Гримирани или негримирани... жени харесвате?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
кой предложи-той заложиja написа:Я сички да си покажат женитеЗа да нема празни приказки

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- borislav
- младши ентусиаст
-
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Според мен тези жени, който могат да се гримират са много малко. На повечето им се отдава шпакловането, и мажат тоя фон дьо тен с голямата мистрия...
естествено те сами се прецакват. То грима не е лошо, ама да е с мярка и както трябва сложен.. според случая, облеклото.. и тнт. 

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Мишел написа:
Е нали тряя да се покажем...
нещо съм пропуснал твоите снимки - с и без грим....или тея камъни бяха в двора на колежката, пуснала темата

Последна промяна Бибо на 21 Ное 2008, 1:00, променена общо 1 път

^Joreto написа:Според мен тези жени, който могат да се гримират са много малко. На повечето им се отдава шпакловането, и мажат тоя фон дьо тен с голямата мистрия...естествено те сами се прецакват. То грима не е лошо, ама да е с мярка и както трябва сложен.. според случая, облеклото.. и тнт.
Не си се обосновал със снимков материал на жена си. Ако в момента нямаш давай на бившата

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
ja написа:^Joreto написа:Според мен тези жени, който могат да се гримират са много малко. На повечето им се отдава шпакловането, и мажат тоя фон дьо тен с голямата мистрия...естествено те сами се прецакват. То грима не е лошо, ама да е с мярка и както трябва сложен.. според случая, облеклото.. и тнт.
Не си се обосновал със снимков материал на жена си. Ако в момента нямаш давай на бившата
Бившата неможеше да се гримира

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Абе не ми се чете всичките коментари аз просто гласувах за един от възможните отговори с които са показани две снимки на колежката!Принципно съм избрал на нея как би и похожда по-добре...заложих да бъде с грим!
p.s.Колежката да се поправи!
Пише се "С грим" а не "Със грим"!

p.s.Колежката да се поправи!
Пише се "С грим" а не "Със грим"!

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
KIARA_G написа:Ааа и знам, че има и мъже, които биха ме харесали и по анцуг, както пречи?!?!![]()
![]()
Само дето тези мъже ги няма.Не съм видяла досега мъж,който ще предпочете жена по анцуг пред жена с деколте,къса пола и т.н.
Реално е така,фактите са такива.Не съм видяла билборд където и да е с жена без грим,нито съм видяла билбордове с жени по анцузи.Така че няма какво повече да се каже.
Естественото е истинско,но не винаги е и красиво.Затова са хирургичните клиники,затова са гримовете,за да предложим най-хубавото от себе си на един МЪЖ.Дано да го оценяват това мъжете,защото правим всичко по силите си за тях
liloff написа:А щом като излезеш по анцуг без грим никой не се обръща след теб, това не е добре
Не съм казала,че не се обръщат,но никога няма да е същото като да се обръщат след мен ако съм с късата пола.Все едно ще се обърнеш след лада вместо след ферари

Последна промяна Fenka85 на 21 Ное 2008, 2:37, променена общо 1 път
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"