Разбити коли на охраняеми паркинги ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Разбити коли на охраняеми паркинги ...

Мнение от saarak » 19 Ное 2008, 12:29

Здравейте колеги, предполагам вие, както и аз се чувствате сигурни когато оставяте колата си на паркинг с охрана... да ама не. Прецедента този път е следния - разбити са няколко коли на охраняваните паркинги в Бизнес Парк София. Паркингите са както следва - под постоянно видео наблюдение. Колата за която аз разбрах е паркирана на -3тия етаж в сграда 9 - същия паркинг на който аз държа своята кола :shock: (както колегите liloff и maniakov) Камерите за съжаление не са заснели нито един от случайте, а охраната естествено не знае нищо по въпроса. Идеята на тая тема е да вдигнем малко шум, от което едва ли ще има полза, пък и да сме малко по-внимателни, защото примерно до сега аз си зарязвах касетофона в колата когато е на паркинга (има охрана и видеонаблюдение все пак), случвало се е да оставям и други ценни неща, а че не съм изгърмял лично си е чист късмет.

Има подобна тема в VW форума, момчето за съжеление не е късметлия като мен.

Линк към темата:

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=116586&postdays=0&postorder=asc&start=0
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 19 Ное 2008, 18:33

Колега, здрасти, аз работя в 9та сграда и доста пъти съм паркирал спец. на -1, защото няма карти вече за -2 и -3... тези камери които ги има в паркинга .... силно ме съмняват нещо да записват или някой да ги гледа. Най-малко камерите са недостатъчни за да покрият цялата площ на паркинга. Още повече, че всеки има достъп до там, всеки може да влезе през бариерата пеша и да се сдобие я с касетофонче, я с навигацийка, я с някое халогенче....Според мен тези паркинги служат само като източник на средства, без да се предлага нищо насреща ... освен може би, че колата няма да я вали дъжд и сняг.

Назад към Извън Темата