Нов начин за кражба от автомобилите!!! ПРОЧЕТИ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 25 Ное 2008, 15:33

Пресен случаи от вчера - някакъв клиент си оставил колата пред голям магазин за техника в Пловдив , и 2ма му пукат гумата , после тръгва и след изхода разбира , че са спукани гумите , спира и изведнъж някъв идва уж да му помогне , на 20 метра има гумаджииница и човека отишъл да види дали ще му залепят гумите през това време ``помагача`` докато стои и се върти до колата , някав друг ограбва колата . После гледахме на камерите как 2мата ``помощници`` се навеждат и пукат гумите на колата , ама се виждат само в гръб и са отнесли към 1200 лева документи и забравих още какво каза човека , подал е жалба ама едва ли ще има резултата , мнгого изубритателни станаха дееба и краците.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 25 Ное 2008, 15:43

Абе мамка му и животно, по толкова чужди форуми за бмв чета, някои от които със страшно много потребители и с много висока активност, как аджеба не видях при тях една тема за нещо крадено. Хората си говорят за коли, двигатели, техника, ъпгрейди и кво ли още не, ама не и за кражби. Пробита държавица сме и това си е :(

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Ное 2008, 17:58

Evelin Cotsev написа:Пресен случаи от вчера - някакъв клиент си оставил колата пред голям магазин за техника в Пловдив , и 2ма му пукат гумата , после тръгва и след изхода разбира , че са спукани гумите , спира и изведнъж някъв идва уж да му помогне , на 20 метра има гумаджииница и човека отишъл да види дали ще му залепят гумите през това време ``помагача`` докато стои и се върти до колата , някав друг ограбва колата . После гледахме на камерите как 2мата ``помощници`` се навеждат и пукат гумите на колата , ама се виждат само в гръб и са отнесли към 1200 лева документи и забравих още какво каза човека , подал е жалба ама едва ли ще има резултата , мнгого изубритателни станаха дееба и краците.

Това е мнооого стар номер, нз как не го знаете, на един приятел му се случи подобно нещо, ама има разрешително, и с него пистолетче и само им го посочи на "добрите самаряни" и дим да ги няма.
Това е България, тука помощ никой не ти предлага, а ако предлагат е по-скоро злина...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 25 Ное 2008, 19:41

LeX написа:Ебаси в каква държава живеем :(.

по точно в каква столица :idea: (и по големите градове)
щото там е пълно със сган ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 25 Ное 2008, 20:06

Eто го моето решение. Седи приготвено с буксата, диодите запоени... всяко кабелче знам къде се връзва... ама от един месец не ми остава време :(

Иначе идеята е, че няколко пъти на околовръстното на разклона с "Цар Борис" хващам циганетата да гледат жално чантата ми с документи и двата телефона, които се въргалят на дясната седалка, а не ми е кеф алармата да заключва всеки път като паля. По същата причина не слагам и DRL модул. Прекалено много автоматика = главоболие :)

Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Ное 2008, 20:08

Аз един път с комбото в циганската махала към летището пътувах , макарах на втора в колоната с 20 км/ч и само видях как едно цигане се затича да отвори вратата на товарния отсег ,леко дадох газ и веднага след това скочих на спирачката и само се чу "бууум" на цигането носа се беше отпечатал на мръсната ламарина хахахаха :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 25 Ное 2008, 22:02

Penchev написа:Аз един път с комбото в циганската махала към летището пътувах , макарах на втора в колоната с 20 км/ч и само видях как едно цигане се затича да отвори вратата на товарния отсег ,леко дадох газ и веднага след това скочих на спирачката и само се чу "бууум" на цигането носа се беше отпечатал на мръсната ламарина хахахаха :mhihi:

Георги Пенчев

тва е готино ... и аз имам случаи и то не малко ...
носете си нож с вас винаги ... забивайте го по ръцете им краката и гъзовете им .... бягат с 200 ... ама се правете, че не разбирате и в най удобния момент мужкате и излитат ...... :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Re: Нов начин за кражба от автомобилите!!! ПРОЧЕТИ!!!

Мнение от DirtySouth » 25 Ное 2008, 22:08

|`oTuH написа:Здравейте, ще споделя какво ми се случи днеска, защото може да Ви помогне.

Спирам пред един пазар, веднага около колата ми се закачиха 3 малки циганчета - момиченца на около 3-4-5 годинки: "БАТЕ ДАЙ СТОТИНКИ".

Почивам да ги гоня и в същия момент поглеждам в страничното огледало как едно циганче ми отива до багажника и го цъка. Веднага ми стана ясно, че го правят за да може централното да не го затори.
Побеснях, но как да удара 3-4-5 годишни момиченца, циганчета?

За всеки случай реших да пробвам - централното си хвана, просто не заключи багажника, както и очаквах.

Та - пазете се, защото някои може да изгори...

Това не са момиченца това са мангали ! :evil:
I'm slowly drifting
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Ное 2008, 0:07

sappa написа:не знам при вас как е, но на моята кола ако има отворена врата или багажника, щом цъкнеш дистанцията да заключиш се опитва и после веднага се отваря пак цялата. това си е превенция да не оставиш някоя врата или багажника открехнат. та номера описан от автора на темата поне при мен няма да мине :mhihi:

И при централното на Е30 е така - ако има нещо отворено, централното затваря и веднага отваря пак. Т.е. няма начин да се излъжа, че съм заключил колата пък да има нещо отворено.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 26 Ное 2008, 17:01

!!Asen_X написа:
sappa написа:не знам при вас как е, но на моята кола ако има отворена врата или багажника, щом цъкнеш дистанцията да заключиш се опитва и после веднага се отваря пак цялата. това си е превенция да не оставиш някоя врата или багажника открехнат. та номера описан от автора на темата поне при мен няма да мине :mhihi:

И при централното на Е30 е така - ако има нещо отворено, централното затваря и веднага отваря пак. Т.е. няма начин да се излъжа, че съм заключил колата пък да има нещо отворено.

то при всички модели маи е така :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 26 Ное 2008, 17:06

мангал и на снимка да го видиш 2 шамара и 2 шута и да патува :mhihi: :mhihi: :mhihi: хората не случайно са казали циганин и коза вав двора да не ти влизат :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата