Посещение на дома в Долна баня - 30.11.08 (неделя) 10:00ч.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 20 Ное 2008, 23:40

Reportera написа:айде бе хора никаква активност....хайде да отидем при децата :) Нека да има хора който ги познават....все пак отбора май никои не е ходил :)

до колкото разбрах Мартин (дизлето) ще идва,а той е бил и преди. Аз съм под въпрос, че счупих шпера на щайгата и ще имам малко работа по него. Иначе ако се освободя за неделя сигурно с Мартин ще дойда ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 21 Ное 2008, 11:21

Аз съм там 100 % , ще доведа и Дизелара и още едно момче.... 10.00 на Лукойла ! дано да падне поне малко снежец ;) :driving:
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 22 Ное 2008, 14:18

независимо от снега стига да не е бедствено положение утре срещата остава :!: 10:00 на Лукойл
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 22 Ное 2008, 15:47

Любо Ексайтъра ми звъна преди няколко часа, но едва сега успях да седна на компютър. Та според него най-добре ще бъде да се отложи срещата, понеже извънградско било ад, карал от не знам си кво време само на първа се влачил и т.н. :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 22 Ное 2008, 17:23

Аз лично утре не тръгвам натам за нищо на света! Пътувах 100 часа от Пазарджик до София. Щяха да ме ударят около 20 пъти. Турски тирове са запушили платната на магистралата и в двете посоки, а шофьорите си се разхождат между камионите и си говорят все едно са на паркинг. Пътят е като стъкло. Видях два снегорина - единият аварирал в крайна лява лента на магистралата и запушващ движението и един друг който просто си се возеше с вдигната кофа. Колоните и в двете посоки бяха километрични, а при всяко спиране (през около 10 метра) тръгването беше доста трудно дори и със зимни гуми и на втора. Ето ви няколко снимки направени в движение да видите горе-долу за какво става въпрос

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 22 Ное 2008, 18:14

ми хубаво щом не става за път да го отложим за другата неделя.Но това ще зависи от времето понеже ние май имаме мач тогава.Сега не работи саита на лигата и немога да проверя на 100%
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 22 Ное 2008, 18:36

И аз съм за отлагане :idea:
Няма смисъл да си загубим цялата Неделя в път
и да да направим някоя беля по пътищата ;)
При първият удобен момент ще организираме ново ходене :winky:
долен хранител
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от malibolja » 22 Ное 2008, 18:59

И аз съм за отлагане. Днес ходих до Дупница и положението беше същото както каза колегата X-citer. Колоната за към София започваше от с. Студена. Имаше и 2 колони с тирове в двета посоки, много лед и камикадзета дето изпреварваха и излитаха по завоите.

Дружба Дринк Тийм
Аватар

Мнение от dizle » 22 Ное 2008, 19:17

Въпреки кофти времето аз съм там... ! Все пак сме обещали на децата...... който ще идва 10.00 на ЛУКОЙЛ

П.П пътя до долна баня не е 1.... (по магистралата....)
ИзображениеИзображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 22 Ное 2008, 21:30

аз нямам нищо против да отида,но идеята е да дойдем повече хора.Ако решите да отидем аз съм готов.

поздрави

Изображение

Дружба Дринк Тийм
Аватар

Мнение от dizle » 22 Ное 2008, 21:32

Reportera написа:аз нямам нищо против да отида,но идеята е да дойдем повече хора.Ако решите да отидем аз съм готов.

ами ние сме 3ма сигурни и още един който 99% е сигурен че ще дойде.... надявам се и ти да дойдеш пък който иска друг да идва ..... аз съм поел ангажимента към повечето в долна баня и съм обещал че ще отида... такаче дори и сам аз съм там ;)

п.п ако все пак някой реши, че ще идва 10.00 ще сме на лукойл-а, в случай че някой ще закъснее или изникне нещо 0886 234 714 - Мартин...
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 22 Ное 2008, 23:21

Хмм ако е толкова лошо положението какъв е смисълът да се отиде - нали идеята е да се зарадват децата, а не да се борим с природата?! Вярвам, че ще ни разберат...
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 22 Ное 2008, 23:35

Мен не ме притеснява времето, защото си взех снегорин и нямам проблем :) Шегувам се :)

Искам да кажа, че няма да мога да дойда, имам много важен ангажимент и няма как да се получи.
Ако случайно се отложи, другата седмица съм на линия !

Дружба Дринк Тийм
Аватар

Мнение от dizle » 23 Ное 2008, 18:07

Времето беше идеално.... по магистралата засякохме 5-6 автомобила... пътя беше сух и всичко беше ОК...В дома бяха и още няколко човека от НСА и ходихме на стадиона да "спортуваме". На връщане минахме през боровец да покараме малко, събрахме една мантинела(без поражения разбирасе) и беше супер добре.. като цяло, който е имал възможност да дойде и не е дошъл може само да съжалява... надявам се другата седмица да се организираме наистина малко повече хора и да отидем да се позабавляваме с децата !
ИзображениеИзображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 23 Ное 2008, 18:39

и аз се надявам понеже другата неделя за сега не го дават да вали сняг.Хайде от сега да започнем с организацията???

НЕДЕЛЯ 30.11.08 10:00 ЛУКОЙЛ СЛЕД КАРАУЛКАТА :?: :!:

поздрави

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия