Относно амортесиори?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-
Относно амортесиори?
Здравейте колеги. Въпросът ми е следния - предните ми амортесиори на моето BMW 320 Купе са за смяна - ходих в София Експорт и ми предложиха два вида - единия Bilstein за 191лв/бр , другия е Gabriel за 132лв/бр. Ясно ми е, че Bilstein-a е за препоръчване, но сега парите са кът та въпроса ми е - някой има ли мнение за тея Gabriel и ако да надявам се да го сподели. Ако някой има предложения - готов съм да ги чуя
Айде безаварийна на всички!

Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..
--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
ив манимпекс и в софия експорт не са и помирисвали истински билщейн, а и истинския няма да си го купиш колега, монро рефлекс или ал-ко е решението
only rear wheel drive
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
габриела е дърво, но провери в евро 07, ако могат да ти намерят нещо на супра те са добри, но не се подлъгвай там от разни викторита или оптимали 

only rear wheel drive
- Mil4eV^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: как си иска
- Мечтае да кара: хората да припадат като мине с БМВ-то
Колега аз смених предни амортесьори преди няма и месец и сложих Монрое Рефлекс и мога дати кажа че съм много доволен возиата си е същата а и монрое рефлекс е нов вид амортесьор двоино деистващи и незнам си още кво беше .
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а веееее,не разбрахте ли,че тея МАЙНАИНПЕКС нямат нищо читаво 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Re: Относно амортесиори?
svetlaka_rs написа:Здравейте колеги. Въпросът ми е следния - предните ми амортесиори на моето BMW 320 Купе са за смяна - ходих в София Експорт и ми предложиха два вида - единия Bilstein за 191лв/бр , другия е Gabriel за 132лв/бр. Ясно ми е, че Bilstein-a е за препоръчване, но сега парите са кът та въпроса ми е - някой има ли мнение за тея Gabriel и ако да надявам се да го сподели. Ако някой има предложения - готов съм да ги чуяАйде безаварийна на всички!
колега понеже казваш парите са кът в момента земи си optimal немски са и не бих казал че са лоши пък са 110лв бройката поне за 318ис бик казал че си е супер отпред и си вози нормално

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
Re: Относно амортесиори?
maniakabg написа:колега понеже казваш парите са кът в момента земи си optimal немски са и не бих казал че са лоши пък са 110лв бройката поне за 318ис бик казал че си е супер отпред и си вози нормално
И аз мисля че оптимала не е краино лош... Аз съм отпред с АЛ-КО 168 лева бройка(има едни кайаба и те стават) и от зад оптимал 60 лева бройка и съм си доволен пък и е вариант който не е за толкова заможните членове на клуба който са с SACHS, монро и други такива скъпотий не че не са хубави но не всеки може да си сложи от тях...
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ефтиното излиза скъпо
Не е ли по лесно да вършиш нещата веднъж,вместо два или три пъти
И все пак поразгледай форума преди да питаш,има доста теми за амортесьоти ,има и коментари и тн.

Не е ли по лесно да вършиш нещата веднъж,вместо два или три пъти

И все пак поразгледай форума преди да питаш,има доста теми за амортесьоти ,има и коментари и тн.

- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
аз сменях скоро на моето купе ,сложих билщайн(РУМЪНСКИ) до колкото разбрах 170лв .Има едни немски МЕЙЛЕ ако не друго са оригинални немски и са на свестна цена в казалък беха по 125 лв.Значи тази фирма произвежда и доста други неща за БМВ по окачванетъо и не е за подценваване.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Наистина евтиното излиза скъпо ...защо не търсиш Боге ,Закс,Монрое рефлекс ....има доста вариянти ...

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Колеги,аз като съм с 325 тдс с двигател приблизително колкото на трактор Т150 и М-окачване с пружини с жълта маркировка Монро Рефлекс ще ми свършат ли работа.Така и не разбрах какви трябва да са за М-окачване.Сега съм с едно АЛ-КО ама претропват май.А и не вярвам да издържат много време,за това още от сега мисля какви ще са другите.ПОМАГАЙТЕ
Dream_BMW написа:Колеги,аз като съм с 325 тдс с двигател приблизително колкото на трактор Т150 и М-окачване с пружини с жълта маркировка Монро Рефлекс ще ми свършат ли работа.Така и не разбрах какви трябва да са за М-окачване.Сега съм с едно АЛ-КО ама претропват май.А и не вярвам да издържат много време,за това още от сега мисля какви ще са другите.ПОМАГАЙТЕ
щом си с М техник пружини значи ти трябват и М техник амортисьори.
обикновенните няма да ти свършат работа,ще изкарат към година,пък и се разваля возията.трябват ти спортни амортисьори цената им варира от 250до350лв.за бр.преден според марката

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2