Една измислена история... 3
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Една измислена история... 3
Или история за една странна, невъзможна или забранена любов.
Бе средата на ноември, началото на зимата. Беше спокойна, студена, зимна вечер, а тогава той седеше на топло вкъщи и си щракаше на компа, без въобще да подозира че тази вечер щеше да да остави неизличим белег в живота му.
Докато се ровеше из форумите в един от тях той попадна на интересна тема, размени по няколко мнения с други потребители в нея.Неусетно той се запозна с едно момиче покрай тази тема. Размениха си снимки, тя се оказа много красива, лафеха си и все такива обикновенни неща.Откараха така, може би до около 2 през ноща. Това се повтори още много пъти, даже стана ежедневие, а на него му беше все по-приятно да си пише с нея. Една вечер обаче той реши да научи нещо повече за нея и започна да я разпитва, но това доведе единстено до голямо скарване помежду йм. Когато той изключи компютъра вече минаваше 4 през ноща и той си легна веднага, но не можа да заспи, този скандал го бе разстрйл по незнайна за него причина. В един момент телефона му звънна. Видя нейното име на дискплея. Реши да вдигне. Той чу растроения й глас и сякаш почувства вина за това, тя му каза нещо и затвори. Но той не искаше да приключи так този разговор и я набра. Говориха си повече от половин час и сякаш закърпиха положението. Когато приключиха разговора той се чувстваше доста странно. Не можеше да си обясни защо тя толкова се беше разстройла от този скандал при положение че той бе никой за нея, та те дори не се бяха виждали на живо.
С времето те ставаха все по-близки и по-близки, той започна да я чувста като сестра. Споделяха си, помагаха си в трудни моменти колкото можеше.Бяха минали няколко месеца и той бе почнал работа и тя се бе превърнала в човека който той очакваше да чуе и види най-много. Да обаче се бе почвил и друг човек в картинката и като че ли той бе изместл нашето момче от живота й, или поне поне той така го чувстваше. Не след дълго те се скараха, не бяха си писали и обаждали повече от 2-3 седмици, а тя все повече и повече му липсваше. Той започна да осъзнава че за него тя не е просто приятелка, а нещо много повече.
Скоро те отново си върнах старите отношения, но той не смееше да й признае чувствата си, защото се страхуваше че поради огромното растояние помежду йм няма да се получи нищо, а не искаше да я изгуби. Тук е момента да спомена че те живееха в бвата края на държавата. Той пазеше тайната си добре въпреки че тя го прогаряше все повече и повече с всеки изминал ден. Правеше планове да иде при нея, но всичко бе срещу него. Напусна работа и започна да помага на свой приятел и за това получаваше ще-годе добри пари и правеше планове как ще прекара края на лятото при нея. Но всичко вървеше наопаки и нищо не излезе отново. Нервите му вече не издържаха, той искаше само и единствено нея. Това обае доведе до раздразнение много караници помежду йм за глупости, докато един ден той не издържа и й призна всичко. Това обаче не доведе до нищо добро, опасенията му започнаха да се потвръждават, а той бе безсилен да направи каквото й да било за да оправи нещата.
Времето минаваше, а те вече се бяха виждали няколко пъти, а чувствата му се засилваха все повече и повече.
Дойде отново зима, а с нея и още проблеми. Той се отчайваше все повече, а състоянието му граничеше с болест. Естествено не закъсня и 2-я му нервен срив който може би този път постави края на всичко и обезсмисли всичките му усилиля. От това го болеше адски много, но вече бе свършен факт и нямаше връщане назад. Единственото което му бе останало бе надеждата. Надеждата че тя го обичаше с поне 1/10 от солата с която той обичаше нея. това щеше да е достатъчно за да му даде шанс отново да се бори за нея, но с надеждата че този път щеше да се овенчае с успех.
КРАЙ НА 1-ВА ЧАСТ
ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ
ГЕРОЙТЕ И СЛУЧКИТЕ В ТАЗИ ИСТОРИЯ СА НАПЪЛНО СЛУЧАЙНИ! ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е НАПЪЛНО СЛУЧАЙНА И НЕВОЛНА!
Бе средата на ноември, началото на зимата. Беше спокойна, студена, зимна вечер, а тогава той седеше на топло вкъщи и си щракаше на компа, без въобще да подозира че тази вечер щеше да да остави неизличим белег в живота му.
Докато се ровеше из форумите в един от тях той попадна на интересна тема, размени по няколко мнения с други потребители в нея.Неусетно той се запозна с едно момиче покрай тази тема. Размениха си снимки, тя се оказа много красива, лафеха си и все такива обикновенни неща.Откараха така, може би до около 2 през ноща. Това се повтори още много пъти, даже стана ежедневие, а на него му беше все по-приятно да си пише с нея. Една вечер обаче той реши да научи нещо повече за нея и започна да я разпитва, но това доведе единстено до голямо скарване помежду йм. Когато той изключи компютъра вече минаваше 4 през ноща и той си легна веднага, но не можа да заспи, този скандал го бе разстрйл по незнайна за него причина. В един момент телефона му звънна. Видя нейното име на дискплея. Реши да вдигне. Той чу растроения й глас и сякаш почувства вина за това, тя му каза нещо и затвори. Но той не искаше да приключи так този разговор и я набра. Говориха си повече от половин час и сякаш закърпиха положението. Когато приключиха разговора той се чувстваше доста странно. Не можеше да си обясни защо тя толкова се беше разстройла от този скандал при положение че той бе никой за нея, та те дори не се бяха виждали на живо.
С времето те ставаха все по-близки и по-близки, той започна да я чувста като сестра. Споделяха си, помагаха си в трудни моменти колкото можеше.Бяха минали няколко месеца и той бе почнал работа и тя се бе превърнала в човека който той очакваше да чуе и види най-много. Да обаче се бе почвил и друг човек в картинката и като че ли той бе изместл нашето момче от живота й, или поне поне той така го чувстваше. Не след дълго те се скараха, не бяха си писали и обаждали повече от 2-3 седмици, а тя все повече и повече му липсваше. Той започна да осъзнава че за него тя не е просто приятелка, а нещо много повече.
Скоро те отново си върнах старите отношения, но той не смееше да й признае чувствата си, защото се страхуваше че поради огромното растояние помежду йм няма да се получи нищо, а не искаше да я изгуби. Тук е момента да спомена че те живееха в бвата края на държавата. Той пазеше тайната си добре въпреки че тя го прогаряше все повече и повече с всеки изминал ден. Правеше планове да иде при нея, но всичко бе срещу него. Напусна работа и започна да помага на свой приятел и за това получаваше ще-годе добри пари и правеше планове как ще прекара края на лятото при нея. Но всичко вървеше наопаки и нищо не излезе отново. Нервите му вече не издържаха, той искаше само и единствено нея. Това обае доведе до раздразнение много караници помежду йм за глупости, докато един ден той не издържа и й призна всичко. Това обаче не доведе до нищо добро, опасенията му започнаха да се потвръждават, а той бе безсилен да направи каквото й да било за да оправи нещата.
Времето минаваше, а те вече се бяха виждали няколко пъти, а чувствата му се засилваха все повече и повече.
Дойде отново зима, а с нея и още проблеми. Той се отчайваше все повече, а състоянието му граничеше с болест. Естествено не закъсня и 2-я му нервен срив който може би този път постави края на всичко и обезсмисли всичките му усилиля. От това го болеше адски много, но вече бе свършен факт и нямаше връщане назад. Единственото което му бе останало бе надеждата. Надеждата че тя го обичаше с поне 1/10 от солата с която той обичаше нея. това щеше да е достатъчно за да му даде шанс отново да се бори за нея, но с надеждата че този път щеше да се овенчае с успех.
КРАЙ НА 1-ВА ЧАСТ
ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ
ГЕРОЙТЕ И СЛУЧКИТЕ В ТАЗИ ИСТОРИЯ СА НАПЪЛНО СЛУЧАЙНИ! ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е НАПЪЛНО СЛУЧАЙНА И НЕВОЛНА!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
rado_rf написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=118237
само не разбрах какво искаше да ми кажеш с това

