Нов начин за кражба от автомобилите!!! ПРОЧЕТИ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Нов начин за кражба от автомобилите!!! ПРОЧЕТИ!!!

Мнение от |`oTuH » 24 Ное 2008, 16:19

Здравейте, ще споделя какво ми се случи днеска, защото може да Ви помогне.

Спирам пред един пазар, веднага около колата ми се закачиха 3 малки циганчета - момиченца на около 3-4-5 годинки: "БАТЕ ДАЙ СТОТИНКИ".

Почивам да ги гоня и в същия момент поглеждам в страничното огледало как едно циганче ми отива до багажника и го цъка. Веднага ми стана ясно, че го правят за да може централното да не го затори.
Побеснях, но как да удара 3-4-5 годишни момиченца, циганчета?

За всеки случай реших да пробвам - централното си хвана, просто не заключи багажника, както и очаквах.

Та - пазете се, защото някои може да изгори...
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 24 Ное 2008, 16:44

:shock: :shock: :shock: без бой няма оправия :idea:
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 24 Ное 2008, 17:05

Божееее, мен ме спряха на един междуградски път някакви "закъсали", аз разбира се понеже съм колегиално настъроен спрях веднага да помогна на хората и единия почна нещо да ми говори и по едно време поглеждам в дясното огледало един как се промъква и тръгва да ми отваря вратата и да влиза със засилка вътре, е вервайте ми както бях на първа се катапултирах като на драг на Бояна на правата при резиденцията със сликове на сухо срещу нба опасно лудия шкодата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В интерес на истината на мойта кола алармата заключва колата 5 секунди след палене ако е била затворена при самото палене!

Пазете се!!! Другия номер е на светофара да отварят задните верати и ако има нещо отзад да го дърпат!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 24 Ное 2008, 17:08

Като гръмнат някой мангал ще се успокоят....

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 24 Ное 2008, 17:09

Дилян Пенчев написа:Божееее, мен ме спряха на един междуградски път някакви "закъсали", аз разбира се понеже съм колегиално настъроен спрях веднага да помогна на хората и единия почна нещо да ми говори и по едно време поглеждам в дясното огледало един как се промъква и тръгва да ми отваря вратата и да влиза със засилка вътре, е вервайте ми както бях на първа се катапултирах като на драг на Бояна на правата при резиденцията със сликове на сухо срещу нба опасно лудия шкодата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В интерес на истината на мойта кола алармата заключва колата 5 секунди след палене ако е била затворена при самото палене!

Пазете се!!! Другия номер е на светофара да отварят задните верати и ако има нещо отзад да го дърпат!

който има задни врати :mhihi:
иначе по темата кофти работа и по бензиностанции дебнат като си плащаш ако си сам и случайно не си заключиш колата мамка им

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 24 Ное 2008, 17:11

absix написа:Като гръмнат някой мангал ще се успокоят....

И после хелзенски комитети, 1-во майски комитети и оная киФла хадвокатката на мангалите ше м и заобяснява как били силно тормозени и нямали никви права.

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 24 Ное 2008, 17:13

turboto написа:
absix написа:Като гръмнат някой мангал ще се успокоят....

И после хелзенски комитети, 1-во майски комитети и оная киФла хадвокатката на мангалите ше м и заобяснява как били силно тормозени и нямали никви права.

Да ми влезе някой в колата, нема да го оправи и Интергалактическия комитет или адвоката на Дарт Вейдър.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 24 Ное 2008, 18:34

Ами аз знам за подобен случай на открадната кола. Седи си шофьора вътре и чака. Минава едно цигане и с ключа почва да дере вратите. В следващия момент шфьора тръгва да го гони, но ключовете остават на таблото. Мята се някой в колата и въз...

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 24 Ное 2008, 18:43

:shock: това мангала няма описание за него....
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 24 Ное 2008, 19:27

Затова първата ми работа след като седна в колата е да бутна палчето на централното и след това да паля,да слагам панели на цд-та и да пускам фарове... ;)
въпрос на навици
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 24 Ное 2008, 19:36

Пазете си колите , не знам кво им става в София , скоро на един мои приятел се опитаха да крадат колата - 2004 730д , добре , че някакъв човек си бил на терасата и се обадил в полицията , та неможаха да я откраднат , само бяха свалени 4те прозореца :shock: колата си е спира точно пред банка и на камерите е записано , 5 човека са деиба и изрудите , ама така и нищо не стана едва ли ще се разбере кои са. А квартала го забравих кои , ама е само нови кооперации .
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 24 Ное 2008, 19:48

Аз мангал като видя винаги внимавам, независимо дали съм пеш или с кола...и няма никакво значение колко е годишен, тия преди да проходят вече сигурно са ги научили да крадат...........от тая сган всичко може да се очаква...
Няма оправия с тия, само смъртта :evil:
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 24 Ное 2008, 20:35

От мен да го знаете,,мангал и на снимка да го види6 трябва минимум 2 шамара да му вкараш.винаги има за какво.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 24 Ное 2008, 20:54

Един приятел който има сервиз за гуми отива в София до Диана да си купува гуми, пълни буса с нови гуми влиза да плаща и като излиза ни гуми ни бус!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Ное 2008, 20:58

а що решихте ,че само мангали крадат,че не ми стана ясно...!?!? пукането на дясна задна гума също е класика и после като слезеш да сменяш или ти чупат тиквата с тръба или дърпат отпред квото има и изчезват..... и не са хич мангали ,а са си бели и се пробваха три пъти при мене....!! едните много плакаха...! но си е зор и голям гърч ,за тва мойта се заключва автоматично с тръгването и ако спукам гума с пари в мене или стока не слизам ,докато не дойде "помощ от приятел" в ролята на една кола хора.

Следваща

Назад към Извън Темата