адаптиращи светлини
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
vesko06 написа:Tzveto написа:Когато си свети зелено , а не мига значи всичко е наред.Мисля , че по-тази тема всички сме съгласни.
Така , сега , първо здравейте на всички форумци и бмв маняци, от скоро и аз съм в клуба с Е90 320д , но има едно нещо което не ми дава мира.Когато си включа светлините на ауто и от компа съм настроил "Daylight running lights" (нещо подобно беше) фаровете светят постоянно.А когато изключа тази опция и отново фаровете са на ауто, нищо не свети.Поне габаритите не трябва ли да са вклщчени или има нещо друго от което зависи това нещо ?
Като махнеш тази опция "Daylights", има сензори,и фаровете работят само като си на тъмно... Т.е влизаш в тунел и фаровете ти бачкат, илзизаш-не работят
Да, да , това ми е ясно, но искам да ми светят габаритите през деня , а не светят.На баща ми на х5 в режим ауто , с изключени "daylight..." си светят габаритите.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Това не го ли правят при дилъра? Защото преди при мен, като беше на Ауто, не светеха на светло, но им казах, че искам да светят, и така ги настройха
- vesko06
- старши ентусиаст
-
Tzveto написа:vesko06 написа:Това не го ли правят при дилъра? Защото преди при мен, като беше на Ауто, не светеха на светло, но им казах, че искам да светят, и така ги настройха
Ами не знам.Аз за това питамВсеки път като ходя до Дару кар или Камор и забравям да ги питам.
Следващия път ги питай

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
absix написа:Искате да кажете, че ако не е на AUTO, не завиват???
Мда когато не е на Ауто не завиват.
- антонио
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d
адаптивните светлини работят само когато е включен автоматичен режим на светлините.завъртате копчето на светлините на ляво на позиция ауто и ви светва една зелена лампа само тогава работи тази екстра
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
антонио написа:адаптивните светлини работят само когато е включен автоматичен режим на светлините.завъртате копчето на светлините на ляво на позиция ауто и ви светва една зелена лампа само тогава работи тази екстра
"Добър вечер", антонио кандидат ентусиаст Кара: 2006 bmw e60 Регистриран на: 04 Дек 2008 Мнения: 7
- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
Някой знае ли
Някой знае ли дали ADAPTIVE LIGHTS се отключват софтуерно или изискват допълнително хардуерно модифициране ?
Re: Някой знае ли
simoniko написа:Някой знае ли дали ADAPTIVE LIGHTS се отключват софтуерно или изискват допълнително хардуерно модифициране ?
То си е механизъм който ти трябва... Няма как да стане ако го нямаш.
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series