Зимата пак ни изненада !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Зимата пак ни изненада !!!

Мнение от _BmW_™ » 22 Ное 2008, 14:22

ЗИмата пак ни изненада!!!
Бул. Цар Борис 3 е не проходим
от както съм станал колите са си се същите като погледна през прозореца

Само при мен ли е така ?
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 22 Ное 2008, 14:29

Абе вчера вечерта бяха убили неква жена та едвам влязох в София,много кофти :( Да не е заради това,макар че не ми се вярва цяла нощ да е била отцепена едната лента та чак до сега :roll:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 22 Ное 2008, 14:30

От Руски паметник до Красно село се кара горе-долу.
Последна промяна savski на 22 Ное 2008, 14:35, променена общо 1 път

Шами
Аватар

Мнение от _BmW_™ » 22 Ное 2008, 14:32

TheKiller написа:Абе вчера вечерта бяха убили неква жена та едвам влязох в София,много кофти :( Да не е заради това,макар че не ми се вярва цяла нощ да е била отцепена едната лента та чак до сега :roll:

да това се случва пред нас :confused: :confused: :confused: :(
вдигнали са я чак в 23:30
незнам кога си минал ти

savski написа:От Руски паметник до Красно село се кара горе-долу. Но не благодарение на колите на Столична община, а благодарение на автобус 260, който като мине и разнася снега по тротоарите. :mhihi:
P.S. Ама трябваше да го напишеш в темата за първия сняг, колега, че се припокриват нещата общо взето ;)

Е там само добрите пожелания
Тук са последиците от това че ни изненада снега :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheKiller » 22 Ное 2008, 14:36

_BmW_™ написа:
TheKiller написа:Абе вчера вечерта бяха убили неква жена та едвам влязох в София,много кофти :( Да не е заради това,макар че не ми се вярва цяла нощ да е била отцепена едната лента та чак до сега :roll:

А интересното беше че малко преди карулката (на около 2км от жената посока драгичево) видях някъв вартбург с изкривен капак и преден джам на каска,дъртия се беше паникьосал(старец на около 60г),хванал волана и видимо нищо му нямаше и полиция имаше при него и от тия костюмираните,а друга кола не видях с щета на около,а около жената нямаше кола,та май дъртия я е блъснал и е избягал много чудно ми стана,наистина адски кофти ситуация цяла вечер ми беше гадно :confused: :( Около 21ч,час и половина пътувах от карулката до паветата :roll:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

Шами
Аватар

Мнение от _BmW_™ » 22 Ное 2008, 14:40

TheKiller написа:
_BmW_™ написа:

А интересното беше че малко преди карулката (на около 2км от жената посока драгичево) видях някъв вартбург с изкривен капак и преден джам на каска,дъртия се беше паникьосал(старец на около 60г),хванал волана и видимо нищо му нямаше и полиция имаше при него и от тия костюмираните,а друга кола не видях с щета на около,а около жената нямаше кола,та май дъртия я е блъснал и е избягал много чудно ми стана,наистина адски кофти ситуация цяла вечер ми беше гадно :confused: :( Около 21ч,час и половина пътувах от карулката до паветата :roll:

аз живея там на Лукоила и бях с един приятел това стана 4-5 коли пред нас
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheKiller » 22 Ное 2008, 14:41

_BmW_™ написа:
TheKiller написа:
_BmW_™ написа:

аз живея там на Лукоила и бях с един приятел това стана 4-5 коли пред нас

Какво точно стана :roll:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 22 Ное 2008, 14:45

младост до преди малко беше мазало с адското задръстване ... смятай, щом хората си оставяха колите и се връщаха с вериги :confused: ама вече сичко се разкишка и се пооправиха нещата :)

Шами
Аватар

Мнение от _BmW_™ » 22 Ное 2008, 14:47

TheKiller написа:[

Ми несъм сигорен и аз не разбрах да ти кажа по беше грозна глетка :cry: :cry: :cry: аз жената съм я виждал много пъти и пресича сеедно върви по тротоаранезнам кои е бил виновен но ..... много кофти :cry: :cry: :cry:
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 22 Ное 2008, 14:57

///vlado написа:младост до преди малко беше мазало с адското задръстване ... смятай, щом хората си оставяха колите и се връщаха с вериги :confused: ама вече сичко се разкишка и се пооправиха нещата :)
не само в младост, в 10 сутринта по цариградско се караше с 20 в трите ленти :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 22 Ное 2008, 15:43

Зимата всяка година ни изненадва! :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Зимата пак ни изненада !!!

Мнение от ///sasho » 22 Ное 2008, 15:52

_BmW_™ написа:ЗИмата пак ни изненада!!!
Бул. Цар Борис 3 е не проходим
от както съм станал колите са си се същите като погледна през прозореца

Само при мен ли е така ?

Зимата не е изненадала почти никой , защото от няколко дни се говори , че ще вали сняг. А и няма вариант през зимно време да те изненада снега. Когато си видял сутринта , че е непроходимо , и според теб ако това се е получило вследствие на непочистена улица , трябва да си видял , и че по това време все още е валяло сняг. Машините излизат да чистят след като спре да вали , а не докато вали. Ако не си запознат каква е програмата за почистване на улици при снеговалеж не пускай излишни теми.

Шами
Аватар

Мнение от _BmW_™ » 22 Ное 2008, 15:53

///Ivan написа:Зимата всяка година ни изненадва! :mhihi:

онзи ден казаха че сме били подготвени :mhihi: :mhihi: :mhihi: да бе да :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Ное 2008, 15:59

е те машините по тая логика изобщо не трябва да тръгват защото спира за 1/2 час и после пак продължава така че по тая програма се обезмисля всичко. Според мен трябва просто да минават по няколко пъти на ден за да има ефект независимо колко вали :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Ное 2008, 16:13

Ами колега , сутринта снеговалежа беше доста силен и ако машините излезнат докато вали , местата през които са минали след 1 час пак ще са затрупани.

Следваща

Назад към Извън Темата