Грешка-ABS
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
predel написа:dinozab написа:predel написа:Баровски, ще ходиш ли на Петрич?
Аз ще идвам бре ще ме преслушаш ли![]()
![]()
И на опън и на натиск и за пукнатини![]()
![]()
Става земи тогава апаратурата

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Тя не се вади от колата
А напоследък си возя и 1 бутилка спирт 95% за разреждане 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
predel написа:Тя не се вади от колатаА на последък си возя и 1 бутилка спирт 95% за разреждане
И на 100% никви грешки в компа

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Barovski написа:Значи тва за подгряването на свещите ми го каза майстора да го правя,щото са ми нови свещите. Каза ми известно време да подгрявам така по 2-3 пъти,но няма да е постоянно така. Иначе днеска пробвах спирачките на сипица и на лед. ABS-а си фаща,в смисал не се влача кат шейна,ама продължава да си свети лампата.Що се отнася до закачането на компютър ще е другата седмица,защото тук в Ловеч няма такива сервизи,а сега нямам време.Ако до другата седмица не се оправи,че ида да я окачат и после ще споделя какво е станало.predel написа:Баровски, ще ходиш ли на Петрич?
Още не знам,колега,но и честно казано не съм се зачитал много кога,как и защо...
КОлега, ти като откачаше и закачаше кабелите на акумулатора в каква последователност ги сваля и после пак закача?
Много е важно това .....Ако си объркал процеса , бъркаш целият компютър и трябва да си минеш на зануляване . А ако имаш и допълнително слагана аларма също ще ти се ''ресетне'' ...
sineok_pi4_ написа:КОлега, ти като откачаше и закачаше кабелите на акумулатора в каква последователност ги сваля и после пак закача?
Много е важно това .....Ако си объркал процеса , бъркаш целият компютър и трябва да си минеш на зануляване . А ако имаш и допълнително слагана аларма също ще ти се ''ресетне'' ...
стига всява паника. последователноста на откачане на кабелите няма нищо общо с грешките. просто и самият ABS следи напрежението на мрежата и като падне под определена граница записва грешка.
колегата не го е обяснил много точно - това,че не се влачи като шейна не означава, че ABS работи. ако не се усети харектерното "ритане" на педала на спирачката, значи ABS не работи.
последователност при сваляне и качване на акум. има, ама тя е във връзка с безопастност/изключване на възможност за късо
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Значи то ритането в педала си го има.Аз затова казвам,че работи. А относно последователността на свалянето и слагането на кабелите не съм гледал изобщо кво правят в сервиза.
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
Я виж бушона за ABS-а, на мен ми се беше откачил сам, бутнах го и ми загасна лампата,
успех,
успех,
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2