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ми че историите трябвало да бъдат реални според мен... А тука от всички разкази, изписани до сега, не знам един напълно реален да има 

Apassionata написа:Ми че историите трябвало да бъдат реални според мен... А тука от всички разкази, изписани до сега, не знам един напълно реален да има
Именно. Историите са хубави, но като цяло мисля, че ТОЗИ форум не е литературен. Защото напоследък на това се обърна. Аз не знам тези "Важни теми" и правилата дали се четат изобщо. Точно затова ти пуснах този линк. Не ме разбирай погрешно.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
еми за напред ще си пускам само историйте с коли
а колкото до реалноста на историйте, не е тука мястото да коментираме

VesoPesa написа:еми за напред ще си пускам само историйте с коли![]()
Не се засягай.
ПС: Я, вземи прочети пак правилата, ама този път по-бавничко. Никъде не пише, че трябва да става въпрос само за коли

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Не че му е тук мястото, но нещо не ми харесва идеята да се ограничават темите тук до реални случки. Някои от най-добрите неща тук са били напълно измислени. Честно, 1000 пъти предпочитам да прочета някой от разказите на ati пред "страхотната" история как някой бутнал 20 лева на ченгето.
Не виждам проблем в това да има един литературен подфорум тук... още повече, че повечето разкази така или иначе се въртят около автомобилите. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Illusion
- Бургаското явление
-
Feanor , за съжаление само можем да препрочитаме старите негови разкази. 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

Feanor написа:Не че му е тук мястото, но нещо не ми харесва идеята да се ограничават темите тук до реални случки. Някои от най-добрите неща тук са били напълно измислени. Честно, 1000 пъти предпочитам да прочета някой от разказите на ati пред "страхотната" история как някой бутнал 20 лева на ченгето.Не виждам проблем в това да има един литературен подфорум тук... още повече, че повечето разкази така или иначе се въртят около автомобилите.
Абсолютно си прав. Много от историите и на мен ми харесват, дори и аз съм ревал, че продълженията се бавят.
Обаче!!!
1. Зачестиха твърде, ама твърде много.
2. Започнаха да си приличат и като тематика и като сюжет.
3. Много от тях са пълни с граматически, елементарни грешки.
4. Само двама или трима имат собствен стил на писане. Всичко останало е постно и подражателно.
5. Относно литературния подфорум, мисля че тука не му е мястото. Има в интернет достатъчно такива. Някой ако иска спокойно може да прави литературните си опити там. Това има и своите плюсове защото произведението ще бъде подложено на далеч по-градивна критика отколкото нашия форум. Ако иска да знаем, може спокойно да пусне линк в "Извън темата" където си има Важна тема "FUN: Вицове, линкове, картинки и др...", като това др. означава и "други". Тоест спокойно можем да четем и там. А, дали да има литературен подфорум това вече го решават други.
ПС: Предлагам да спрем да говорим за това в темата на колегата. Ако искате можем да отворим нова тема по този въпрос и да обсъдим тези неща.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
rado_rf написа:ПС: Предлагам да спрем да говорим за това в темата на колегата. Ако искате можем да отворим нова тема по този въпрос и да обсъдим тези неща.
Прав си: линк.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
11 мнения
• Страница 1 от 1