Гримирани или негримирани... жени харесвате?
Модератор: Общи модератори
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ja написа:Я сички да си покажат женитеЗа да нема празни приказки

Fenka85 написа:...
Далеч не съм съгласен с теб...на 100% ще предпочета момиче с анТцунГ пред такова на токчета,на който не може да се крепи,с къса пола,която ще разкрива огромните бедра(на български наречени баджаци) и деколтето с увисналата гръд

Много по-красиво и естетически издържано е ако момичето има хубаво тяло,прикрито под спортно облекло,от колкото разплута бъчва,докарваща чалга стайл

По някаква случайност съм още буден, при това трезвен.
Фенке, позволявам си да коментирам целия ти пост, просто ми стана интересна гледната ти точка.
Никой не говори за жена, която постоянно ходи с анцуг. Тук ще има нещо много гнило. Говорим за жена, която не се срамува да излезе на пазар с анцуг примерно, а не да отиде на вечеря така. Освен това жена облечена спортно, но гримирана, накачулена с 200 пръстена и с гофрирана косичка е проявя на селяния, но както и да е, може и да не разбирам от тея неща
Представи си колко абсурдно изглежда една жена в очите ми, когато за да слезе за кафе до долу, се гримира, седи 10 мин пред огледалото, слага някви токчета... вместо да сложи няква тениска и да скача в асансьора.
Нито по телевизията, нито на фотосесия ще видиш не-гримиран човек. Говорим и за мъже. Професионални фотосесии се правят винаги с грим. Тук има доста хора, които с това си вадят хляба. Няма как да видиш негримиран човек на билборд.
Аз лично оценявам много неща в една жена. Но видя ли, че почва да прави всичко само заради мен, сякаш почвам да се отдръпвам. Не защото ми е скучно, а защото трябва да прави всичко за себе си, и ако сме на една вълна, то аз съм happy. Идеята не е аз да съм щастлив, идеята е тя да си е щастлива. Ако аз мога да с намеря мястото в цялата картина, без да противореча на себе си вътрешно, значи има баланс и нещата са си ОК и движим напред. Това е и една от основните причини много връзки хич да не вървят. 1. Няма химия, 2ро няма разбирателство.
Най-забавното е, че в един момент жената губи идентичността си и става някакво клише... Лошото идва ако осъзнава това, но продължава да го прави, за да е доволен някой кифльо.
Извинявай ако гледната ми точка е диаметрално противоположна на твоята
Фенке, позволявам си да коментирам целия ти пост, просто ми стана интересна гледната ти точка.
Никой не говори за жена, която постоянно ходи с анцуг. Тук ще има нещо много гнило. Говорим за жена, която не се срамува да излезе на пазар с анцуг примерно, а не да отиде на вечеря така. Освен това жена облечена спортно, но гримирана, накачулена с 200 пръстена и с гофрирана косичка е проявя на селяния, но както и да е, може и да не разбирам от тея неща

Нито по телевизията, нито на фотосесия ще видиш не-гримиран човек. Говорим и за мъже. Професионални фотосесии се правят винаги с грим. Тук има доста хора, които с това си вадят хляба. Няма как да видиш негримиран човек на билборд.
Аз лично оценявам много неща в една жена. Но видя ли, че почва да прави всичко само заради мен, сякаш почвам да се отдръпвам. Не защото ми е скучно, а защото трябва да прави всичко за себе си, и ако сме на една вълна, то аз съм happy. Идеята не е аз да съм щастлив, идеята е тя да си е щастлива. Ако аз мога да с намеря мястото в цялата картина, без да противореча на себе си вътрешно, значи има баланс и нещата са си ОК и движим напред. Това е и една от основните причини много връзки хич да не вървят. 1. Няма химия, 2ро няма разбирателство.
Най-забавното е, че в един момент жената губи идентичността си и става някакво клише... Лошото идва ако осъзнава това, но продължава да го прави, за да е доволен някой кифльо.

