Нов начин за кражба от автомобилите!!! ПРОЧЕТИ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от AlpinaPower » 24 Ное 2008, 21:31

Evelin Cotsev написа:Пазете си колите , не знам кво им става в София , скоро на един мои приятел се опитаха да крадат колата - 2004 730д , добре , че някакъв човек си бил на терасата и се обадил в полицията , та неможаха да я откраднат , само бяха свалени 4те прозореца :shock: колата си е спира точно пред банка и на камерите е записано , 5 човека са деиба и изрудите , ама така и нищо не стана едва ли ще се разбере кои са. А квартала го забравих кои , ама е само нови кооперации .

Да не става дума за кв. Витоша?
Аз чух за подобна случка там със 7-ца, след 2-3 дена 3 или 4 коли се простили със гумите си - пак в същия район :shock:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.......

Мнение от Тоо Cool » 24 Ное 2008, 21:33

Бацеееее...нека ме пробват мене такива хлебарки! Сакати цел живот ше одат боли ме 4е са били 4-5-6-3 годишни!!!!! Циганите не знам дали знаете, но е научно доказано, че не са хомо ссапиенс тоест човешки същества-това са далечно роднини на кръстоска между червей и хлебарка и поради тази причина трябва да бъдат мачкани, тормозени, бити, осакатявани, клани, убивани и стерилизирани ВИНАГИ!!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 24 Ное 2008, 21:35

чувал съм от ловджии как им се заканват-само да ги разрешат и ги почваме :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 24 Ное 2008, 21:42

Баси "техническата" нация са тия мургавите :mhihi: Винаги ще намерят начин да те ощавят. :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 24 Ное 2008, 21:53

На мен ми случи точно същата случка, но в Турция. Бях в задръстване и едни турски мангали обикаляха с едни торби. Тоя идва и ми подава една торба с ябълки за 2 евро и до като ме баламосва гледам другия ми човърка нещо по багажника. В тоя момент щраквам централното и се правя че не го виждам, но ми идваше да вкарам задна и после да походи с патерички няколко месеца. Нямаше как да сляза и да ударя другия защото бяха много паплач и реших да си трая.

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 24 Ное 2008, 22:00

Вчера говорим със един приятел за бездомните кучета,че е пълно с тях и че няма оправия ,освен да се изтрепят до крак ми вика той,аз му викам че ще викнат разни природозащитници и темподобни,а той ми вика на майтап с един снайпер като ги почнеш иди докажи кой и кво ги е прибило.Та викам му аз като се оправим с кучетата пък ще трябва да почнем мангалите :mhihi:щото те са другата сган след (а можеби и на равно с помярите) :mhihi: И се сетих за един снаиперист в щатите дето беше застрелял със сина си 20тина човека от една дупка на багажника на колата си,та ако го бяха довели тоя да паркира до някоя циганска махала и да ги почне един по един :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 24 Ное 2008, 22:38

AlpinaPower написа:
Evelin Cotsev написа:Пазете си колите , не знам кво им става в София , скоро на един мои приятел се опитаха да крадат колата - 2004 730д , добре , че някакъв човек си бил на терасата и се обадил в полицията , та неможаха да я откраднат , само бяха свалени 4те прозореца :shock: колата си е спира точно пред банка и на камерите е записано , 5 човека са деиба и изрудите , ама така и нищо не стана едва ли ще се разбере кои са. А квартала го забравих кои , ама е само нови кооперации .

Да не става дума за кв. Витоша?
Аз чух за подобна случка там със 7-ца, след 2-3 дена 3 или 4 коли се простили със гумите си - пак в същия район :shock:

Не колега , мисля , че се казваше Манастирски ливади
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 24 Ное 2008, 22:45

Това в галерията ме пукна от смях с мацките :mhihi:
@SKISA не се хаби, ще провокираш мисленето само на 3-4 човека в целия форум...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Нов начин за кражба от автомобилите!!! ПРОЧЕТИ!!!

Мнение от D3BEP » 24 Ное 2008, 23:20

|`oTuH написа:Здравейте, ще споделя какво ми се случи днеска, защото може да Ви помогне.

Спирам пред един пазар, веднага около колата ми се закачиха 3 малки циганчета - момиченца на около 3-4-5 годинки: "БАТЕ ДАЙ СТОТИНКИ".

