ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 14 Ное 2008, 13:56

хехехее КИРО-лудия,пак вав филмите си яко еееее опасен си!важното е че си се отървал,така за утре колеги отново приканвам---СЪБОТА,15.11.2008г. от 15.00часа,ПРЕД ПАРКИНГА НА ТЕХНОМАРКЕТ---БМВ-СБИРКА!!! ;)
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

Потребител
Аватар

ченгета

Мнение от to6ko_888 » 15 Ное 2008, 8:52

споко пич неси само ти хванат за гражданска и мен ме стряха ония ден и за 2-ри пат се указвам без платена вноска и този месец пак няма да мойа да си видя талона стана 5 месеца без талон карам заради ти я тапите гражданси мамаим проста

младши ентусиаст
Аватар

Re: ченгета

Мнение от mladi » 15 Ное 2008, 12:11

:evil: айде и мене днеска ме дикисаха с акт!!!сутринта ме сприаха с 22км/ч.превишена и добре че видяха военната ми карта и ми простиха сигурния акт за изтаркани гуми иначе и за това щяха да ми нахакат акт!!!ДНЕС,СЪБОТА,15.11.2008г.СБИРКАТА НА ЖИВОТА ВИ :mhihi: ПРЕД ТЕХНОМАРКЕТ И ЗАДАЛЖИТЕЛНО СИ НОСЕТЕ ГЛАДКО ИЗТЪРКАНИ ГУМИ :lol:
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 15 Ное 2008, 16:03

mladi написа::evil: айде и мене днеска ме дикисаха с акт!!!сутринта ме сприаха с 22км/ч.превишена и добре че видяха военната ми карта и ми простиха сигурния акт за изтаркани гуми иначе и за това щяха да ми нахакат акт!!!ДНЕС,СЪБОТА,15.11.2008г.СБИРКАТА НА ЖИВОТА ВИ :mhihi: ПРЕД ТЕХНОМАРКЕТ И ЗАДАЛЖИТЕЛНО СИ НОСЕТЕ ГЛАДКО ИЗТЪРКАНИ ГУМИ :lol:

пазете някоя гума и за утре за Варна :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 16 Ное 2008, 8:43

хехе не бе колега за другата неделя е уговорката да идваме при вас!!! :) пак се посъбрахме долу-горе,виждат се вече сериозните момчета кои са!хехехе Цецо с бялата е-30-ка е най-сериозния...хехехе 2-ри диференциал чупи момчето за един месец :mhihi: като халва ги яде!!!айде дано и другия път да сме повечко и тогава ще уточним часът на тръгване към Варна! ;)ех,да можем и М-6-ЦАТА да прикоткаме към нас... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от bawareca_Mpacket » 16 Ное 2008, 19:56

Гледаите малко снимки и клипчета а за цецо тои е луд не сме брачеди и от малак сие такав тои е некав уникат да знаите не 2 дефернцяла ами докато издахне тоя баварец http://www.vbox7.com/user:club_bmw_dobrich?p=allvideos

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 16 Ное 2008, 21:05

Пичове дугият път съм аз, днеска си взех едни хубави зимни гуми и няма да ги сложа докато не стопя старите :mhihi: :mhihi: :mhihi: , надявам се другата седмица да се прибера по рано от работа и да сам си взел колата от сервиза и глеи ко става :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело
Мечтае да кара: BMW M Bike Carbon Racer

Мнение от benji » 16 Ное 2008, 21:07

:mhihi:
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 20 Ное 2008, 15:48

Айде колеги наближава ключовия ден. За неделя не обещавам обаче, че ще мога да присъствам или поне не с моята кола.
Младенски ако искаш звънни тази вечер да се видим.

Събота 22.11.08 15:00 Паркинг ТехноМаркет страната откъм булеварда.
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 20 Ное 2008, 23:23

:roll: е какво става бе човек защо не с твоята кола?аз днес ти званях през деня но не вдигаше! айде колеги (сериозните само) събота от 15.00 на техномаркет а в неделя вав варна на гости!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 22 Ное 2008, 12:24

АЙДЕ ВСИЧКИ ДНЕС 15:00ч НА ПАРКИНГА НА ТЕХНОМАРКЕТ!!! ДА СЕ ЧУВСВАТ ПОКАНЕНИ ВСИЧКИ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА МАРКАТА!!! Следва продължение от миналия път :driving: и Кирето ще е там :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 22 Ное 2008, 15:14

еееееййй БМВ-ентусиасти!оставете малко тия жени за 2 часа нема ги земе никой :evil: и елате да се видим днеска пък и другата събота и по-другата .... амортизирахте ги тия момичнца беее!!!неска ще сме малко а за утрешната сбирка вав Варна,ще сме най-,много 3-4 коли---СРАМММ-СРАМММ :uups: така е то в нашето градче нема се опрайме никога,както и да е айде днеска сме на техномаркета от 15.00часа,ако некой реши да идва и да лудее и ако ни нема да званне на некой от нас(има ги телефоните по-назад в страниците ) зада се разбере къде сме! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 22 Ное 2008, 17:24

честит ви първи сняг момчета :D , преди малко се чух с брат ми и ми каза, че в Добрич вали сняг :D , а при мен вече има преспи и даже направих сефтето, лудница и да се пазите ей :D
Take Me to the Hospital...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от GarDolf » 23 Ное 2008, 1:20

Ей, момци, какво направихте днеска? Събирахте ли се? Аз пак не можах да дойда. В последния момент ми съобщиха новини и нямаше начин. Днес ходих да обуя зимните терлици и да правя гражданска, а вчера ми се наложи една смяна да правя на предни дискове и накладки.. Всичко на един път ми се струпа, ама какво да се прави. Има и такива моменти 8)
Изображение Изображение
Не е срамно да спазваш правилника за движение по пътищата!

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 23 Ное 2008, 1:33

Посъбрахме се по-скромничко. Аз позакъснях и утидохме на МТТ. Ти се обаждай от време на време. Почти всяка вечер сме навън. Ии... :mhihi:
Изображение
E34, E38

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия