Проблем....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем....

Мнение от Svetlio Shehov » 19 Ное 2008, 18:03

Днеска сутринта имах проблем като запалих колата: тресеше, не можеше да поддържа обороти и гаснеше. Свещите са сменяни преди една седмица, все пак ги проверих, бяха много зацапани - почистих ги. А маслото е умешено с малко бензин?? Проверих при един приятел компресията на цилиндрите и се оказа че е перфектна. Сега си върви, но ме притеснява защо свещите за 1 седмица бяха в това състояние и маслото??? колеги според вас на какво се дължи това

vld:Оправи си заглавието на темата :!:
То трябва да подсказва съдържанието и,за да е ефективна търсачката на форума ;)

Потребител
Аватар
Кара: Е61 525i 2004

Мнение от King^of^Darknes » 19 Ное 2008, 18:17

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

щом маслото ти е омешано с бензин не искам да те плаша но маи е глава или гарнитура провери си маркучите дали са надути. ако питаш мен бягаи на сервиз да ти кажат хората и дано да не е глвата успех и кажи какъв е бил проблема когато го решиш

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 19 Ное 2008, 18:22

Щом е умешено с бензин може да са пикаещи дюзи, преди да вдигаш главата си продухаи дюзите или пробваи с някоя добавка за прочистване на горивната система. Успех.....
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e61

Мнение от momot » 20 Ное 2008, 16:24

щом маслото ти е омешано с бензин не искам да те плаша но маи е глава или гарнитура провери си маркучите дали са надути. ако питаш мен бягаи на сервиз да ти кажат хората и дано да не е глвата успех и кажи какъв е бил проблема когато го решиш[/quote]

И аз така мисля , при мен имаше течове , и се оказа че е за гарнитура. Задължително на Лекар го карай :)

Потребител
Аватар
Кара: e61

Мнение от momot » 20 Ное 2008, 16:26

Kregec написа:Щом е умешено с бензин може да са пикаещи дюзи, преди да вдигаш главата си продухаи дюзите или пробваи с някоя добавка за прочистване на горивната система. Успех.....

Добавката 30-60 лв, и може да няма промяна . Пробвах , но не стана .

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 20 Ное 2008, 20:47

Щом не е имало ефект от добавка в горивото,сваляш и чистиш на ултра звук :idea:
Изображение

Назад към E36