замагляване на стакло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
замагляване на стакло
замаглявами се стаклото като пусна парното от какво е? клаксона ту свири ту не. как да го оправя?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Кое стъкло ти се замъглява и при какво състояние на темп на двг - топъл, студен, на кви градуси пускаш парното и т.н..... дай повече инфо.... стига с тия недомлъвки и после искате цялостно обяснение! 

- Mollov
- Мародератор
-
Голяма вероятност е да е от запушен въздушен филтър... но си личи, че не си използвал търсачката!!! Ще ти оставя темата отключена само да кажеш ако си го сменял филтъра вече - ако не си.... следващия път ползвай търсачката и си намери отговорите без да пускаш нови (излишни) теми..! 

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Кой знае....може и радиатора(топлообменика)да се пробил....и като си пуснеш парното да става интересно.
Кога ти се изпотявят стъклата?като пуснеш парното или просто не могат да се обдухат?
Кога ти се изпотявят стъклата?като пуснеш парното или просто не могат да се обдухат?

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Обикновенно се запотяват стъклата когатто в колата има влага.Отнякъде влиза вода или когатое кишаво честото влизане и изливзане от автомобила внася вода по дъното .Най напред потърси дали не ти влиза вода от некъде.На мене лично ми влизаше от горната част на оплътнението на предното стъкло и дъното ми беше все влажно и като пусна парното все се потеше.Подлепих го с силикон и се оправи.Варианта за внасяне на мокротия е 10% .
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
колега 99%радиатора на парното ти испуска от някадеnaborut написа:Да извинявайте, значи при нормално загрят двигател предното, страничните.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: замагляване на стакло
naborut написа:замаглявами се стаклото като пусна парното от какво е? клаксона ту свири ту не. как да го оправя?
Ако това ,което се отлага на стъклото е мазно на пипане ,най-вероятно са уплътненията на тръбите на парното.
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
Ако това ,което се отлага на стъклото е мазно на пипане ,най-вероятно са уплътненията на тръбите на парното.[/quote]Така е от антифриза колега а не от уплатненията 

- Mollov
- Мародератор
-
На мойта докато й беше запушен филтъра и като е по-топла колата и пусна да духа по джамовете и се изпотяваха почти веднага... да не говорим когато е влажно навън и се опитвам да изсуша прозорците... само климатроника помагаше...
И аз мисля като колегата,разгледаи конденза по стъклото,ако е от парното,стои по-мазен(абе знам ли как да го обесня..Борис_Малинов написа:Кой знае....може и радиатора(топлообменика)да се пробил....и като си пуснеш парното да става интересно.

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Така е от антифриза колега а не от уплатнениятаbobi 318 is написа:Ако това ,което се отлага на стъклото е мазно на пипане ,най-вероятно са уплътненията на тръбите на парното.

Нещо не те разбирам-ако не се уплътнява връзката между тръбите и радитора,естествено ще има антифриз по стъклото,който е мазен на пипане.

- dimitarpanev
- Потребител
-
- Кара: BMW 645CI
Със сигурност е от радиаторчето на парното.Имах същия проблем все се запотяваха стъклата и в един момент всичката пара нахлу в купето и настана "паника"
Колега бягай бързо в сервиза да не стане като мене.И при смяната ме одрусаха само за работа 250лв.Сваляха цялотот табло.Няма друг начин.Успех!

- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
Здравейте и аз имам този проблем със запотяване на стъклата и ще трябва да проверя този въздушен филтър дали не е запушен
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2