Гледах те ли смешниците-ТРАГЕДИЯ-"ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 19 Ное 2008, 23:07

В крайна сметка за да паднем с толкова значи толкова можем или толкова са ни дали да играем.А какво направихме след 3:1 направо изгубихме интерес да играем.
Аз това не мога да разбера викат те в нац. отбор да играеш и когато резултата е негативен за нас с нищо не показваш че искаш да промениш нещо.
Има една поговорка:Ситият на гладния не вярва.А те се наядаха всичките.

п.с.Изключвам вратаря Г.Петков и Б.Георгиев.
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 19 Ное 2008, 23:09

SKISA написа:дунчев не си прав....

И прав и седнал пак ме боли! А какъв срам е.....! :evil:

П.С. 6 тека ни направиха,а два не успяха,а ние бяхме кур.ата за оргазма им!
Последна промяна POL_Starshi на 19 Ное 2008, 23:13, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 19 Ное 2008, 23:12

A_DUNCHEV написа:Момци аз съм българин от Гърция и ме боли,ама много ме боли! КАКВО СТАВА!!! ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! :evil:

Никой не мрази България никой нормален човек не мрази и Бербатов просто правим някой констатаций и ни става мъчно! ;)
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 19 Ное 2008, 23:16

Спокойно бе колеги...има и по зле...сега гледам livescore.com и гледам че Макао са паднали с 1:9 от Хонг Конг :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 19 Ное 2008, 23:19

Да и аз го гледах това ! А тея макао да не се отбор на това дето го ядяхме преди години с едно лъвче отпред като вафличка и имаше шоколад вътре ставаше и за мляко ех що го спреха бе :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 19 Ное 2008, 23:22

И с президента начело! Той чакал май трамвая за да се качи,ама той дошъл сръбския САМОСВАЛ с 6 парцала в него! :twisted:

П.С. Взе да ми минава! Ще взема да набия жената,че не само на мен да ми е зле! :mhihi:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 19 Ное 2008, 23:26

Абе мразиме :) Ами знаете ли Англия ако паднат с 6:1 и да направят такава игра за какво става дума. Медиите ше ги разкостят, ше фърчът глави... мразиме ние... ние плюеме един два дена и пак същите на терена и на скамейката в другия мач :)

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 19 Ное 2008, 23:26

A_DUNCHEV написа:П.С. Взе да ми минава! Ще взема да набия жената,че не само на мен да ми е зле! :mhihi:

Ти не си човек беее :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 19 Ное 2008, 23:33

PhilAnselmo написа:
A_DUNCHEV написа:П.С. Взе да ми минава! Ще взема да набия жената,че не само на мен да ми е зле! :mhihi:

Ти не си човек беее :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Напротив! Човек съм,ама тя нема да издържи 6 "тупаника"! А аз ги удържах и направо ми се .....!!! :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 19 Ное 2008, 23:35

A_DUNCHEV мани жената наблегни на синчето че нещо много арен го раздава и голям глезеник ,а ти свестен човек идваш как става това незнам :confused:
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Ное 2008, 23:35

Няма ли къде да се запишем да играем срещу тея смешници. ГАРАНТИРАМ, че ако играят така както играха днес, ще излезнеме няколко по грамотни технически и малко по слаби физически и ще ги биеме макар и трудно!!!

Бербатов е сопол аз не го обичам, защото е играч и е българин, обичам го, защото играе в Ман Юнайтед. Обичам го заради този отбор. Благо Георгиев и Гошо Петков наистина играха най-добре. Останалите са ебати тъпите путки. Всеки си излиза като стане неудобно, та после да не понесе критиките. Майка ви долна нещастна. С какъв акъл излизате да защитите името на държавата си боклуци...

ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

П.С. Съжалявам за грубия тон, но съм много афектиран!!!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 19 Ное 2008, 23:43

Еее изпуснах шоуто...само видях, че резултата е 6 на 1 в полза на сърбите. Малиии....щом от едни сърби паднахме, какво да се каже за някой друг.Ама то така не е хубаво ние тука да плюеме що били зле и т.н, докато те се потят там....ае ние да излезе па да видим колко гола ще вкараме, а те да ни се смеят отстрани :mhihi:

П.С Не съм много на "ти" с футбола...ама така като ги гледам нашите хем ми е смешно, хем ми е тъжно... :help:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 19 Ное 2008, 23:47

vili написа:
Reportera написа:Пацо трябва да си ходи :!: :!: :!: :!:
ще вика сливенските герой по поръчка на Лечков.Ще вика Генков който него викаха когато беше голмайстор на Агрупа а сега го вика.Пълен абсурд.Дано Бербо се откаже от националния за да не се излага с тея лекете който се мислят за футболисти и оня смешен тренер :!: :!:
моля те не рекламирай бербатов тук няма никакво значение клубната принадлежност тук става въпрос за националния отбор на българия и ако не смяташ че нац.отбор е над цска и левски просто ми е жал за теб,нищо лично

Споко него приеме лично,но в мнението ми няма нищо клубно.Неможе всички да лгедат него и той това требва да направи той онова и после скатавал а никой не вижда другите ливади :!: :!: Той им го каза малко след трансфера го питаха дали му липсват Рууни и и Роналдо.И той им отвърна....И на мен ми се иска да са тук,но това е положението ;)

Пацо поръчката да се маха!!!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 19 Ное 2008, 23:50

((:BuKcu:)) написа:Еее изпуснах шоуто...само видях, че резултата е 6 на 1 в полза на сърбите. Малиии....щом от едни сърби паднахме, какво да се каже за някой друг.Ама то така не е хубаво ние тука да плюеме що били зле и т.н, докато те се потят там....ае ние да излезе па да видим колко гола ще вкараме, а те да ни се смеят отстрани :mhihi:

П.С Не съм много на "ти" с футбола...ама така като ги гледам нашите хем ми е смешно, хем ми е тъжно... :help:

смех яко бе не ги жали ,аз даже се чудя в днешно време колко хора гледат футбол се си мисля че е отживелица ... Те гледай ги манекените бербо мербо оня благо се нашарил като коледна елха с татуси един с един няма свързан и неможе 2 реплики да каже в една реклама ебати спрелия тип ! Е то неможе само талант трябва и УМ !
I'm slowly drifting
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 20 Ное 2008, 0:00

След мача на националният отбор с Чехия (6-0),на Стойчо Младенов му викаха Стойчо Чеха.
Днеска някъде прочетох,че след тоя мач си имаме и Пацо Сърбина....... е тегло е :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата