съвет за слаб wifi
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
съвет за слаб wifi
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:52, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
И аз го имам тоя проблем в офиса.Незнам дали заради вс изолаций и т.н сигнала ми мн се ебе.Като извадя лаптопа отвън отпред и вс е перфектно и няма проблеми.В зависимост от климатичните условия вътре е между 20-35% а отвън под 55-60 не пада.Някаква антена ли да взема за да я извадя отвън и дали ще успея да вкарам силния сигнал вътре.Ако да с какво точно да го направя?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
RSxRacer Твойто е от гипсокартона
Иначе може да се направи такова изпълнение при това е елементарно и работи
Един мой клиент дори си направи от консерва антена и си я бодна на покрива на блока и после ме вика да видя творението му и какво да видя
хваща моя домашния рутер на разтояние 150 метра с бариера 1 блок !!!!!
Да не говорим че мрежите които хвана бяха феноменално много

Иначе може да се направи такова изпълнение при това е елементарно и работи
Един мой клиент дори си направи от консерва антена и си я бодна на покрива на блока и после ме вика да видя творението му и какво да видя

Да не говорим че мрежите които хвана бяха феноменално много

- RSxRacer
- вълкодав
-
ja написа:Аве викни местния доставчик да ти бодне един рутер и за 20-30 лева на месец ще си имаш сигурен интернет. Що се циганеете за 30 кинта...
Не се циганя,унас си имам рутер и навързани 4 компа,проблема ми е,че искам да си ползвам моя акаунт поради ред причини и трябва да измисля просто как да си усиля сигнала и да го направя стабилен.
Ице ако искаш може и на л.с може и тук ама да ми разясниш цялата система

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
ja я ми намери wifi рутер, поне LINKSYS WRT54GC за да ми върши работа на цена 50 кинта парчето (работещи и без дефекти) и ще купя цял камьон. Не се бъзикам, може да го обсъдим на л.с.
Колеги, антенките продавани в компютърните магазини работят, всякакви самоделни манипулации като консерви, тел и муфа към usb-то също увеличават wifi обсега. Стана малко кат преди 20-тина години с антените за телевизията ма принципа е почти същия.
RESPECT
by t060
Колеги, антенките продавани в компютърните магазини работят, всякакви самоделни манипулации като консерви, тел и муфа към usb-то също увеличават wifi обсега. Стана малко кат преди 20-тина години с антените за телевизията ма принципа е почти същия.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
RSxRacer написа:ja написа:Аве викни местния доставчик да ти бодне един рутер и за 20-30 лева на месец ще си имаш сигурен интернет. Що се циганеете за 30 кинта...
Не се циганя,унас си имам рутер и навързани 4 компа,проблема ми е,че искам да си ползвам моя акаунт поради ред причини и трябва да измисля просто как да си усиля сигнала и да го направя стабилен.
Стабилен едва ли ще го направиш щото нямаш никакъв контрол върху самия сигнал...
Я кажи ако не е тайна разбира се, що не си ползваш твоя нет?
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

П.С. Извинявам се за спам-а.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- RSxRacer
- вълкодав
-
ja написа:RSxRacer написа:ja написа:Аве викни местния доставчик да ти бодне един рутер и за 20-30 лева на месец ще си имаш сигурен интернет. Що се циганеете за 30 кинта...
Стабилен едва ли ще го направиш щото нямаш никакъв контрол върху самия сигнал...
Ползвам го,но ми трябва да го ползвам и в офиса а е на 10 км разстояние от нас.През wifi-to си ползвам моя акаунт,но проблема ми е,че самото wifi вътре в офиса се губи,а отвън е перфектно

www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:ja написа:RSxRacer написа:ja написа:Аве викни местния доставчик да ти бодне един рутер и за 20-30 лева на месец ще си имаш сигурен интернет. Що се циганеете за 30 кинта...
Ползвам го,но ми трябва да го ползвам и в офиса а е на 10 км разстояние от нас.През wifi-to си ползвам моя акаунт,но проблема ми е,че самото wifi вътре в офиса се губи,а отвън е перфектно
Искаш да кажеш, че хващаш сигнал на 10км от рутера, който излъчва от вас? И се губи чак като влезеш в офиса? Ебати рутера имаш ако е така...
Тошо, прочети кво съм написал преди да ставаш бизнесмен... къде виде, че намирам рутери по 30 кинта?
- RSxRacer
- вълкодав
-
ja написа:RSxRacer написа:ja написа:RSxRacer написа:ja написа:Аве викни местния доставчик да ти бодне един рутер и за 20-30 лева на месец ще си имаш сигурен интернет. Що се циганеете за 30 кинта...
Искаш да кажеш, че хващаш сигнал на 10км от рутера, който излъчва от вас? И се губи чак като влезеш в офиса? Ебати рутера имаш ако е така...
Тошо, прочети кво съм написал преди да ставаш бизнесмен... къде виде, че намирам рутери по 30 кинта?
Неееееееее,немога да си прекарам сигнал от рутера,защото е на 10км от работата ми,а през wifi-то си ползвам моя акаунт понеже в Русе нет доставчика ми има такава опция.Проблема ми е как да накарам сигнала вътре до лаптопа да се усили като тоя отвънка?
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
ja написа:Ахааааа, е са разбрах. Демек си абониран към този доставчик но сигала му остава отвън на офиса.
А няма ли начин същия доставчик да ти прекара кабел до офиса и там си слагаш едно рутерче и си пич. Нема да е скъпо, това ми беше първоначалната идея.
Нема бате,ако можеше досега да съм дал 50-60 кинта де окабелят и да си реша проблема ама понеже съм щял да бъда единствения лан абонат в района а вс други са на wifi не си струвало.И те са си прави ама това не решава моя проблем

www.bizzart.info

www.bizzart.info

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2