M6 снимки - Официалните снимки добавени!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Azrail написа:Tова, че ония американски смешник е направил без да иска една наистина хубава кола не значи, че е Господ![]()
![]()
Ще си говорим пак след няколко години, когато излезне така наречения "Tribute to 2000tii" BMW 4-er Reihe, М5 Touring, M3 Limousine и също може би Touring, М4 Coupe и т.н. Дайте да не почваме темата, че съм много бесен...
Ако имаш чак толкова много негативна енергия в себе си, играй Doom 3 повечко - не е нужно да я изливаш във форума

- Azrail
- UFO Pilot
-
Хахах, опитвам се, ама не става
Всички сме ги виждали снмките на бъдещата 4-ка, която трябва уж да е пряка наследничка на онова легендарно 2000тии, ама на... Всички сме чели какво иска да направи БМВ, за да остане на първо място на пазара...
Хубаво де, няма да говоря повече, но адски много ме боли, че толкова много години традиция отиват по дяволите...

Всички сме ги виждали снмките на бъдещата 4-ка, която трябва уж да е пряка наследничка на онова легендарно 2000тии, ама на... Всички сме чели какво иска да направи БМВ, за да остане на първо място на пазара...
Хубаво де, няма да говоря повече, но адски много ме боли, че толкова много години традиция отиват по дяволите...
MORE BEER!
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Azrail написа:Хахах, опитвам се, ама не става![]()
Знам

http://driving.timesonline.co.uk/articl ... 86,00.html
всъщност бъдещата 2 серия би трябвало
да бъде някакъв да бъде някъкъв си
наследник на 2000 тии... но това е друга
тема, иначе Кларксън си е жива институция
в автомобилната журналистика и въпреки че
харесвам серия 1 напълно съм съгласен с думите
му... The 1 series is crap

и какво сега ще има БМВ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... и после какво

Най-после ново БМВ, което да ми хареса !
Наистина е добро доста, макар че е доста амбициозна цел оприличаването му за наследник на едно от най-красивите произведения на човешката мисъл!!!Все пак наистина го бива.
Повярвай ми, приятелю, не си единственият, който го боли за стария дух на БМВ, така брутално отхвърлен и пренебреграт от стремежите за по-високи продажби.....
Адски ми е кофти такива безлични автомобили да излизат от конвейера на л'бимата ми фирма....

Повярвай ми, приятелю, не си единственият, който го боли за стария дух на БМВ, така брутално отхвърлен и пренебреграт от стремежите за по-високи продажби.....

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Jeremy Clarkson кърти! Кау, благодаря ти за линка.
Аре пък вие останалите кво толкова ви пука за грозотата на новите бимъри - така и така няма да можем да си ги купим, колкото и да не искаме
. Исатис, брат, давай да събираме за Е30 М3, докато все още се виждат чат-пат. 
Аре пък вие останалите кво толкова ви пука за грозотата на новите бимъри - така и така няма да можем да си ги купим, колкото и да не искаме

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
0889 22 66 88
- Azrail
- UFO Pilot
-
Хм...
Така като гледам, май всички ни боли. Ама няма начин кривата да е само нагоре - след Е46 (преди фейслифта) тя започна да пада много стремглаво надолу. И какво? Ми седим и съжаляваме, изпълнени с гняв и болка. Имах една идея да се свържа с БМВ-клуба в Германия, Австрия и т.н. и всички заедно да напишем едно писмо до БМВ Груп, в което се казва колко жалки са станали всъщност, ама... След като такива критици не успяха да променят положението, че дори и ония дървар го повишиха в Главен Дизайнер (или там както се казва шефа на всички пумияри, които плюха на повече от 50 години традиция, ненадминат и толкова специфичен дизайн (извинете ме, ако съм казал нещо грешно)), та ние ли ще тръгнем да оправим нещо... Аз лично ще си карам "старите бънгии" и ще си остана верен до гроб фен на една легендарна марка, не на Крис Бенгъл и отдела "Продажби".
Hail and kill.
Така като гледам, май всички ни боли. Ама няма начин кривата да е само нагоре - след Е46 (преди фейслифта) тя започна да пада много стремглаво надолу. И какво? Ми седим и съжаляваме, изпълнени с гняв и болка. Имах една идея да се свържа с БМВ-клуба в Германия, Австрия и т.н. и всички заедно да напишем едно писмо до БМВ Груп, в което се казва колко жалки са станали всъщност, ама... След като такива критици не успяха да променят положението, че дори и ония дървар го повишиха в Главен Дизайнер (или там както се казва шефа на всички пумияри, които плюха на повече от 50 години традиция, ненадминат и толкова специфичен дизайн (извинете ме, ако съм казал нещо грешно)), та ние ли ще тръгнем да оправим нещо... Аз лично ще си карам "старите бънгии" и ще си остана верен до гроб фен на една легендарна марка, не на Крис Бенгъл и отдела "Продажби".

