В КАТ е страшен глад

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 21 Ное 2008, 20:14

Не се ебавайте с полицаите - уважавайте ги...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 21 Ное 2008, 21:20

глада е по силен от тока :mhihi:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 22 Ное 2008, 0:55

ceco-stz написа:
///milko way написа:
pioneeraudio написа:
///milko way написа:ми то във Варвара освен от теб и теснолинейката няма друг от кой да вземат пари :mhihi:

Бъркаш колега,през Вървара се минава за Велинград и околностите и има доста движение особено почивните дни е лудница,така че има от кой да се лапа. Не се хваля просто споделям и не мисля че аз съм тариката,просто се чудя как за по 5лв си слагат главата в торбата

20х5 не е=5 ;)
-нали и те са хора - имат хладилник,електромер..........

нали им е дал 10 в документите и те са се зарадвали и не е вадил 20то начи са си разделили по 5 ;)

Мен пък в дружба за без преглед ми зеха 8 лева на 4 двулевки :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 22 Ное 2008, 1:09

pioneeraudio написа:СМЕШНО ЧЕ ДЖАНДАРИТЕ СИ СЛАГАТ ГЛАВАТА В ТОРБАТА ЗА 5 ЛЕВА"

Според мен е смешното, че в 21-ви век, в една държава член на ЕС, един човек прилично грамотен (ползва компютър) и прилично заможен (кара БМВ) си позволява да кара кола без технически преглед :mhihi:

Ще бъда много щастлив, когато такива автомобили (без минал преглед), бъдат спирани от движение на момента. Също така, ще съм много щастлив, ако прегледите в БГ не са само "по документи", а да стане като във швабско да вземеш TUV, ей тогава ще намалеят поне с 50% жертвите по пътищата.

Колега pioneeraudio, не мисли, че се заяждам с теб :idea: Просто си пазя живота, той ми е по-мил от твоите 10 лева :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 22 Ное 2008, 1:24

прав си за себе си колега,но ако знаеш колко влагам в колите си и по-точно в тази,ще си на съвсем друго мнение.А и както казваш в БГ технческия преглед е само по документи и това че някой голф 2 е минал преглед,а аз не ,не значи,че аз съм убиеца на пътя . Не съм го минал още поради липса на време,не че го умаловажавам

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 22 Ное 2008, 1:45

mastorpetko написа:
pioneeraudio написа:СМЕШНО ЧЕ ДЖАНДАРИТЕ СИ СЛАГАТ ГЛАВАТА В ТОРБАТА ЗА 5 ЛЕВА"

Според мен е смешното, че в 21-ви век, в една държава член на ЕС, един човек прилично грамотен (ползва компютър) и прилично заможен (кара БМВ) си позволява да кара кола без технически преглед :mhihi:

Ще бъда много щастлив, когато такива автомобили (без минал преглед), бъдат спирани от движение на момента. Също така, ще съм много щастлив, ако прегледите в БГ не са само "по документи", а да стане като във швабско да вземеш TUV, ей тогава ще намалеят поне с 50% жертвите по пътищата.

Колега pioneeraudio, не мисли, че се заяждам с теб :idea: Просто си пазя живота, той ми е по-мил от твоите 10 лева :idea:

Голфетката ти сигурно е много изрядна я кажи как минаваш ГТП сигурно имаш катализатор повервах ти
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 22 Ное 2008, 2:45

Басии във всяка друга държава "полицията" като институция вдъхва такъв респект, тука ние....все едно са хванати от улицата :shock: Въобще доста истории съм чувала за преживявания с полицаи и 100% от случаите полицаите са били хранени до 9то коляно на фамилията.....но никой не е виновен де. :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 22 Ное 2008, 12:42

Много ясно че ще ги храниме ! :evil: Неможе да ме спира щото съм минал на червено ,а съм го направил защото едни капут с CLK .... пред мене на светофара спря и наби авариики ! :evil: И куката го видя ! Не че ми взе пари някви или ми прави проблеми но все пак не беше нужно да ме спира ,а направо да отиде и да му скине книжката на 3213412 части
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 22 Ное 2008, 14:03

абе маи не са толкова гладни.В4ера ме спряха за телефон и ме пуснаха за без пара (или аз съм много голям актьор или са спрели някой донор преди това) ма тва ми се слу4ва за 5ти път поред,да не им давам нищо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 23 Ное 2008, 2:03

DirtySouth написа:Голфетката ти сигурно е много изрядна я кажи как минаваш ГТП сигурно имаш катализатор повервах ти

Тук мисля, че темата не е за "голфетката" ми :idea: Катализатор нямам фабрично :idea: и си плащам данък като за "без катализатор" :idea:
Виж, аз може да ти "повервам", че ти имаш работещ катализатор :mhihi:

И не се води от това, каква марка кола съм си писал в подписа, понеже освен нея може да имам и други... а и всъщност какво значение има? Ще се издигна ли в очите на слепите, ако си напиша някакво БМВ в графата "кара:"? Мисля, че хората са по-важни от тенекиите... А и човек може да притежава трабант по-скъп от средна ръка мерцедес примерно, въпрос на виждане и разбиране :idea:

А и може би само в нашата цървулска държава продължаваме да съдим за хората по "дрехите", а не по акъла. Тук мога да ти дам пример с един приятел, който се прибира в БГ, иначе работи в Германия като ИТ консултант с доста над средната германска заплата, та се прибира с чисто новото си ауди а6 и на църна маца полицаят се обръща към него с думите "От къде го открадна това ауди бе боклук", само защото пича е хеви-метъл фен и е с много татуировки, брада и специфични метъл-атрибути по себе си... Това може ли да се случи в бяла държава?

Може би поради изкривеното ни мутро-чалгаджийско общество... знам ли? И тук съм виждал доста теми в които някой хора от форума се гордеят с мутренското си излъчване, което се подсилва от любимата марка автомобил. Така наречените кисели гъзари задължително вървят в комплект с бмв или мерджан и тук-там някой неориентиран си е купил ауди ;)
Точно заради такива хора ще си карам голфетката, защото не искам да съм част от това "общество", а да бъда някой заради себе си, а не заради железата пред къщата ми.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Re: В КАТ е страшен глад

Мнение от DanielzZz » 23 Ное 2008, 14:58

SKISA написа:
datcho написа:
pioneeraudio написа:Е много са изгладнели тия.Снощи ме сгащиха във с.Вървара с 90 :cop: при ограничение 40.Ама тая кука къв спринт направи да ме спре чак не вярвах на очите си :shock: нямах преглед,без аптечка и пожарогасител :mhihi: и ако познаете с колко се разминах,ще си умрете от смях :mhihi: Вика единия "И кво сега Тошко един месец без книжка,а?" викам му "Е началник другия вариант не е ли по-добър?!" и приготвям 2х20 в за дния джоб.И джандарина бърка в документите имах 10лв,зима ги и вика "Айде Тошко и виж по-бързо си оправи там документите". Е как да не му пожелая на тоз човечец приятна вечер?!?! :lol:

Ама защо си мислиш, че ти излизаш тарикат от тази ситуация, че чак се и хвалиш публично?

ми те са застанали там да изкарат-не да уредят движението или па да вкарат за спазване правилата на пътя...!!те са там да папат и нищо друго...!! и колегата е минал тънко и за тва се радва!! и е прав...

Предишна

Назад към Извън Темата