Почивам да ги гоня и в същия момент поглеждам в страничното огледало как едно циганче ми отива до багажника и го цъка. Веднага ми стана ясно, че го правят за да може централното да не го затори.
Побеснях, но как да удара 3-4-5 годишни момиченца, циганчета?

За всеки случай реших да пробвам - централното си хвана, просто не заключи багажника, както и очаквах.

Та - пазете се, защото някои може да изгори...

Бате, то че малките орди просячета и крадат, това е ясно.
Ама на мен друго не ми стана ясно.
Къв е тоя номер с централното?

Като те гледам, Е36.
Като му щракна бутона аз централното се заключва мигновенно навсякъде. И така е на всички Е36-ци, които съм виждал.
А с минутка закъснение се включва само алармата.
И то щото така поисках да ми я нагласят, не заради друго.
Но централното си е централно

Та къв е точно тоя, новия начин за кражба? Дет са го измислили манговчетата :)
Щото не разбрах...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Ное 2008, 1:01

Винаги, ама винагиии се заключвам от вътре, колата на 5 метра от мен незаключена не я оставям. Станало ми е като навик, все едно се прозявам, да ходят да ми отварят вратите, да да, не са познали. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 25 Ное 2008, 9:00

Ебаси в каква държава живеем :( В УСА ми се е случвало да си забравя 6-цата отключена цял ден на паркинга на университета, та даже бях забравил ключовете на таблото...зимно време като ходя до магазина оставям колата запалена на паркигна докато си пазарувам, че да е топло после вътре...като беше много студено миналата зима се е случвало да си паля колата както си е на улицата, след това да се връщам за един душ и след това да излизам....
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 25 Ное 2008, 9:23

D3BEP написа:
|`oTuH написа:Здравейте, ще споделя какво ми се случи днеска, защото може да Ви помогне.

Спирам пред един пазар, веднага около колата ми се закачиха 3 малки циганчета - момиченца на около 3-4-5 годинки: "БАТЕ ДАЙ СТОТИНКИ".

Почивам да ги гоня и в същия момент поглеждам в страничното огледало как едно циганче ми отива до багажника и го цъка. Веднага ми стана ясно, че го правят за да може централното да не го затори.
Побеснях, но как да удара 3-4-5 годишни момиченца, циганчета?

За всеки случай реших да пробвам - централното си хвана, просто не заключи багажника, както и очаквах.

Та - пазете се, защото някои може да изгори...

Бате, то че малките орди просячета и крадат, това е ясно.
Ама на мен друго не ми стана ясно.
Къв е тоя номер с централното?

Като те гледам, Е36.
Като му щракна бутона аз централното се заключва мигновенно навсякъде. И така е на всички Е36-ци, които съм виждал.
А с минутка закъснение се включва само алармата.
И то щото така поисках да ми я нагласят, не заради друго.
Но централното си е централно

Та къв е точно тоя, новия начин за кражба? Дет са го измислили манговчетата :)
Щото не разбрах...

Ами докато го баламосват мангетата за пари друго манге идващо зад колата само натиска копчето на багажника така, че механизма на багажника да остане отворен когато ти заключваш колата. Поне аз така го разбрах.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 25 Ное 2008, 9:31

Е, че то тва нов начин ли е? Да ти пробват колата дали се отваря :mhihi:

Поради тая причина когато возя нещо в багажника - лаптоп, чанти - винаги щракам бутона на централното.
Идвало ми е на акъла, че лесно могат да ми гепят нещо и докато уж пресичат на светофар.

Специално тва дет са правели циганетата си е чиста простотия. Не само че нема никакъв толкова специален начин, но даже - поне мойта аларма - при незатворена ключалка пищи. Даже и при недобре затворена врата пищи, ако и да е заключена.

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 25 Ное 2008, 9:35

Веселин|Василев написа:...

абсолютно за това става въпрос колеги :)
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 25 Ное 2008, 10:50

не знам при вас как е, но на моята кола ако има отворена врата или багажника, щом цъкнеш дистанцията да заключиш се опитва и после веднага се отваря пак цялата. това си е превенция да не оставиш някоя врата или багажника открехнат. та номера описан от автора на темата поне при мен няма да мине :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата