сутринта като се събудите и си пуснете джиесем-а...
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Тоз въпрос може да го зададе само някой, дето си ползва телефона за разговори с гаджета и приятели
Опитайте да работите на такава работа, че денем и нощем да ви търсят за работа и после ще говорим какво си мислите и закво ви звъни телефона и кви емоции ви внушава...
Може действително така да се съди за хората, ама май повече от обратната страна...
От много отдавна телефонът не ми е забавление, нито играчка. Поради тази причина карам с телефони , които, ако ги покажа на някой, ще се удиви че още са в употреба.
Просто ако телефонът няма полезни функции разните глупости като камерки, резолюцийки и незнам си още кво хич не ме забавляват
Мен по телефона толкоз ме ентертейнват, че повече ентертеймънт не ща и да видя...

Опитайте да работите на такава работа, че денем и нощем да ви търсят за работа и после ще говорим какво си мислите и закво ви звъни телефона и кви емоции ви внушава...

Може действително така да се съди за хората, ама май повече от обратната страна...
От много отдавна телефонът не ми е забавление, нито играчка. Поради тази причина карам с телефони , които, ако ги покажа на някой, ще се удиви че още са в употреба.
Просто ако телефонът няма полезни функции разните глупости като камерки, резолюцийки и незнам си още кво хич не ме забавляват

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Мисля си,че определено би е лоша новината ако е след 12часа. Колкото и да е добра новината може да изчака сутринта,освен ако не е нещо очаквано като дете например или покана за накопаване,така че ЛОША Е НОВИНАТА след 12 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
И аз имам 2 телефона... Един служебен и един за близките...
В последно време изключвам служебния и оставам само тоя за близките, ама май скоро и двата ще станат служебни, защото близките започнаха да злоупотребяват...
Абе имам и трети ама него го знаят определен кръг от момичета...
без най близките... 
В последно време изключвам служебния и оставам само тоя за близките, ама май скоро и двата ще станат служебни, защото близките започнаха да злоупотребяват...

Абе имам и трети ама него го знаят определен кръг от момичета...

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Може би трябва да се добави и отговор за такива като мен, които си
гасят телефона вечер и нямат гласова поща ... така че аз сутрин не
получавам никакви новини а само SMS-и от мобилния оператор с
номера и часа на тези които и когато са ме търсили.
За мен лично гласовата поща е най-голямата глупост, а също и
почукването докато говориш и можеш да приемеш и втори разговор,
поради тази причина не ползвам нито една от горните две "екстри".
гасят телефона вечер и нямат гласова поща ... така че аз сутрин не
получавам никакви новини а само SMS-и от мобилния оператор с
номера и часа на тези които и когато са ме търсили.
За мен лично гласовата поща е най-голямата глупост, а също и
почукването докато говориш и можеш да приемеш и втори разговор,
поради тази причина не ползвам нито една от горните две "екстри".
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Аз не си изключвам телефоните.Единия е за близките ми приятели и познати,другия за всички.Сутрин ме будят от работата по този "за всички",а на другия евентуално някоя пияница да се обади,или да прати смс "наздраве"
.По-скоро очаквам добра/весела новина след 22:00ч.Имало е и лоши разбира се,но те са че някой е изпаднал в нужда....а щом е опрел да мен и мога да му помогна пак е добре
...

Не ги изключвам. Слагам личния на вибрация, а служебния на "Silent", за да може ако някой има сериозен зор, да ме събуди вибрацията.
Много исках да гласувам за "хубава новина", но някак не съм на 18 вече, приятелите ми стават все по сериозни хора и те. Не звънят по нощите да ходим да си разковаваме главите. По-вероятно е вече, яко ме търсят през нощта сериозно, да има някакви проблеми.
Много исках да гласувам за "хубава новина", но някак не съм на 18 вече, приятелите ми стават все по сериозни хора и те. Не звънят по нощите да ходим да си разковаваме главите. По-вероятно е вече, яко ме търсят през нощта сериозно, да има някакви проблеми.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Отговор 3: Пешо пак се е напил и ме вика да се довършиме
Май това е единствения добър вариант за нощно позвъняване...

Май това е единствения добър вариант за нощно позвъняване...
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Не ги изкючвам. Разбирам кой е скучал като видя кой ми е писал, а ако ми звънят е защото някоя приятелка го е закъсала или се скарала с гаджето

D3BEP написа:Тоз въпрос може да го зададе само някой, дето си ползва телефона за разговори с гаджета и приятели
Опитайте да работите на такава работа, че денем и нощем да ви търсят за работа и после ще говорим какво си мислите и закво ви звъни телефона и кви емоции ви внушава...![]()
ако си си подредил бизнеса както подобава няма на този свят причина/случка/произшествие/нещастие което да не може да чака до сутринта.
вярвай ми.
разбира се може да се правиш на пожарникар и да се опитваш да осветиш навсякъде ама от това се умира нещастен и рано на всичкото отгоре.
затова и аз съвсем умишлено си изключвам телефона във 1030 вечерта и го включвам във 8 сутринта. от там нататъка дали ще ми се обаждат от полицията, пожарната, погребалното или затвора е друга къща.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не всеки бизнес го позволява, колега.
Да, по принцип винаги за обаждането можем да потърсим вина и в този, на който се обаждат, но според мен нещата повече опират до :
- нужда
- култура на комуникацията
Това, което ти говоря, е минал епизод за мен, сега проблемите ми са от друго естество, но при културата на комуникация, която е изградена, се предполага, че за да те търсят, проблемът е сериозен(или поне го изживяват така).
Ти кажи, ама не от тая, ами от другата страна. Щото според мен гледаш едностранно.
Ти кажи, защо би лапнал телефона да звъннеш в два часа вечерта на някого, който предполагаш, че спи?
Каква толкова радостна вест имаш да му съобщиш? Да му се е родило дете без да знае, не вярвам... Защо би му звъннал?
Да, по принцип винаги за обаждането можем да потърсим вина и в този, на който се обаждат, но според мен нещата повече опират до :
- нужда
- култура на комуникацията
Това, което ти говоря, е минал епизод за мен, сега проблемите ми са от друго естество, но при културата на комуникация, която е изградена, се предполага, че за да те търсят, проблемът е сериозен(или поне го изживяват така).
Ти кажи, ама не от тая, ами от другата страна. Щото според мен гледаш едностранно.
Ти кажи, защо би лапнал телефона да звъннеш в два часа вечерта на някого, който предполагаш, че спи?
Каква толкова радостна вест имаш да му съобщиш? Да му се е родило дете без да знае, не вярвам... Защо би му звъннал?
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ми на мен ако тръгнат да ми звънят по това време, значи съм дежурен и ме търсят по работа. А ако не съм дежурен, значи още по-лошо - търсят ме по работа без да съм дежурен. Така че - гласувах за лоша новина.
D3BEP написа:Не всеки бизнес го позволява, колега.
всеки колега, всеки. въпрос на организация.
се предполага, че за да те търсят, проблемът е сериозен(или поне го изживяват така).
как другите го изживяват е .. техен проблем. аз съм решил че няма положение да трябвам на някого във 3 сутринта. може малко егоистично да звучи, но.. факт
Защо би му звъннал?
не бих си позволил да будя когото и да е било със лични проблеми. врата ми е дебел и си има и причина за това.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
alx написа:всеки колега, всеки. въпрос на организация.
Не знам какво наричаш бизнес тогава. Защото ако на обаждане така ти отговори лекар, полицай или техник по асансьора... Не съм убеден че ще реагираш така.
Както и да е де.
Добре, не е ли вече време да си споделиш с нас изводите за нас?
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5