Нужда от помощ: агент от Столична община, който да...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Нужда от помощ: агент от Столична община, който да...
... може да даде информация за собствеността на един обект, намиращ се на територията на София. Просто ми трябва да знам чий е - на общината, или на частник. 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Това май се води към Възраждане, на Стамболийски, до НОИ е тя. Влизаш там и проверяваш, не би трябвало да е проблем.
Ми в районната община се съдържа тая информация, благоустройството е затова, кое, на кого и за какво е. Пак там се начисляват данъци и т.н., нали трябва да знаят на кой да ги начислат.
Ми в районната община се съдържа тая информация, благоустройството е затова, кое, на кого и за какво е. Пак там се начисляват данъци и т.н., нали трябва да знаят на кой да ги начислат.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Абе по-скоро е към Красна поляна - Константин Величков и Възраждане, но повтарям, че мисля, че няма да дадат такава информация свободно... 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Информацията за апартаменти се предоставя свободно в районната община. Нали така взимат апартаментите на бабите
Още един парадокс.

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
err0r написа:Абе по-скоро е към Красна поляна - Константин Величков и Възраждане, но повтарям, че мисля, че няма да дадат такава информация свободно...
Такава информация не се дава официално и свободно! Де да беше така и толкова лесно, щях да имам всички интересни оферти за продажба в София

Принципно в Общината са длъжни да ти дадат Собственик и съответно координати, ако си съсед на имота / говоря принципно за парцели/. Само че и това не е точно така! Варианта е наистина да имаш познат или непознат / срещу заплащане/

Има и вариант в сайта на Гисс София, вкарваш някакви пари и при поискване и теглене на информация за даден имот/ ти дават и собственици - Имена и ЕГН-та. Друг е въпроса колко е актуална тази информация

За съжаление аз не мога да ти помогна в случая. Добре е да знаеш административния адрес на имота /по документи/... Ако искаш пиши ми на ЛС кой е имота, за някои обекти може да имам някакво инфо, особено ако са изоставени и занемарени... Все си мисля, че за нещо такова става въпрос

9 мнения
• Страница 1 от 1