Удариха ме!!!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Пускайки темата имах предвид някои да предложи сервиз за тенекеджийски услуги, където да ми оферират с/ без частите и труда. Не съм изскал да се заяждам/ме един - друг.
Дайте идеи за цените, защото имам двама познати майстори, ама все съм нещо недоволен и мисля да търся...
Дайте идеи за цените, защото имам двама познати майстори, ама все съм нещо недоволен и мисля да търся...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Днес бръмчах със служебната кола из студентски и некъф селяк излиза от паркинга и нз кво направи обаче занесе към мене, за да не се сплескаме щях да относе друга кола... Че тъпака си е прост, прост си е и това не може да се промени, ама може ли в 12 часа да има толкова сняг по улиците
А сега няколко часа по-късно всички улици кадето минават рейсове са почистени ... а другите 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Аз предлагам да си намериш необходимите части и да ги смениш и после да идеш само на бояджия!
Не се занимавай с китове и изпъвания...намери 2-ра ръка здрави и ще ти е по-изгодно!

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
cucko написа:Аз предлагам да си намериш необходимите части и да ги смениш и после да идеш само на бояджия!Не се занимавай с китове и изпъвания...намери 2-ра ръка здрави и ще ти е по-изгодно!
Това също е добра идея. Ние на едната е36 го направихме - удар отзад. Купихме само един капак от колегата Сони и работата заспа. А и човека го даде на супер цена, за което евала му правя!
Иначе, колега, ще попитам довечера за телефонче на тенекиджията, дето я оправи колата. Направо заспа работата, човекът бая си разбира от занаята. Довечера ще питам и ще ти го пусна на ЛС.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
E като те е ударил оня пич и като ти е дал 300 кинта... Отиди в понеделник при застрахователя си и му кажи че са те треснали на паркинг...И от там ще си вземеш некви пари и ще си направиш колата спокойно...
Абе аз незнам как ги правите тия работи за 300 лева колеги,ама как и да е!Миналата зима имах удър като твоя,ама малко по силничък.
Крив капак,калник,броня и маска на фафла,греда и тя,фар,мигач,подкалник.
За части без капака излезна 540лв.Нови части ментета говоря.
Капака го изправихме.
За работата+боята беше сметката точно 900лв.Боядисване,китосване,напасване и така нататък.
Разлика в цветовете нямаше след това.Коша също беше направен да си е като оригинала.Там боица+силиконче.
Та общо 1440лв.А вие как го направихте за 300лв незнам!
Ама успех!
Крив капак,калник,броня и маска на фафла,греда и тя,фар,мигач,подкалник.
За части без капака излезна 540лв.Нови части ментета говоря.
Капака го изправихме.
За работата+боята беше сметката точно 900лв.Боядисване,китосване,напасване и така нататък.
Разлика в цветовете нямаше след това.Коша също беше направен да си е като оригинала.Там боица+силиконче.
Та общо 1440лв.А вие как го направихте за 300лв незнам!
Ама успех!

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
на мен за един калник пребоядисване и слагане ми взеха 100 лв (50 лв само калника + 50 боядисване) като се има предвид че 100 гр боя и 100 гр лак са си от мен иначе и те струват 20 лв...
Последна промяна Kambe на 22 Ное 2008, 19:30, променена общо 1 път

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
DirtySouth написа:Бая морги ше обиколиш да си намериш части за 300 лева ,а като знам че 100 грама от тая боя е 80 лева броня нова капак мигач бъбреци абе кви са тея 300-400 лева доста над 500 според мен
100 грама боя е 8лв колега не 80, на детайл вземат по 50 лв значи имаш 3 детайла 150 ти е само майсторлъка по изправяне и боядисване, отделно вече ако искаш нова броня и калник... 50 лв калник 100 лв броня втора ръка, маската с бъбреци и т.н.... и аз мисля че 500-600 лв ще хване...

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Имах същия удър преди време,засече ме един и аз в него нямах каско но понеже не бях виновен ми платиха от неговата Гражданска отговорност (ЛевИнс) ми платина 745лв.
Мене ремонта ми излезе към 300лв. при положение че си правих старата броня(която не беше стара а на 3семици щото колата я купих със същия удър и тъкмо предния ден я бях събрал)иначе нова я бях взел за 60лв. само броня без греда,калника нов 45лв.(тва с няква отстъплка)бъбреци по 11лв. бр.,мигачи 24лв. двата,маска си купих за 10лв. смачкана ама от другата страна и от двете направих една.Иначе си вървят пари,шприц,боя,лак,обезмаслители,пасти,китове,щкурки,корселин,тиксо

Мене ремонта ми излезе към 300лв. при положение че си правих старата броня(която не беше стара а на 3семици щото колата я купих със същия удър и тъкмо предния ден я бях събрал)иначе нова я бях взел за 60лв. само броня без греда,калника нов 45лв.(тва с няква отстъплка)бъбреци по 11лв. бр.,мигачи 24лв. двата,маска си купих за 10лв. смачкана ама от другата страна и от двете направих една.Иначе си вървят пари,шприц,боя,лак,обезмаслители,пасти,китове,щкурки,корселин,тиксо

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3