Нов начин за кражба от автомобилите!!! ПРОЧЕТИ!!!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AlpinaPower
- Потребител
-
Evelin Cotsev написа:Пазете си колите , не знам кво им става в София , скоро на един мои приятел се опитаха да крадат колата - 2004 730д , добре , че някакъв човек си бил на терасата и се обадил в полицията , та неможаха да я откраднат , само бяха свалени 4те прозорецаколата си е спира точно пред банка и на камерите е записано , 5 човека са деиба и изрудите , ама така и нищо не стана едва ли ще се разбере кои са. А квартала го забравих кои , ама е само нови кооперации .
Да не става дума за кв. Витоша?
Аз чух за подобна случка там със 7-ца, след 2-3 дена 3 или 4 коли се простили със гумите си - пак в същия район

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.......
Бацеееее...нека ме пробват мене такива хлебарки! Сакати цел живот ше одат боли ме 4е са били 4-5-6-3 годишни!!!!! Циганите не знам дали знаете, но е научно доказано, че не са хомо ссапиенс тоест човешки същества-това са далечно роднини на кръстоска между червей и хлебарка и поради тази причина трябва да бъдат мачкани, тормозени, бити, осакатявани, клани, убивани и стерилизирани ВИНАГИ!!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
чувал съм от ловджии как им се заканват-само да ги разрешат и ги почваме 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
На мен ми случи точно същата случка, но в Турция. Бях в задръстване и едни турски мангали обикаляха с едни торби. Тоя идва и ми подава една торба с ябълки за 2 евро и до като ме баламосва гледам другия ми човърка нещо по багажника. В тоя момент щраквам централното и се правя че не го виждам, но ми идваше да вкарам задна и после да походи с патерички няколко месеца. Нямаше как да сляза и да ударя другия защото бяха много паплач и реших да си трая.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Вчера говорим със един приятел за бездомните кучета,че е пълно с тях и че няма оправия ,освен да се изтрепят до крак ми вика той,аз му викам че ще викнат разни природозащитници и темподобни,а той ми вика на майтап с един снайпер като ги почнеш иди докажи кой и кво ги е прибило.Та викам му аз като се оправим с кучетата пък ще трябва да почнем мангалите
щото те са другата сган след (а можеби и на равно с помярите)
И се сетих за един снаиперист в щатите дето беше застрелял със сина си 20тина човека от една дупка на багажника на колата си,та ако го бяха довели тоя да паркира до някоя циганска махала и да ги почне един по един 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
AlpinaPower написа:Evelin Cotsev написа:Пазете си колите , не знам кво им става в София , скоро на един мои приятел се опитаха да крадат колата - 2004 730д , добре , че някакъв човек си бил на терасата и се обадил в полицията , та неможаха да я откраднат , само бяха свалени 4те прозорецаколата си е спира точно пред банка и на камерите е записано , 5 човека са деиба и изрудите , ама така и нищо не стана едва ли ще се разбере кои са. А квартала го забравих кои , ама е само нови кооперации .
Да не става дума за кв. Витоша?
Аз чух за подобна случка там със 7-ца, след 2-3 дена 3 или 4 коли се простили със гумите си - пак в същия район
Не колега , мисля , че се казваше Манастирски ливади
It`s party time !
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Това в галерията ме пукна от смях с мацките
@SKISA не се хаби, ще провокираш мисленето само на 3-4 човека в целия форум...

