Нужда от помощ: агент от Столична община, който да...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Нужда от помощ: агент от Столична община, който да...

Мнение от err0r » 25 Ное 2008, 13:40

... може да даде информация за собствеността на един обект, намиращ се на територията на София. Просто ми трябва да знам чий е - на общината, или на частник. :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 25 Ное 2008, 13:50

По скоро трябва да провериш в общината където е обекта, а не в Столична община. Кажи в кой квартал е.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 25 Ное 2008, 13:52

Красна поляна :uups: Не знам изобщо дали някой в районната община може да ми даде такава информация... :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 25 Ное 2008, 13:57

Това май се води към Възраждане, на Стамболийски, до НОИ е тя. Влизаш там и проверяваш, не би трябвало да е проблем.
Ми в районната община се съдържа тая информация, благоустройството е затова, кое, на кого и за какво е. Пак там се начисляват данъци и т.н., нали трябва да знаят на кой да ги начислат.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 25 Ное 2008, 14:01

Абе по-скоро е към Красна поляна - Константин Величков и Възраждане, но повтарям, че мисля, че няма да дадат такава информация свободно... :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 25 Ное 2008, 14:04

Ми не пречи да пробваш ;) Пък може и да се появи някой колега от общината.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GANIN » 25 Ное 2008, 14:43

Колега, ако все пак успееш да разбереш на кой е обекта, пиши как става, че и аз имам сущият въпрос за един обект. Ще бъде полезно ако някой е запознат да сподели как стаава тази процедура! :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 25 Ное 2008, 14:47

Информацията за апартаменти се предоставя свободно в районната община. Нали така взимат апартаментите на бабите :mhihi: Още един парадокс.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 25 Ное 2008, 15:27

err0r написа:Абе по-скоро е към Красна поляна - Константин Величков и Възраждане, но повтарям, че мисля, че няма да дадат такава информация свободно... :roll:

Такава информация не се дава официално и свободно! Де да беше така и толкова лесно, щях да имам всички интересни оферти за продажба в София :mhihi:
Принципно в Общината са длъжни да ти дадат Собственик и съответно координати, ако си съсед на имота / говоря принципно за парцели/. Само че и това не е точно така! Варианта е наистина да имаш познат или непознат / срещу заплащане/ :mhihi: в съответната Община, който да бръкне в системата и да ти извади Собственика.
Има и вариант в сайта на Гисс София, вкарваш някакви пари и при поискване и теглене на информация за даден имот/ ти дават и собственици - Имена и ЕГН-та. Друг е въпроса колко е актуална тази информация :confused:
За съжаление аз не мога да ти помогна в случая. Добре е да знаеш административния адрес на имота /по документи/... Ако искаш пиши ми на ЛС кой е имота, за някои обекти може да имам някакво инфо, особено ако са изоставени и занемарени... Все си мисля, че за нещо такова става въпрос :roll: И още нещо, нямаш идея колко много неща могат да се разберат на място, разпитвайки наоколо - съседи, разговорливи лелки, по заведения и пр.
Изображение

Назад към Извън Темата