...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
///ivanE30 написа:bravo почваи да превеждаш пич....
пич аз с превода проблем нямам, само че и време нямам никакво. Като е ясна основната схема на страницата, с темите и всичко останало, ще се разберем от каде започваме и малко по малко ще се превежда и ще се слага. Матеряла е адски много и затова трябва да е ясно от каде да се започне...
Най-мразя да съм прав!!!
- kompi
- младши ентусиаст
-
дано не прозвучи като някакъв вид расизъм,но аз мисля ,че хората които ще пишат ,трябва да са "качествени" да е изчистино и готино,не всякакви глупости,а полезна информация 

Последна промяна kompi на 14 Ное 2008, 21:54, променена общо 1 път
Сучииии!
.
ее има!!!! не напразно,направихме сьбирането само за Е30 на което идват 12-13 коли,сигурно има само толко в софия??,явно им е далече враждебна?аз като бальк патувам от 15 километра,но рядко пропускам,дано стане тва Е30.бг да видиме колко юзьри ще има и колко идват на срещите!! 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
хайде 2-ри опит...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
едит:
Справка за домейн по име на домейн (WHOIS)
DOMAIN NAME: e30.bg
requested on: 14/11/2008
processed from: 14/11/2008
activated on:
expires at: 13/01/2009
registration status: Waiting payment
Предстоящо за изпълнение
1. Плащане на домейн
Митак.....успокой ме моля те като ми кажеш, че ти си го резервирал...
П.П.:отново извинения на saarak и мод-овете:!:

Справка за домейн по име на домейн (WHOIS)
DOMAIN NAME: e30.bg
requested on: 14/11/2008
processed from: 14/11/2008
activated on:
expires at: 13/01/2009
registration status: Waiting payment
Предстоящо за изпълнение
1. Плащане на домейн

Митак.....успокой ме моля те като ми кажеш, че ти си го резервирал...

П.П.:отново извинения на saarak и мод-овете:!:

Последна промяна Rumburak на 27 Ное 2008, 20:51, променена общо 1 път
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Колегата alX3m е прав, затова коригирах малко информацията 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Новини
-
SpUd3r написа:Митак ще е готино да иам повече информация в стил "направи си сам"
и тук във форума има доста информация, питайте авторите на някой от интересните теми дали имат против да се вземе инфо-то им
а форума отделен ли ще е или препратка към този
Доколкото схващам идеята на колегите, ще е отделен форум, както е e30.de

Имайте впредвид следното:
Такава инициатива се явява директна конкуренция на секцията "е30" в този форум, следователно няма да толерираме никакви реклами, препратки или каквото и да било, сочещи към е30.bg. Всякакви опити за пренасочване на потребители от този форум към другия, ще бъдат наказвани. За да ползвате статии (теми) от форума, трябва да помолите техните автори лично да ги пуснат при вас.
Не ме разбирайте погрешно - никой не желае да попречи на реализацията на идеята ви, но моята позиция е да защитавам интересите на този форум.
Оставям темата отворена и се надявам да реализирате този проект. Е30 е легенда и заслужава внимание

Здравейте колеги, аз регистрирах домейна, както колегите отбелязаха. Просто идеята ми хареса и след като 2 дни нямаше развитие, реших, че по-добре аз от колкото никой. Самия факт, че сте се сетили да проверите дали домейна е свободен 2 седмици след събитията мисля, че е доста показателен... Та така - домейна и уеб хоста са от мен, ако някой иска да се осъществи тая идея и има с какво да помогне - да ми пише на лс., скайп: inporylem, ICQ 108913181, или гълъб на адреса, който беше посочил колегата
П.С.: Благодаря за цензурата на LeX

П.С.: Благодаря за цензурата на LeX
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
!!Asen_X написа:SpUd3r написа:Митак ще е готино да иам повече информация в стил "направи си сам"
и тук във форума има доста информация, питайте авторите на някой от интересните теми дали имат против да се вземе инфо-то им
а форума отделен ли ще е или препратка към този
Доколкото схващам идеята на колегите, ще е отделен форум, както е e30.de![]()
Имайте впредвид следното:
Такава инициатива се явява директна конкуренция на секцията "е30" в този форум, следователно няма да толерираме никакви реклами, препратки или каквото и да било, сочещи към е30.bg. Всякакви опити за пренасочване на потребители от този форум към другия, ще бъдат наказвани. За да ползвате статии (теми) от форума, трябва да помолите техните автори лично да ги пуснат при вас.
Не ме разбирайте погрешно - никой не желае да попречи на реализацията на идеята ви, но моята позиция е да защитавам интересите на този форум.
Оставям темата отворена и се надявам да реализирате този проект. Е30 е легенда и заслужава внимание
Колега в никъв случай неискам да крада или каквото да било друго. Ще го направиме пък да видим какво ще стане

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4