@SKISA не се хаби, ще провокираш мисленето само на 3-4 човека в целия форум...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: Нов начин за кражба от автомобилите!!! ПРОЧЕТИ!!!
|`oTuH написа:Здравейте, ще споделя какво ми се случи днеска, защото може да Ви помогне.
Спирам пред един пазар, веднага около колата ми се закачиха 3 малки циганчета - момиченца на около 3-4-5 годинки: "БАТЕ ДАЙ СТОТИНКИ".
Почивам да ги гоня и в същия момент поглеждам в страничното огледало как едно циганче ми отива до багажника и го цъка. Веднага ми стана ясно, че го правят за да може централното да не го затори.
Побеснях, но как да удара 3-4-5 годишни момиченца, циганчета?
За всеки случай реших да пробвам - централното си хвана, просто не заключи багажника, както и очаквах.
Та - пазете се, защото някои може да изгори...
Бате, то че малките орди просячета и крадат, това е ясно.
Ама на мен друго не ми стана ясно.
Къв е тоя номер с централното?
Като те гледам, Е36.
Като му щракна бутона аз централното се заключва мигновенно навсякъде. И така е на всички Е36-ци, които съм виждал.
А с минутка закъснение се включва само алармата.
И то щото така поисках да ми я нагласят, не заради друго.
Но централното си е централно
Та къв е точно тоя, новия начин за кражба? Дет са го измислили манговчетата

Щото не разбрах...
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Ебаси в каква държава живеем
В УСА ми се е случвало да си забравя 6-цата отключена цял ден на паркинга на университета, та даже бях забравил ключовете на таблото...зимно време като ходя до магазина оставям колата запалена на паркигна докато си пазарувам, че да е топло после вътре...като беше много студено миналата зима се е случвало да си паля колата както си е на улицата, след това да се връщам за един душ и след това да излизам....

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
D3BEP написа:|`oTuH написа:Здравейте, ще споделя какво ми се случи днеска, защото може да Ви помогне.
Спирам пред един пазар, веднага около колата ми се закачиха 3 малки циганчета - момиченца на около 3-4-5 годинки: "БАТЕ ДАЙ СТОТИНКИ".
Почивам да ги гоня и в същия момент поглеждам в страничното огледало как едно циганче ми отива до багажника и го цъка. Веднага ми стана ясно, че го правят за да може централното да не го затори.
Побеснях, но как да удара 3-4-5 годишни момиченца, циганчета?
За всеки случай реших да пробвам - централното си хвана, просто не заключи багажника, както и очаквах.
Та - пазете се, защото някои може да изгори...
Бате, то че малките орди просячета и крадат, това е ясно.
Ама на мен друго не ми стана ясно.
Къв е тоя номер с централното?
Като те гледам, Е36.
Като му щракна бутона аз централното се заключва мигновенно навсякъде. И така е на всички Е36-ци, които съм виждал.
А с минутка закъснение се включва само алармата.
И то щото така поисках да ми я нагласят, не заради друго.
Но централното си е централно
Та къв е точно тоя, новия начин за кражба? Дет са го измислили манговчетата
Щото не разбрах...
Ами докато го баламосват мангетата за пари друго манге идващо зад колата само натиска копчето на багажника така, че механизма на багажника да остане отворен когато ти заключваш колата. Поне аз така го разбрах.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Е, че то тва нов начин ли е? Да ти пробват колата дали се отваря
Поради тая причина когато возя нещо в багажника - лаптоп, чанти - винаги щракам бутона на централното.
Идвало ми е на акъла, че лесно могат да ми гепят нещо и докато уж пресичат на светофар.
Специално тва дет са правели циганетата си е чиста простотия. Не само че нема никакъв толкова специален начин, но даже - поне мойта аларма - при незатворена ключалка пищи. Даже и при недобре затворена врата пищи, ако и да е заключена.

Поради тая причина когато возя нещо в багажника - лаптоп, чанти - винаги щракам бутона на централното.
Идвало ми е на акъла, че лесно могат да ми гепят нещо и докато уж пресичат на светофар.
Специално тва дет са правели циганетата си е чиста простотия. Не само че нема никакъв толкова специален начин, но даже - поне мойта аларма - при незатворена ключалка пищи. Даже и при недобре затворена врата пищи, ако и да е заключена.
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Веселин|Василев написа:...
абсолютно за това става въпрос колеги

4 8 15 16 23 42
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
не знам при вас как е, но на моята кола ако има отворена врата или багажника, щом цъкнеш дистанцията да заключиш се опитва и после веднага се отваря пак цялата. това си е превенция да не оставиш някоя врата или багажника открехнат. та номера описан от автора на темата поне при мен няма да мине 

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3