БМВ Клуб по Нова Телевизия
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
БМВ Клуб по Нова Телевизия
Колеги имам възможност да намеря журналист от предаването Темата на Нова да направи предаване за БМВ Клуба, ако искате да организираме някакво събиране за демонстрация, а също трябва да има и някой говорител.
То предаването е около 15 мин и е за всякакви теми, един колега ми предложи, ако искаме да направим такова нещо, защото познава журналист от там. Та ако искате мойе да се киризиме по телевизията 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е ми докарайте ги на некоя сбирка - нема да останат несрешнати ...мислим!!
колкото повече реклама-толко по-добре!!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
е ми докарайте ги на некоя сбирка - нема да останат несрешнати ...мислим!! колкото повече реклама-толко по-добре!!
Мое ли аз да съм говорител?

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Супер!:) Аз за съжаление все още няма да мога да се включа в демонстрацията, защото до покупката на БМВ ми остават около два месеца
но... и аз мога да предложа да съм говорител. Нямам срам от камери, не се спичам, въпросът е, че ако D3BEP иска, той може да е по-подходящ от гл.т. на това, че е по-дълго време тук и го познават сигурно всички
Но каквото и да стане, искам да присъствам!:)))
Поздрави!

Но каквото и да стане, искам да присъствам!:)))
Поздрави!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
savski написа:и аз мога да предложа да съм говорител. Нямам срам от камери, не се спичам, въпросът е, че ако D3BEP иска, той може да е по-подходящ от гл.т. на това, че е по-дълго време тук и го познават сигурно всички

Просто се бъзиках, колега...
Тука системата е малко по - друга, по - сложна, а и аз имам много ограничения, включително от чисто физическо естество за да дойда на сбирка за да говоря пред камера.
Но ако ти искаш верно да се кандидатираш, веднага си давам самоотвод

Как е твоята позната с бебето?
Поздрави!
Хаха!
D3BEP, аз винаги се кандидатирам къде-що има има снимане и водене
В училище бях редовен водещ на почти всички концерти и мероприятия, говорител на класа и в училищния парламент
От такава гледна точка - обичам да се изявявам или да представям нещо
Но си мисля - в случай ако дойде някой журналист от Нова, предполагам, че той ще направи репортаж и ще той ще говори:)
Ако ли не - стига някой да няма нещо против, мога да се заема
P.S. D3BEP, писах ти лично

От такава гледна точка - обичам да се изявявам или да представям нещо

Но си мисля - в случай ако дойде някой журналист от Нова, предполагам, че той ще направи репортаж и ще той ще говори:)
Ако ли не - стига някой да няма нещо против, мога да се заема

P.S. D3BEP, писах ти лично

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Колеги дайте да говорим за дата кога да се съберем !?!?!?!
аз немога да говоря пред камера ще се оплестам 100%

аз немога да говоря пред камера ще се оплестам 100%

///M

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Идеята е страхотна, би било жалко да увисне.
Моето предложение е да се уговорим някой ден да се съберем доста коли, да направим БМВ колона (която ще фигурира в предаването), да отидем на удобно място, където да повръткаме (на някой полигон примерно) и после хапка - пийка.
Мисля, че ще се получи страхотна реклама и визитна картичка на клуба, ще бъде много добре ако се поеме инициатива от УС например за организацията, и да го направим.
Моето предложение е да се уговорим някой ден да се съберем доста коли, да направим БМВ колона (която ще фигурира в предаването), да отидем на удобно място, където да повръткаме (на някой полигон примерно) и после хапка - пийка.
Мисля, че ще се получи страхотна реклама и визитна картичка на клуба, ще бъде много добре ако се поеме инициатива от УС например за организацията, и да го направим.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: БМВ Клуб по Нова Телевизия
Acceleration написа:Колеги имам възможност да намеря журналист от предаването Темата на Нова да направи предаване за БМВ Клуба, ако искате да организираме някакво събиране за демонстрация, а също трябва да има и някой говорител.То предаването е около 15 мин и е за всякакви теми, един колега ми предложи, ако искаме да направим такова нещо, защото познава журналист от там. Та ако искате мойе да се киризиме по телевизията
На тоя журналист гаджето му да не е дето кара една тдс- ка

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Тъй като не е тук мястото, където се обсъждат клубните въпроси, заключвам темата. Все пак тя ще бъде разгледана от членовете и УС на клуба 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
14 мнения
• Страница 1 от 1