MORE BEER!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
[quote="Azrail"][/quote]
Aбе Лайза Минели пееше в една песен нещо като... "...money makes world go round..."
Aбе Лайза Минели пееше в една песен нещо като... "...money makes world go round..."
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
0889 22 66 88
0889 22 66 88
Абе не толкова лошо М6...в сравнение с М5 ми харесва повече...А старите модели ще си останат класика и колкото и да е жалко едва ли вече ще има такива бмв-та...остават си само спомените...Колкото и да е жалко светът става все по-комерсиален и все по0малко се обръща внимание на култура и изкуство и това колкото и да е странно дава израз и в автомобилостроенето ,все пак в един автомобил се влага много повече от чиста инженерна мисъл...влага се страст и традиция ,а за жалост в момента те са загърбени от ВСИЧКИ автомобилни марки...който не може да се приспособи към времето в което живее-загива....така стана и с английските производотели...ако на някой преди 20години му бяхте казали че ще се произвежда дизелов Ягуар-комби щеше да ви сметне за луд ,а сега това е реалност...Жалко е че целият свят се е запътил натам ,където няма място за емоции и духовността отстъпва на прагматизма...но това е ,феновете на old school bmw ми напомнят на Дон Кихот -живеят с една неосъществима идея...Съжелявам за 

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
Най-мощната шестица
"В най-скоро време, пътищата ще имат нов господар. Той ще стане известен под името BMW М6. Най-голямото купе на баварската компания получи своята “бойна” модификация и по този начин се превърна в най-мощния представител на шестата серия на фирмата за цялата й история. По принцип, при останалите фирми- производители, този тип автомобили са двуместни. При BMW M6 обаче броят на местата е 2+2.
Както двигателят на М5-та на баварската компания, така и този на новата М6-а са представители на редкия клас високооборотни агрегати, които сме свикнали да виждаме при спортните болиди от Формула 1. Най-новото попълнение в моделната гама на баварската компания разполага с петлитров V-образен десетцилиндров мотор. Двата реда цилиндри са разположени под ъгъл от 90 градуса, като по този начин освен оптимално ниско ниво на вибрациите, се постига и такова по отношение разпределението на масите. Идеята за постигането на максимално добро поведение на автомобила на пътя е била толкова определяща при създавенето му, че инженерите и дизайнерите на баварската марка са монтирали акумулаторната батерия в багажника. Максималната мощност, която може да развие двигателя достига 373 кВт или 507 конски сили. Максималният въртящ момент от 520 Нм се достига при 8 000/мин. Предавателната кутия на BMW М6 е седемстепенна SMG роботизирана. Адекватно на двигателя, окачването на автомобила също е спортно.
Комбинацията V-образен десетцилиндров двигател, скоростна кутия и спортно окачване са довели до постигането на завидни динамични и скоростни показатели на модела. Новата М6-а се ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди, а границата от 200 км/ч се прехвърля след още 9.4 секунди. При 250 км/ч удовоствието от бясното ускорение се прекратява от електронния ограничител на скоростта. Истинският потенциал на колата може да бъде отгатнат от самия скоростомер, разграфен до 330 км/ч.":
http://auto.dir.bg/admin.news.php?id=1076
Както двигателят на М5-та на баварската компания, така и този на новата М6-а са представители на редкия клас високооборотни агрегати, които сме свикнали да виждаме при спортните болиди от Формула 1. Най-новото попълнение в моделната гама на баварската компания разполага с петлитров V-образен десетцилиндров мотор. Двата реда цилиндри са разположени под ъгъл от 90 градуса, като по този начин освен оптимално ниско ниво на вибрациите, се постига и такова по отношение разпределението на масите. Идеята за постигането на максимално добро поведение на автомобила на пътя е била толкова определяща при създавенето му, че инженерите и дизайнерите на баварската марка са монтирали акумулаторната батерия в багажника. Максималната мощност, която може да развие двигателя достига 373 кВт или 507 конски сили. Максималният въртящ момент от 520 Нм се достига при 8 000/мин. Предавателната кутия на BMW М6 е седемстепенна SMG роботизирана. Адекватно на двигателя, окачването на автомобила също е спортно.
Комбинацията V-образен десетцилиндров двигател, скоростна кутия и спортно окачване са довели до постигането на завидни динамични и скоростни показатели на модела. Новата М6-а се ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди, а границата от 200 км/ч се прехвърля след още 9.4 секунди. При 250 км/ч удовоствието от бясното ускорение се прекратява от електронния ограничител на скоростта. Истинският потенциал на колата може да бъде отгатнат от самия скоростомер, разграфен до 330 км/ч.":
http://auto.dir.bg/admin.news.php?id=1076
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3