Извинявай ако гледната ми точка е диаметрално противоположна на твоята

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Не съм казала,че не се обръщат,но никога няма да е същото като да се обръщат след мен ако съм с късата пола.Все едно ще се обърнеш след лада вместо след ферари![]()
Бе, чак такава разлика не може да докара една пола и една блузка

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
///MapTo написа:......
Въпроса не е дали си съгласен с мен или не,просто това са фактите.Тъй като аз се интересувам много бих казала от грим,прически и т.н. така оплюваните от теб фолкаджийки мога да ти кажа,че са най-добре изглеждащи жени в България в момента.И много момичета и жени се стремят да изглеждат като тях.Taka,че никога ама НИКОГА не можеш да кажеш,че анцуга ще измести късата пола и деколтета,както и че без грим,ще си по-добре отколкото с грим.Това никога не е вярно и + това хората много преди мен и тебе са видели от кое се правят пари,а то със сигурност не е в жени по анцузи

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ми аз гласувах "ЗА" грима. В ръцете на жените това е страшно оръжие и няма причина да им го отнемаме. Все пак заради нас се клепотят...дори и понякога резултатът да е плачевен
Иначе предлагам тази тема да се заключи и да се пусне нова със заглавие "Жени със или без дрехи предпочитате", където Apassionata да пусне снимки за сравнение, и ние да си кажем мнението

Иначе предлагам тази тема да се заключи и да се пусне нова със заглавие "Жени със или без дрехи предпочитате", където Apassionata да пусне снимки за сравнение, и ние да си кажем мнението

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
как си знаех че с това за грима с мен ше се заяде някоя мацка от форума... май резултатите си го сочат 

Fenka85 написа:...така оплюваните от теб фолкаджийки мога да ти кажа,че са най-добре изглеждащи жени в България в момента.И много момичета и жени се стремят да изглеждат като тях.[/b]

Също: Едно е да говорим за бизнес с прически и гримове, друго е да говорим за реалния живот

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
liloff написа: Представи си колко абсурдно изглежда една жена в очите ми, когато за да слезе за кафе до долу, се гримира, седи 10 мин пред огледалото, слага някви токчета... вместо да сложи няква тениска...
Eми да аз съм така.Какво лошо има да се облека,за да ида до магазина.Аз не мога да си го позволя да ида до магазина по тениска.Небрежни са мъжете,не жените.Не мога да ида така от уважение към себе си най-вече и после,че не искам никой да ме вижда в състояние по различно от перфектното,което мога да постигна.Да и аз излизам без грим,да и аз ходя по анцуг,но в 90% от случайте гледам да сам по секси от това,което мога да покажа по анцуг.И най много ме е яд,че след като дадена жена вече си има приятел и започне да й става сигурно,започва да се разпуска.Но,по темата съм си твърдо за грима,защото щом е измислен,значи има полза от него.Както всички тук са ентусиасти на тема БМВ,така и аз съм ентусиаст по отновение на грима
- ///MapTo
-
-
Fenka85 написа:...
Начи глей ся.. първо погледни статистиката до тоя момент.. нали

Това,че твоя мироглед и обкръжението ти е само с хора "чалга стайл" си е изцяло твой проблем,ти имаш такова виждане на нещата

Мога да ти покажа поне 20 снимки на различни мои приятелки,които никога не са се качвали на токчета и не са слагали 20см полички,пък видиш ли си вадят парите с визията си

Тъй че ти на мен недей ми отваря очите къде и какво се гледа..в планета,най-клуб,дай-дай и чака-рака мада фака може и да сте вървежни...но до там

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
///MapTo написа:....
Вервай си,то си личи и в БГ и по света,кое се продава

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Fenka85 написа:Вервай си,то си личи и в БГ и по света,кое се продава :winky:![]()
![]()
![]()
Ето на това му се казва "КЛЮЧОВА ДУМА"

Fenka85 написа:liloff написа:...
Ти захвана връзката с колите...
Как да ти кажа... просто като аналог представи си, че си едно ново БМВ (избери си моделче от онези малките претенциозни колички, примерно първа серия купе).
И 90% от времето си в червените обороти със свирене на гуми и с вратите в завоя.
Ма то всичко е идеално, но идва един момент наречен "амортизация", точно когато не ти се иска да идва. Иска ти се винаги да си на 50,000 км, ама няма... Стават 150, стават 200, после сама почваш да си ги пренавиваш на 120 обратно, барем някой се излъже...
Схващаш връзката нали?! Айде приятни сънища!

Последна промяна kdl на 21 Ное 2008, 3:23, променена общо 1 път
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Fenka85 написа:///MapTo написа:....
Вервай си,то си личи и в БГ и по света,кое се продава![]()
![]()
![]()
![]()
Да ви вози батко с черен мерцедес ..........!

- ///MapTo
-
-
Fenka85 написа:///MapTo написа:....
Вервай си,то си личи и в БГ и по света,кое се продава![]()
![]()
![]()
![]()
Ми заради жени на твоя акъл сме на това положение...щото всичките гледате как да се "продадете" белким някой ви се върже...ае ходи се продавай,аз спирам да пиша,че ми омръзна да споря с радио