Цвета на колата които ...
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Цвета на колата които ...
... ви преследва в живот, има ли такъв?
Човек когато купува кола в никой случай почти не може да избере всички нейни характеристики, в повечето случаи има много външни фактори от които зависи покупката на автомобил иначе всички във форума щяхме да караме М5-ци или М3-ки
Та има ли цвят на който да ви върви и който да ви преследва така да се стичат обстоятелствата че най-често да карате кола с този цвят?
На мен ми тръгна през далечната 1993 година на червено тогава си купих първата кола и цвета беше последното нещо което гледах тогава, но в последствие този(червения) цвят е неизбежен спътник за мен, не че не го харесвам де, от колите които са били моя собственост само 2 са били друг цвят останалите 6 са били нюанси на червеното.
Все така избирам че попадам на този цвят
Човек когато купува кола в никой случай почти не може да избере всички нейни характеристики, в повечето случаи има много външни фактори от които зависи покупката на автомобил иначе всички във форума щяхме да караме М5-ци или М3-ки

Та има ли цвят на който да ви върви и който да ви преследва така да се стичат обстоятелствата че най-често да карате кола с този цвят?
На мен ми тръгна през далечната 1993 година на червено тогава си купих първата кола и цвета беше последното нещо което гледах тогава, но в последствие този(червения) цвят е неизбежен спътник за мен, не че не го харесвам де, от колите които са били моя собственост само 2 са били друг цвят останалите 6 са били нюанси на червеното.
Все така избирам че попадам на този цвят

May the BMW force be with you!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ами май нямам такъв. Пърата ми кола беше резедава (между другото когато я пребоядисвахме през 70-те год на миналия век от КОРЕКОМ купихме една боя дето на нея пишеше BMW). После си купих бежева (Москвич 21412), после сребрист металик(Опел Омега), а сега черна. Но като се замисля май в живота ме преследват две марки - ОПЕЛ и БМВ. Нали Москвич 408 е с двигател на Опел Блиц, а на 21412-ката е копие на БМВ
. Е на кой каквото му е писано.

Aubergine (патладжан) перла металик - това е света на диамантената серия на Опел, на Дженезис на ФВ (отново топ модел) и на някой други мои по стечение на обстоятелствата:).
По някакъв (късмет?) всичките ми коли ги взимах този цвят в началото. Странно наистина. Преди това хич не го и бях забелязал. Сега щото вече съм addicted сам си го търся.
По някакъв (късмет?) всичките ми коли ги взимах този цвят в началото. Странно наистина. Преди това хич не го и бях забелязал. Сега щото вече съм addicted сам си го търся.
и аз черен
преди това имах голф 2 черен. После харесах едно червено 318ис купе червено - и си викам "Какво толкова .. червено също е добре"
но като го закарах в Дару се оказа че не става, а много го бях харесал
Ядосах се , изнервих се ... и тъкмо да си тръгвам към в къщи - хоп едно черно БМВ
)
така, че може би черният цвят ме преследва и ми носи късмет за сега
преди това имах голф 2 черен. После харесах едно червено 318ис купе червено - и си викам "Какво толкова .. червено също е добре"

но като го закарах в Дару се оказа че не става, а много го бях харесал
Ядосах се , изнервих се ... и тъкмо да си тръгвам към в къщи - хоп едно черно БМВ

така, че може би черният цвят ме преследва и ми носи късмет за сега
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Mauritius blau color metalic
а иначе синьото ме преследва
а иначе синьото ме преследва

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Мене попринцип любими са ми жълт и червен затова първата ми кола беше една кьопава жигула си я бях боядисал жълто и червено, а иначе всичките ми коли до сега са били сини и червени с изключение на едно бяло БМВ и три сиви БМВ и едно жълто БМВ. И според мен бялото и свитло сивото не са цветовете за евно БМВ. Истинският цвят е червеният.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Червено..... трябва да е Ферари! Но всяка марка и модел има различни цветове които му подхождат, (това е мое мнение)! Но тук в П-д има едно комби Е34 525тд с един(лаинян) оранжево-червеникав цвят, трепач е, така пасва на този тип автомобил, направо ме разби, вллюбих се в тоя цвят! Винаги като го срещам го зяпам като залюхан! Иначе,моята е тъмно синя,втора ми е стози цвят,но по принцип по-добре кофти цвят,отколкото кофти модел

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми, крал сьм си от всички видове цветове
иначе си падам по-по сивите

Последна промяна ///Явор на 14 Дек 2004, 0:55, променена общо 1 път

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2