Гледах те ли смешниците-ТРАГЕДИЯ-"ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!
Модератор: Общи модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
DirtySouth написа:
смех яко бе не ги жали ,аз даже се чудя в днешно време колко хора гледат футбол се си мисля че е отживелица ... Те гледай ги манекените бербо мербо оня благо се нашарил като коледна елха с татуси един с един няма свързан и неможе 2 реплики да каже в една реклама ебати спрелия тип ! Е то неможе само талант трябва и УМ !
То за мене парадокса е там, че доста от момчетата играя все по известни европейски клубове /май

Ето, Бербатов играе за Манчестър Юнайтед...значи, за да стигне до там...трябва да е добър...явно...но като трябва да играе за страната си....пълна нула е

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:Ето, Бербатов ............като трябва да играе за страната си....пълна нула е![]()
Защото тука няма много нули в заплатата...
Той е един от големите боклуци!!!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ами да защото там след загуба има легни стани цела нощ ,а тука под масата на масата в столичните чалготеки 

I'm slowly drifting

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
///vlado написа:WilliamsF1Team написа:((:BuKcu:)) написа:Ето, Бербатов ............като трябва да играе за страната си....пълна нула е![]()
Нали знаете .. парите и интресите движат света в случая
Да но ако имаш някаква ценностна система ще загърбиш парите в името на държавата...

WilliamsF1Team написа:///vlado написа:WilliamsF1Team написа:((:BuKcu:)) написа:Ето, Бербатов ............като трябва да играе за страната си....пълна нула е![]()
Да но ако имаш някаква ценностна система ще загърбиш парите в името на държавата...
браткоо .. такова нещо в случая няма .. повярвай ми .. който и да махаме който и да слагаме ... не ти ли се играе вътрешно ...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
///vlado написа:WilliamsF1Team написа:///vlado написа:WilliamsF1Team написа:((:BuKcu:)) написа:Ето, Бербатов ............като трябва да играе за страната си....пълна нула е![]()
браткоо .. такова нещо в случая няма .. повярвай ми .. който и да махаме който и да слагаме ... не ти ли се играе вътрешно ...знаеш не става
9 години съм тренирал и накрая ме прееба контузия. Разбираш ли, че съм преобърнал света за да играя, но не става, а те имат възможност и не играят. Трябва да си голям боклук за да можеш да приемеш един цял народ да те псува, заради това че не си тичал 90 минути!!!
г-ца Бербатова да си подаде документите за английска гражданка!!! А Благо Георгиев и Жоро Петков играят, защото знаят, че това е пътя към големия футбол и Европа. И на тях им е писнало от БФС!!!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Taя ПАСМИНА наречена национален отбор по футбол на България съм спрял да я гледам от доста време насам.Тия МАНЕКЕНИ не са виновни пуснали са ги и те си гледат кефа.Балъците сме ние които ги гледаме и се надяваме да се случи ЧУДО да чудо,защото наистина такова трябва да стане за да си заслужат поне заплатите.Тия не заслужават такава подкрепа от толкова много хора

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
McClane написа:Все пак веднъж на 10години падаме с такъв резултат![]()
![]()
![]()
справка мача с Испания на СП98
а с чехите 6:0..

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Пародния на мач от наша страна беше това,сърбите ни разиграваха как си искаха.Бербатов не е виновен,една птичка пролет не прави ако в Ман има на кой да подава и кой да му подава то тук 90% от играчите гледат само и единственно себе си.Браво на сърбите,че ни показаха за пореден път какви мишоци сме
П.С:Жалко само че Еврофутбол дадоха толкова малак коефицент за този мач едва 2.80 за България ако питате мен 10.00 трябваше да е за 2ка(тоест победа за България)

П.С:Жалко само че Еврофутбол дадоха толкова малак коефицент за този мач едва 2.80 за България ако питате мен 10.00 трябваше да е за 2ка(тоест победа за България)

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Сърбия - България
- 6 гола
- 2 изпуснати дузпи
- 2 греди
- една дузина пропуски
Да се изложим пред света - БЕЗЦЕННО "-цитат...
- 6 гола
- 2 изпуснати дузпи
- 2 греди
- една дузина пропуски

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Bogat-Beden написа:"Сърбия - България
- 6 гола
- 2 изпуснати дузпи
- 2 греди
- една дузина пропуски
Леле каква реклама направи на Националният отбор по футбол.Колега слагай един знак(запазена марка)...че туко-така БТВ-то ти е вземало рекламата и паричките

Хубаво направих,че не го гледах този мач

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
хубавото е че и аз не го гледах и за това ми е смешно,иначе щях да съмTotogada написа:Хубаво направих,че не го гледах този мачсрам голям си е било.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"