Удариха ме!!!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Kambe написа:DirtySouth написа:Бая морги ше обиколиш да си намериш части за 300 лева ,а като знам че 100 грама от тая боя е 80 лева броня нова капак мигач бъбреци абе кви са тея 300-400 лева доста над 500 според мен
100 грама боя е 8лв колега не 80, на детайл вземат по 50 лв значи имаш 3 детайла 150 ти е само майсторлъка по изправяне и боядисване, отделно вече ако искаш нова броня и калник... 50 лв калник 100 лв броня втора ръка, маската с бъбреци и т.н.... и аз мисля че 500-600 лв ще хване...
колега, къде се развива действието?
или по-скоро кога? да не е преди 10г?
не, че нещо, но ми изглежда прекалено "тънко"...

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Абе и във Враца не е по 80лв. на Mobihel е към 12-13лв. 100гр.комплект. на Глазорит съм си правил за едното Бмв беше двоино към 25лв. 100гр. комплект на Сикенс също е към 13-14лв. тва преди 6 месеца когато съм правил за последно ама до колкото знам още не е станала по 80лв. ,за тая на Mobihel съм сигурен че е още на тия пари

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
LuBo1 написа:каското плаща до 3 детаила а тук са повечко ...
как така , на мен 7 детайла ми оправиха с едно влизане в сервиза им.
Вярно на два огледа ходих ,но никакви проблеми
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Nucl3arDru1D написа:Kambe написа:DirtySouth написа:Бая морги ше обиколиш да си намериш части за 300 лева ,а като знам че 100 грама от тая боя е 80 лева броня нова капак мигач бъбреци абе кви са тея 300-400 лева доста над 500 според мен
100 грама боя е 8лв колега не 80, на детайл вземат по 50 лв значи имаш 3 детайла 150 ти е само майсторлъка по изправяне и боядисване, отделно вече ако искаш нова броня и калник... 50 лв калник 100 лв броня втора ръка, маската с бъбреци и т.н.... и аз мисля че 500-600 лв ще хване...
колега, къде се развива действието?
или по-скоро кога? да не е преди 10г?
не, че нещо, но ми изглежда прекалено "тънко"...
в град Свищов съм не се майтапя найстина майсторите ни работят на 50 лв детайл човека има проблем и знам как се чувства не мисля че бих се базикал с него...

"Късмет" имаш, че те е ударил човек, който ти е дал 300лв. при положение, че КАТ щеше да го санкционира най-много със стотина лева и някоя точка.
Мен като ме блъснаха отзад, още преди да съм излязъл виновната булка звънеше на КАТ."Няма да плащам, имам гражданска". Размина се само с акт за неспазване на дистанция/120лв./ и мижави точки.А на мен 600лв полвинчат ремонт, че минимално да доплатя от 500лв., които каското ми даде.
Беше то навремето, да дават пари. Сега пари дават само тези които са на ръба на закона /пил, без книжка, без гражданска../
Мен като ме блъснаха отзад, още преди да съм излязъл виновната булка звънеше на КАТ."Няма да плащам, имам гражданска". Размина се само с акт за неспазване на дистанция/120лв./ и мижави точки.А на мен 600лв полвинчат ремонт, че минимално да доплатя от 500лв., които каското ми даде.
Беше то навремето, да дават пари. Сега пари дават само тези които са на ръба на закона /пил, без книжка, без гражданска../
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
slatanic написа:Абе аз незнам как ги правите тия работи за 300 лева колеги,ама как и да е!Миналата зима имах удър като твоя,ама малко по силничък.
Крив капак,калник,броня и маска на фафла,греда и тя,фар,мигач,подкалник.
За части без капака излезна 540лв.Нови части ментета говоря.
Капака го изправихме.
За работата+боята беше сметката точно 900лв.Боядисване,китосване,напасване и така нататък.
Разлика в цветовете нямаше след това.Коша също беше направен да си е като оригинала.Там боица+силиконче.
Та общо 1440лв.А вие как го направихте за 300лв незнам!
Ама успех!

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3