Проблем относно парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- marto_panda
- Потребител
-
- Кара: E36 coupe
Проблем относно парното
Колеги парното ми духа топло единствено в краката и на прозореца, като го направя да духа в мен и става студено..........Някой да знае какво мойе да е ....? Благодаря предварително!
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Нищо не му е,колега!Направено е така нарочно,за да нне успива водача!Обърни внимание,какъв е цветът около врътката-син! 

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
мисля че не си прав колега,освен ако няма разлика в различните години,мойта не е така и си духа топлоned_gm28 написа:Нищо не му е,колега!Направено е така нарочно,за да нне успива водача!Обърни внимание,какъв е цветът около врътката-син!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
valeto написа:мисля че не си прав колега,освен ако няма разлика в различните години,мойта не е така и си духа топлоned_gm28 написа:Нищо не му е,колега!Направено е така нарочно,за да нне успива водача!Обърни внимание,какъв е цветът около врътката-син!
Твойта явно е преценила, че си пил повечко кафета

И при мен е така, духа студено ... и доколкото знам така е на всички Е36-ци / така пише и в книжката - Наръчник на потребителя ... ма явно нищо не знам

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе и аз се пулих, ма нали сме "врътнати" ние с дъртите... Та на стр.49 от сканираното ръководство... на въпросната врътка пише: :Разпраделение на въздушната струя - Разпределениято става плавно. Температурата в горната и долната част на купето може да се регулира. Копчето може да се върти в двете посоки, без крайно положение. Температурата на въздуха намалява при влизане в синята зона... "
А синята зона е ... тамън срещу наас...Сега като стана студено в един момент си мислех че нещо не ми работи парното, ма се сетих за чутия/четен/казан? лаф, че трябвало да ти духа студено, за да не заспиш и ... врът на крачетаттатта
А синята зона е ... тамън срещу наас...Сега като стана студено в един момент си мислех че нещо не ми работи парното, ма се сетих за чутия/четен/казан? лаф, че трябвало да ти духа студено, за да не заспиш и ... врът на крачетаттатта
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Apassionata написа:valeto написа:мисля че не си прав колега,освен ако няма разлика в различните години,мойта не е така и си духа топлоned_gm28 написа:Нищо не му е,колега!Направено е така нарочно,за да нне успива водача!Обърни внимание,какъв е цветът около врътката-син!
Твойта явно е преценила, че си пил повечко кафета![]()
И при мен е така, духа студено ... и доколкото знам така е на всички Е36-ци / така пише и в книжката - Наръчник на потребителя ... ма явно нищо не знам![]()
Това със студеното духане от централната конзола и страничните предни обдухватели, незавимо от положението на врътките за настройка на температурата един зевзек си направи майтап с "успиването" на водача и много му повярваха. Не мога да приема, че го взеха насериозно, или моята кола е направена за друг тип шофьори като духа топло отвсякъде? В моя случай като си пусна топлото, за да не се успивам по време на движение, каня някоя готина мадама на предната седалка да ме държи буден. Когато ме вижда че заспивам, едно протягане на лявата й ръка е достатъчно, аз съм на една ръка разстояние, а мъжете знаят защо.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Факт е, че при моделите с дигитална клима през централната конзола при врътката нагласена на "топло" топъл въздух едвам излиза... струята е в пъти по-слаба от настройка "студено"... това не мисля, че е случайно... който каквото и да говори...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Mollov написа:Факт е, че при моделите с дигитална клима през централната конзола при врътката нагласена на "топло" топъл въздух едвам излиза... струята е в пъти по-слаба от настройка "студено"... това не мисля, че е случайно... който каквото и да говори...
А пък при троника с врътките струята е еднаква и в студен и в топъл режим...Като в същото време и като сила е еднаква в трите фронтални "духалки" на таблото....Просто има доста конфигураций през годините във отоплитено/охладителната система на купето на Е36-ците...

И сега за да изясним всички недоразумения с книжката (за потребителя на Е36,която всички знаем) трябва да се уточним,че е издадена в първите години на производство и не са обхванати всички вариянти на "парното/климатрониците"...

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Не зная как е при по-новите модификации с климатици или климатроници.Просто видях,че на колегата колата е `93 като моята.От там реших,че и той е само с парно и му отговарям как е при нашите коли. 

14 мнения
• Страница 1 от 1