C Категория
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
C Категория
Колеги колко струва в момента изкарването на C категория горе долу ?? И ще ми препоръчате ли готини инструктури за рамките на София ? Примерно телефоните им оставете.. Искам да я взема тая категория ( Тва си ме влече, тва ще работа явно ) !! А също така искам да попитам и за ТИРОВЕТЕ как стоят нещата ? За тях C+ E ли е ? Много искам да карам Тирове на дълги разстояния и по чужбина .. Дето му се вика " Шофьор да стана свят да видя "
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна

Има една зелена книжка - Закон за Движението по Пътищата й викат... Та там има обяснени категории разни

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Еммм закона си го имах, ама го дадох за момент на братчетка ми, че тя са учи за книжка , за това питам тук .. Пък и за цената в закона не пише
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
С се взима на 18 и стува колкото и на B мисля.А С+E на 21.
Ако ти трябва С а още нямаш никаква книжка може да караш направо на С и ти дават B.

Ако ти трябва С а още нямаш никаква книжка може да караш направо на С и ти дават B.

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
///Ivan написа:С се взима на 18 и стува колкото и на B мисля.А С+E на 21.![]()
май не си сигурен какво говориш

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
///Ivan написа:С се взима на 18 и стува колкото и на B мисля.А С+E на 21.![]()
Аз на 18 изкарах A категория!!!Как става

quickshare написа:///Ivan написа:С се взима на 18 и стува колкото и на B мисля.А С+E на 21.![]()
A - ама май можеш до 350 кубикови мотори да караш

> може да караш направо на С и ти дават B.
Така май беше по стария закон (аз минах по него). Сега май искат 3 години стаж с В и тогава... Говоря наизуст - не съм чел книжката скоро

- quickshare
-
-
[Georgi] написа:quickshare написа:///Ivan написа:С се взима на 18 и стува колкото и на B мисля.А С+E на 21.![]()
A - ама май можеш до 350 кубикови мотори да караш> може да караш направо на С и ти дават B.
Така май беше по стария закон (аз минах по него). Сега май искат 3 години стаж с В и тогава... Говоря наизуст - не съм чел книжката скоро
Нямам ограничение на кубиците.Имам А кат.,а не А1

- quickshare
-
-
[Georgi] написа:quickshare написа:///Ivan написа:С се взима на 18 и стува колкото и на B мисля.А С+E на 21.![]()
A - ама май можеш до 350 кубикови мотори да караш> може да караш направо на С и ти дават B.
Нямам ограничение на кубиците.Имам А кат.,а не А1

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
За да изкараш С, първо трябва да имаш В !!!
Преди време е можело направо на изпит за С да се явиш, но е било по времето на баща ми (да не се обиждат по-възрастните
)
Целта сега е да ти вземат парите просто - 1-во плащаш и изкарваш В, след това пак си плашащ и изкарваш С ! За да изкараш С+Е ти трябва 1 година стаж в С и да си на минимум 21 години.
Например ако изкараш С на 18 може да изкараш С+Е на 21 чак.
Ако изкараш С на 24, може да изкараш С+Е една година след това - на 25.
С+Е то излиза към 700 сега, С-то и то е горе-долу толкова като си платиш психо и тн...
Като си търсиш инструктор обаче важно е да има връзки в ДАИ да ти е сигурно психото! Дори да го платиш обаче дръж се уважително, че са много обидчиви психоложките и изобщо не носят на бъзик...

Преди време е можело направо на изпит за С да се явиш, но е било по времето на баща ми (да не се обиждат по-възрастните

Целта сега е да ти вземат парите просто - 1-во плащаш и изкарваш В, след това пак си плашащ и изкарваш С ! За да изкараш С+Е ти трябва 1 година стаж в С и да си на минимум 21 години.
С+Е то излиза към 700 сега, С-то и то е горе-долу толкова като си платиш психо и тн...
Като си търсиш инструктор обаче важно е да има връзки в ДАИ да ти е сигурно психото! Дори да го платиш обаче дръж се уважително, че са много обидчиви психоложките и изобщо не носят на бъзик...

AIWERA написа:За да изкараш С, първо трябва да имаш В !!!
Преди време е можело направо на изпит за С да се явиш, но е било по времето на баща ми (да не се обиждат по-възрастните)
Като си търсиш инструктор обаче важно е да има връзки в ДАИ да ти е сигурно психото! Дори да го платиш обаче дръж се уважително, че са много обидчиви психоложките и изобщо не носят на бъзик...![]()
http://avtoshkolakali.com/prices.htm
Добре само да те попитам защо тук не са го споменали това че зада искараш С ти трябва В ?
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Xpyc_xpyc написа:http://avtoshkolakali.com/prices.htm
Добре само да те попитам защо тук не са го споменали това че зада искараш С ти трябва В ?
Като гледам В-то е 720, а С-то 600. Всички щяха направо на С да скачат ако можеше без В... Тях трябва да питаш

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Xpyc_xpyc написа:....
Трябва малко да поразгледаш

Автошкола "Кали" - Курсове
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Абе някой, ако има варянт за изкарване на категорий само срещу заплащане да ми пише на ЛС
п.с.По мое време с един изпит ми дадоха В,С,М и Т
Само за А карах отделно 

п.с.По мое време с един изпит ми дадоха В,С,М и Т

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2