Проблем с 1-вото гърне! Помощ! :(
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Проблем с 1-вото гърне! Помощ! :(
Здравейте момчета, почетох доста теми но тъй като съм много зле в техническо отношение
реших пак да питам за какво става точно въпрос.
Проблема ми е следния, от няколко дни се чува страно тропане от под колата - питах майстор и каза че 1-вото гърне било за смяна тъй като нямало смисъл да се прави - щяло да излезне колкото едно ново. За ново ме ориентира като цена от 50лв нагоре. Питах на още едно място и там ми казаха същото че няква пластинка в 1-вото гърне е паднала и затва тропа и няяло смисъл от ремонт че излизало колкото ново.
Ако наистина е това още тия дни ще го сменя, но прочетох някви теми за ктализатори и прочие и леко се наплаших. Има ли нещо свързано с катализатор моя проблем?
И ако някой колега в Пловдив се е блъскал с такъв проблем ако може да ме насочи към някой качествен майстор по гърнета да го оправя ( сложа ново). Благодаря предварително.

Проблема ми е следния, от няколко дни се чува страно тропане от под колата - питах майстор и каза че 1-вото гърне било за смяна тъй като нямало смисъл да се прави - щяло да излезне колкото едно ново. За ново ме ориентира като цена от 50лв нагоре. Питах на още едно място и там ми казаха същото че няква пластинка в 1-вото гърне е паднала и затва тропа и няяло смисъл от ремонт че излизало колкото ново.
Ако наистина е това още тия дни ще го сменя, но прочетох някви теми за ктализатори и прочие и леко се наплаших. Има ли нещо свързано с катализатор моя проблем?

И ако някой колега в Пловдив се е блъскал с такъв проблем ако може да ме насочи към някой качествен майстор по гърнета да го оправя ( сложа ново). Благодаря предварително.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ами колега няма какво да се плашиш отиди да ти сменят гарнето с ново, това тропащото си го запази да не се окаже всъщност катализатора ти, по принцип катализаторите се изкупуват предвид металаите, който съдържат и наглеждай като го извадят да не го подменят с друго после
айде успех 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Гост
-
Re: Проблем с 1-вото гърне! Помощ! :(
kaspar_ivo написа:Здравейте момчета, почетох доста теми но тъй като съм много зле в техническо отношение![]()
реших пак да питам за какво става точно въпрос.
Ако наистина е това още тия дни ще го сменя, но прочетох някви теми за ктализатори и прочие и леко се наплаших. Има ли нещо свързано с катализатор моя проблем?![]()
![]()
Катализаторите са в тръбите след колекторите, преди предното гърне - сменяй смело, няма отношение с катализаторите...

3 мнения
• Страница 1 от 1