Гримирани или негримирани... жени харесвате?
Модератор: Общи модератори
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
прочетох внимателно цялата тема и един въпрос изникна в съзнанието ми: "Абе, къде е зайо-писателя?"
П.С. Гласувайте за наш'те, братя. Да повлияем, макар и малко на жените в БГ.
RESPECT
by t060
П.С. Гласувайте за наш'те, братя. Да повлияем, макар и малко на жените в БГ.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Предпочитам без. Там където се налага съвсем лекичко да подчертава естествената красота - ДА, но нищо повече.

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Fenka85 написа:....Значи няма мъж дето да не се обърне като види жена със силикон,гримирана направена като за пред хора.И няма кой да ме убеди,че мъжете не харесват жени с грим както и не харесвали жени със силикон.Това незнам за пред кой го говорите.Защото аз лично като изляза с късата пола и ботушите,гримирана както си трябва всичко се обръщат свиркат ала бала,но като изляза по анцуг,без грим никой нищо ти не казва.И после мъжете "обожават жени без грим"![]()
![]()
![]()
Аз пък не мисля, че като не ходя с къси поли и ботушки на ток, не си слагам 3 кила грим и нямам силикон, не съм за пред хора, даже напротив!

И не ми дреме, дали някой ще ми подсвирква или не по улиците, аз си слагам червило, защото на мен ми харесва, а не защото чакам някой да ме забележи
и не дай си боже да ми подсвирква...
Ааа и знам, че има и мъже, които биха ме харесали и по анцуг, както пречи?!?!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- pandev22
- младши ентусиаст
-
гласувах без,защото на некой дзвер и оргахим да й е спонсор,пак не може да сложи толко,4е да стане убава.А ина4е с грим или без,важното е коли4еството алкохол което има оценяващия в кръвта
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Темата веднъж тръгна в друга насока, та старайте се да избягвате оффтопика 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
С грим естествено,който трябва да съвпада с тоалета и да е нанесен добре във правилните зони, но все пак да не е прекалила.
Последна промяна biberon4o на 21 Ное 2008, 0:11, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ааа,правилно,ма само че никой не обича да се обръщат след неговата мацкаFenka85 написа:Това е като "За или против жените със силикон сте?".Значи няма мъж дето да не се обърне като види жена със силикон,гримирана направена като за пред хора.И няма кой да ме убеди,че мъжете не харесват жени с грим както и не харесвали жени със силикон.Това незнам за пред кой го говорите.Защото аз лично като изляза с късата пола и ботушите,гримирана както си трябва всичко се обръщат свиркат ала бала,но като изляза по анцуг,без грим никой нищо ти не казва.И после мъжете "обожават жени без грим"![]()
![]()
![]()

На мойта мамуна съм и обещал след брака строг тъмничен режим с вериги в кухнята,за какви червила и къси поли да говорим въобще

Последна промяна Bogat-Beden на 21 Ное 2008, 0:34, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Когато Господ създал Земята погледнал я и казъл:
- Колко е красива!!!
След това създал Мъжа, погледнал го казъл:
- Няма да има по красиво нещо от него на земята!!!
След него създал Жената, погледнал я, пак е пипнал тук там, после още малко е по-оправил и казъл:
- Нищо Тя ще се гримира!!!
Та моето лично мнение е че като цяло една жена е хубаво да ходи с грим било то само спирала и и червило. Все пак сме мъже и първото нещо което на привлича в една е жена е външният и вид(сигурен съм че всички тук мислят така но не си го признават).
Но както се казва това как изглежда една жена не е толкова важно, хубаво да може и да говори защото след време само това остава.
- Колко е красива!!!
След това създал Мъжа, погледнал го казъл:
- Няма да има по красиво нещо от него на земята!!!

След него създал Жената, погледнал я, пак е пипнал тук там, после още малко е по-оправил и казъл:
- Нищо Тя ще се гримира!!!
Та моето лично мнение е че като цяло една жена е хубаво да ходи с грим било то само спирала и и червило. Все пак сме мъже и първото нещо което на привлича в една е жена е външният и вид(сигурен съм че всички тук мислят така но не си го признават).
Но както се казва това как изглежда една жена не е толкова важно, хубаво да може и да говори защото след време само това остава.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Чакам анкетата на тъмно без грим или на светло с много грим тука се въздържам да отговарям
Абе със грим всяка става изписана иначе е интересно

Абе със грим всяка става изписана иначе е интересно

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...