит показва че е по-добър от средностатистическия браузър, който идва преинсталиран на средностатистическата Nokia/SE/Samsung/LG etc
2. Безплатен е. (Няма и уловки от сорта на ad-ware).
3. Поради специфичния си начин на работа (който се интересува от технически подробности, може да прочете тук: http://en.wikipedia.org/wiki/Opera_Mini#Functionality) трафикът ви се очаква да намалее с около 40%
4. Съвместима е с почти всички телефони, които подържат Java MIDP2
http://www.operamini.com/
Накратко:
1. Браузърът е добър. Личния ми опит показва че е по-добър от средностатистическия браузър, който идва преинсталиран на средностатистическата Nokia/SE/Samsung/LG etc
2. Безплатен е. (Няма и уловки от сорта на ad-ware).
3. Поради специфичния си начин на работа (който се интересува от технически подробности, може да прочете тук: http://en.wikipedia.org/wiki/Opera_Mini#Functionality) трафикът ви се очаква да намалее с около 40%
4. Съвместима е с почти всички телефони, които подържат Java MIDP2
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз от около година съм с Опера Мини, версия 3.1 и съм МНОГО доволна, така че тази по-новата вероятно е още по-добра 

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
И аз все се каня да си я сложа. Мерси, сега ще я дръпна! 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Аз си сложих настройките само и само заради скайпа на телефона ... ама не ще да се логне и толкова ... и реших да пробвам да влезя в някой сайт. Пиша http://www.vbox7.com. изчаках да зареди страницата (10-15 секунди) и пак не беше заредила напълно.. излизам и хоп
SMS - Сумата по вашата сметка е 0.01 стотинки
а имах 5 лв 

M - The most powerful letter in the world
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Аз пък напоследък зарязах оперите и си карам със стандартния но ще взема да пробвам тва ново Мини но съм скептик ...
Пс.да си кажа бива я
но пак ще си ползвам стандартния 
Пс.да си кажа бива я

Последна промяна MadVanio на 25 Ное 2008, 21:58, променена общо 1 път
аве я кажете ... аз съм с nokia e90 comunicator ,че много не ги чатка с тия браузърчета .... там как стоят нещатата 

Последна промяна ///vlado на 25 Ное 2008, 21:58, променена общо 1 път
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
я да питам аз като много разбирате,с тая опера мога ли да си гледам клипчета и снимки,понеже на стандартния ми броузер ми иска флаш плеяр а адобе.ком неможе да го разпознае за да си дръпна.За нокиа е51 става въпрос
и те така
AGT написа:В WIFI е истината
и те така

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
И аз съм с Е51. Както казах не съм пробвал Операта, но ако не стане с нея гледах в един форум тема с много програми за Симбиян и имаше някакъв браузър, за който специално бяха написали, че показва клипчетата от вбокс-а.
На мен лично не ми е мерак, защото на този малък екран и без това нищо не можеш да видиш. За да видиш клипчето в целия му размер трябва да сложиш размера на страницата да ти е към 50%, а не 100%. Но ако не стане с операта и все пак искаш, ще ти го намеря. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
alpina-ma6inata написа:И аз съм с Е51. Както казах не съм пробвал Операта, но ако не стане с нея гледах в един форум тема с много програми за Симбиян и имаше някакъв браузър, за който специално бяха написали, че показва клипчетата от вбокс-а.На мен лично не ми е мерак, защото на този малък екран и без това нищо не можеш да видиш. За да видиш клипчето в целия му размер трябва да сложиш размера на страницата да ти е към 50%, а не 100%. Но ако не стане с операта и все пак искаш, ще ти го намеря.
проблема е,че не е само за вбокс,когато си отворя форума дори и искам да видя някоя снимка ми казва,че ми трябва флаш плеар 9 поне и ми дава препратка към адобе.ком а там ми казва,че немога да ми разпознаят браузъра за да си дръпна плеарче.Въпроса е с тая опера мини дали ще успея да го дръпна?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
много добър JAVA браузер който върви на всякакви телефон, били те и по-стари. До колкото знам пред да дойдат странците до телефона ти минават през някакъв сървър на опера, който ги подава по сециален начин и така трафика се намалява многократно. На мен ми е много удобен, единствено лошото е че в телефона нямам всички символи които ми трябват за този форум 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
С Е51 е колегата, казал е по-нагоре.
Като искате да гледате видео по сайтовете разровете се из форумите за смартфони- програмки има, не е като да няма. Не ми е трябвал флаш плеър за да ви кажа къде да ровите и коя е програмката, но я има- гледах на N95 видео в youtube...
Относно Опера-та: От не помня колко години вече я имам постоянно на апаратите които съм ползвал и бях доволен докато не си взех 6120с- ползвах за браузер няколко дни Опера по навик, после пробвах вграденият и се изненадах колко по-бързо ми работи
А тъй като колко ще ми е трафикът не ме вълнува изобщо си ползвам браузера на Нокия-та, но Опера е добър вариант като цяло: икономичен от към трафик и лично на мен ми е удобен...
Като искате да гледате видео по сайтовете разровете се из форумите за смартфони- програмки има, не е като да няма. Не ми е трябвал флаш плеър за да ви кажа къде да ровите и коя е програмката, но я има- гледах на N95 видео в youtube...
Относно Опера-та: От не помня колко години вече я имам постоянно на апаратите които съм ползвал и бях доволен докато не си взех 6120с- ползвах за браузер няколко дни Опера по навик, после пробвах вграденият и се изненадах колко по-бързо ми работи

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2