Молба за помощ - Индикатор на дисплея
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Молба за помощ - Индикатор на дисплея
Здравейте.
Вчера в движение ми светна индикатор предстабляващ червен полукръг назъбен отдолу (като грайфер на гума) и с удивителна в средата. Ако някой има идея какво значи ще съм благодарен да сподели. За съжаление нямам книжката да проверя сам.
Ще я закарам в Дару при първа възможност, но не знам до тогава дали ще е ОК да я карам така.
Не знам дали има нещо общо, но това става след като си смених гумите.
Вчера в движение ми светна индикатор предстабляващ червен полукръг назъбен отдолу (като грайфер на гума) и с удивителна в средата. Ако някой има идея какво значи ще съм благодарен да сподели. За съжаление нямам книжката да проверя сам.
Ще я закарам в Дару при първа възможност, но не знам до тогава дали ще е ОК да я карам така.
Не знам дали има нещо общо, но това става след като си смених гумите.
- pavlito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е63 М6
Мисля, 4е това е индикаторът за мерене налягането в гумите ти, ако не си сменял и джантите просто ги провери дали са с еднакво налягане и 4-те гуми, защото това от4ита 4е имаш мека гума, а ако си сменил и джантите и новите ти нямат такива дат4ици, тогава ве4е не знам каква е процедурата, някои по-компетентен да каже....
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 545i
При всяка смяна на гимите или налягането трябва а се сет-не новото налягане - през IDrive-a
Продавам тунинг кит за 335i на Vishnutuning (http://www.vishnutuning.com/RevIICAN.htm) - тестван 30 хил. км на 390 к.с. и 550 Нм
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Има ли нещо общо с това тук, колега?
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
При мен след загасяне на колата за повече от 10 секунди се оправи и вече около 3-4к километра си е наред всичко.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
При мен след загасяне на колата за повече от 10 секунди се оправи и вече около 3-4к километра си е наред всичко.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Първо ето от тук си свали книжката да си я имаш винаги пред теб.
Ако иконката е била тази
не се притеснявай, светнала е защото си сменил гумите с различен размер от предишните, това което трябва да направиш е да стартираш двигателя, да натиснеш BC и да скролваш докато на таблото отново се появи тази икона и под нея да пише Init или нещо такова беше, после пак даваш BC, след това отново натискаш BC и го задържаш докато се покаже отметка до текста и си готов
Успех
P.S. ако това което написах не ти помогне провери дали нямаш спукана гума все пак
Ако иконката е била тази

P.S. ако това което написах не ти помогне провери дали нямаш спукана гума все пак

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Ами всеки път, понеже ти настройваш даден радиус на колелото и като смениш гумите той се променя и системата си мисли че има спукана гума.
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series