помощ за тежко ударена джанта ББС-17ка
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
помощ за тежко ударена джанта ББС-17ка
при нас машините се оказаха слаби и не могат да я изправят-късат се болтове мамата си тракало-такава здрава работа е тва ББСса
Молбата ми е ако некъде има сериозна машина за изправяне на джанти нека колегата ми помогне да я изправим за да направим комплекта цял тъй като останалите 3 джанти са в топ състояние
все пак таа 17 страшно ми хареса затуй ще се опитам по всякъкъв начин да я направя таа зла гад
прилагам снимки и ако имате неква идея давайте-поемам си всички разходи куриери и т.н.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ако можеш да я пратиш на някой, който има път към Орландовци към оня дядо... Аз съм му карал една от Корса "Ц" и я направи по права от заводски правите, а беше буквално на осмица...
Носих я къде ли не и все ме пращаха при него...
Така като я гледам мисля, че ще я направи, но на мен тогава ми взе 100лева за 15-ка...
За тази не знам, но като гледам джантата си заслужава да се оправи...
А на грешката мисля, че ще му е лесна за оправяне. Пробвайте... И аз не вярвах, че ще може да си свърши работата, но е начетен дядо...
Носих я къде ли не и все ме пращаха при него...

Така като я гледам мисля, че ще я направи, но на мен тогава ми взе 100лева за 15-ка...

А на грешката мисля, че ще му е лесна за оправяне. Пробвайте... И аз не вярвах, че ще може да си свърши работата, но е начетен дядо...

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Питайте тия пичове в Казичене :
0885077999
0885566639
На мен лично няколко пъти са ми помагали и нямам забележки
0885077999
0885566639
На мен лично няколко пъти са ми помагали и нямам забележки

- bmwfena
- БМВманиачения
-
проблема че джантата е уникално твърда и корава.Човека който тук при нас е най добрия в тоа бранш вдигна ръце от нея...а джантите наистина си заслужават да станат 4WilliamsF1Team написа:Ако можеш да я пратиш на някой, който има път към Орландовци към оня дядо... Аз съм му карал една от Корса "Ц" и я направи по права от заводски правите, а беше буквално на осмица...
Носих я къде ли не и все ме пращаха при него...![]()
Така като я гледам мисля, че ще я направи, но на мен тогава ми взе 100лева за 15-ка...![]()

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:проблема че джантата е уникално твърда и корава.Човека който тук при нас е най добрия в тоа бранш вдигна ръце от нея...а джантите наистина си заслужават да станат 4WilliamsF1Team написа:Ако можеш да я пратиш на някой, който има път към Орландовци към оня дядо... Аз съм му карал една от Корса "Ц" и я направи по права от заводски правите, а беше буквално на осмица...
Така като я гледам мисля, че ще я направи, но на мен тогава ми взе 100лева за 15-ка...![]()
Закарайте му я ще я направи според мен. Не мога да му намеря телефона. Някъде съм го изгубил...

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
WilliamsF1Team написа:bmwfena написа:проблема че джантата е уникално твърда и корава.Човека който тук при нас е най добрия в тоа бранш вдигна ръце от нея...а джантите наистина си заслужават да станат 4WilliamsF1Team написа:Ако можеш да я пратиш на някой, който има път към Орландовци към оня дядо... Аз съм му карал една от Корса "Ц" и я направи по права от заводски правите, а беше буквално на осмица...
Закарайте му я ще я направи според мен. Не мога да му намеря телефона. Някъде съм го изгубил...Писал съм го тук и съм пращал и други хора. Все ще има някой колега дето живее там и му е близо, че на мен ми идва малко в другия край...
и аз съм носил джанта в сак на дядката и я направи и каза ,че мога да я карам предна

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Д**ба язък за хубавата джанта.. Предполагам че ще може да се направи с борд от друга ударена и изправяне. Успех!
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Тъкмо и аз щях да пусна линка към мойта тема,
BassPower от tuning.bg можеш да му видиш темата в тунинг.бг слага снимки на изкривените джанти които оправя, видях доста ама доста зле смачкани джанти, направо извити като бирена капачка

Лек Ден.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
bmwfena написа:някой да му я пратя
пращай я Фенче ,
Димитър Атанасов
0899 98 82 98
ЕКОНТ офиса на Цар Симеон
ще му я закарам пък да видим ,дано ти свърша работа