Какво ще стане с младите шофьори след новия закон :(:(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 24 Ное 2008, 21:13

Другият проблем е, че той законът се прие, БЕЗ ограничението за големината на моторите. Ама вече не ми се пише пак по тая тема.
Яд ме е че толкоз малко хора са чели закона за движение по пътищата, а толкоз много се пишат майстори - шофьори, авторазбирачи и тем подобни.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Ное 2008, 22:27

1. Има си търсачка , няма нужда от 1413541 едни и същи теми ... И тази ще бъде заключена сигурно както предната :mhihi:
2. Колега D3BEP , от кога е новия закон за движение.. преди известно време пуснаха един.. сега пак ли бе :shock: Тия не си играят де... :shock: ... Виждам , че си по-информиран колега , да те попитам какво по-точно е прието и какво не е , че много пряко ме вълнуват тези неща... Не е работа да си "млад" шофьор днешно време :mhihi: Началото на годината се карах на бащата дето не ме е направил по-рано , че тая книжка я чакам от как се помня , пък сега вече ш го бия даже.. с тез закони... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordofspeed » 24 Ное 2008, 22:41

ako ima druga takava tema sus promenite v zakona bihte li mi dali link 4e nemoga da q namerq :?: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Ное 2008, 22:46

Абе дали ще е 1.6 или 3.2 като се кара с 160км/ч и изгубиш контрол над колата, ще се удариш и пак ще умреш...така чее :kuku:
И сега какво....утре няма да мога да си поръчам 2.0 :help: :mhihi: А пък ако трябва в талона ще го поправиме след това :mhihi:

Всъщност, ако си решил да се трепеш и с трабант можеш да го направиш. Ама все си мисля, че е близко до акъла, че като си нов шофьор не е много правилно да си вземеш М3 или Р8 :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Ное 2008, 1:16

Мен тоя закон не ме засяга, но е страшно малоумен. Защо в сащ и някои други ервопеиски държави ти дават книжка на 16? Щото това е средство за предвижване, моеш вътре се натискаш с гаджето си, да ти помага за развитието ти. Алоооу 21 век бе, къв придружител, тоя закон са го мислили някви кастрирани министри...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 25 Ное 2008, 1:53

Доколкото знам в Щатите се взима на 16 но се кара с придружител (за автоматика не съм сигурен) :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 25 Ное 2008, 9:13

еми глупава държава... ето един пример ... карам си компотчето (1.6) събирам около 7-8 к бия му една турбина и едно окочване и кво става... 1.6 ще е нали ..... виждате ли колко са тъпи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 25 Ное 2008, 10:18

|`oTuH
старши ентусиаст

Кара: палава 16ка
Местожителство: Пловдив : O.C. SHEKERA
Пуснато на: 24 Ное 2008, 17:04 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

аз мога да ти кажа кво няма да правите - да се правите на гъзарчета, на 18год. да сте натоварили половин маала п*тки и да давате газ. аре сиктир!!!

Не брат, не си прав, който има гръб ще си кара пак, както е и за много други закони и правила в БГ. И ще се прави на гъзар, защото има да речем х5 на 18 години, защото още в БГ има закони и закони. Имаше една такава чалгия - за милиони няма закони, за кокошка няма прошка :mhihi:

А да речем на някой човек от народа му потрябва нещо в 3 през нощта, примерно някой да му даде ток и звънне на сина си който си е купил наскоро със спестените пари от 4 години една Лада, спипват го куките, че кара и му пишат акт, тръгнал да помага на баща си.

Ей тука е разликата...
AcoTo®

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: форд мондео мк2
Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL

Мнение от HuKoTuH40 » 25 Ное 2008, 12:07

Това за обема на двигателя е пълна простотия според мене и всички с които съм говорил по тази тема дори и инструктора ми .като си взема книжката след около месец баща ми трябва да ми купи некое уно или некаква такава п*ча въшка щото мондеото дето имаме е 2.0, и да е сигурен че нема да се претрепа защото карам некаква балерина дето кат0 види малко сняг или лед и започва да играе като Албена Денкова на ледена пързалка.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 25 Ное 2008, 12:22

Предишна

Назад към Извън Темата