За всички некоректни продавачи на автомобили!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 18 Ное 2008, 23:25

Брат ми има авенсис от новите, доста по-напред от шкодата е. Като извадиш ключа не можеш да си вдигнеш стъклата :shock: направо не можах да повярвам, че я няма тая елементарна екстра, дето сигурно и в Е30 я има (колегите с Е30ките да кажат). Дребна работа е ама много дразни като си свикнал с 16 годишната Е36ица ;) Единственото и предимство е, че тоя дизеляк върви зверски наистина и че огледалата се прибират с машинка... а и датчика за дъжд, който май в Е46 идва за пръв път. Да не говорим за външния вид и за уюта вътре, които за мен са най-важните неща за една кола. Не се сещам за някое поколение трета серия, която да не е по-красива от октавията, дето я споменавате :mhihi:
Последна промяна Exy на 19 Ное 2008, 0:15, променена общо 1 път
We love you Ronnie!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Ное 2008, 0:15

Exy написа:Брат ми има авенсис от новите, доста по-напред от шкодата е, като извадиш ключа не можеш да си вдигнеш стъклата :shock: направо не можах да повярвам, че я няма тая елементарна екстра, дето сигурно и в Е30 я има (колегите с Е30ките да кажат). Дребна работа е ама много дразни като си свикнал с 16 годишната Е36ица ;) Единственото и предимство е, че тоя дизеляк върви зверски наистина и че огледалата се прибират с машинка... а и датчика за дъжд, който май в Е46 идва за пръв път. Да не говорим за външния вид и за уюта вътре, които за мен са най-важните неща за една кола. Не се сещам за някое поколение трета серия, която да не е по-красива от октавията, дето я споменавате :mhihi:

ща разочаровам ама датчика за дъжд иде още с Е32 късните модели, тогава е имало и ксенони, печки, ладилници и каквото ти душа сака от една нова модерна кола бъкана с екстри. Аз така една вечер слушам телевизора докато майсторя нещо, и пускат реклама на Форд Фокус, ауууу страшен дизайн разбираш ли, ауу автопилот, аууу подгрев на седалките, ауууу климатроник и тн и тн. И след 1 мин реклама се запитах - Добре де тая кола има ли нещо в повече от мойто 21 годишно БМВ???
Иначе по темата зависи каква е колата, и с каква нагласа отиваш. В една друга тема го бях казал - ако си купуваш кола която е рядка и акцизна я купуваш евтино и я правиш - по тъничко излиза отколкото да купиш същата такава ама уж "по-запазена", със скрити дефекти, та после пак да ремонтираш.
ако колата не е акцизна и е масова наистина по добре да чупиш глави та да им дойде акъла
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 19 Ное 2008, 0:24

_65536_kb_sec_ написа:ща разочаровам ама датчика за дъжд иде още с Е32 късните модели, тогава е имало и ксенони, печки, ладилници и каквото ти душа сака от една нова модерна кола бъкана с екстри.

Знам знам, мисълта ми беше за трета серия само, мисля, че в Е36 няма. Понеже стана въпрос за дърти тройки срещу новите по-ефтини марки. Иначе къде ще сравняваш октавия с Е32, то онова сигурно и най-топ модела няма всичко, което Е32 предлага. А хладилниците между задните седалки знам че ги имат още Е24-ките след 80 и някоя година :bowdown:
We love you Ronnie!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Ное 2008, 0:30

Exy написа:
_65536_kb_sec_ написа:ща разочаровам ама датчика за дъжд иде още с Е32 късните модели, тогава е имало и ксенони, печки, ладилници и каквото ти душа сака от една нова модерна кола бъкана с екстри.

Знам знам, мисълта ми беше за трета серия само, мисля, че в Е36 няма. Понеже стана въпрос за дърти тройки срещу новите по-ефтини марки. Иначе къде ще сравняваш октавия с Е32, то онова сигурно и най-топ модела няма всичко, което Е32 предлага. А хладилниците между задните седалки знам че ги имат още Е24-ките след 80 и някоя година :bowdown:

и в Е23 мисля че се предлагаше ама края на 86-та когато се сприра производството на масовите, и се произвеждат единични луксозни 745i
иначе и в Е36 има датчик за дъжд, ама много рядко срещан
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 19 Ное 2008, 1:01

Не зная за вие какви коли си купувате, но моята наистина е карана от бабичка живееща в Алпите. И по тази причина двигателят е работил само през половината километри, защото като е спускала Алпите за да иде до църквата бабата е гасила двигателя. Гасила е двигателя не защото е стисната а за да не замърсява въздуха. И след бабата моята кола попаднала при един директор на хлебозавод в Щутгарт , ама те него само с лимузината са го возели та дали е навъртял и 1000 километра. А и колата е купена от затънтено селце в Алпите и е стояла три години в магазина(то нали всеки ден на село се не купува нова кола, камо ли пък в Алпите), та не се притеснявам че е на много години. :winky: :winky: :winky:
Дее..а аз това племе автотърговско. За всяка лъжа по един хемороид да им излезе дано.
Относно нова или кола втора употреба доста се чудих дали съм сгрешил. И така до вчера сутринта, когато се включи печката на Бимата и загря за норматив. Тръгнах и един ми отпра дълги отзад, но огледалата автоматично потъмняха. Стана ми топло и свалих един градус от температурата в купето. Тръгнах като светна зелено и след един миг вече карах с 90. Ако се бях сетил да включа трета и повече щях да вдигна. Е нема такава Фабия и такова Рено Симбол. :bowdown: За Дачия съм със смесени чувства, но май мнението ми клони към :puke: Октавията е супер, ако ми я подарят много ще и се радвам ама не ми се дават пари за Фолц менте.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 19 Ное 2008, 2:05

_65536_kb_sec_ написа:
Exy написа:Брат ми има авенсис от новите, доста по-напред от шкодата е, като извадиш ключа не можеш да си вдигнеш стъклата :shock: направо не можах да повярвам, че я няма тая елементарна екстра, дето сигурно и в Е30 я има (колегите с Е30ките да кажат). Дребна работа е ама много дразни като си свикнал с 16 годишната Е36ица ;) Единственото и предимство е, че тоя дизеляк върви зверски наистина и че огледалата се прибират с машинка... а и датчика за дъжд, който май в Е46 идва за пръв път. Да не говорим за външния вид и за уюта вътре, които за мен са най-важните неща за една кола. Не се сещам за някое поколение трета серия, която да не е по-красива от октавията, дето я споменавате :mhihi:

ща разочаровам ама датчика за дъжд иде още с Е32 късните модели, тогава е имало и ксенони, печки, ладилници и каквото ти душа сака от една нова модерна кола бъкана с екстри. Аз така една вечер слушам телевизора докато майсторя нещо, и пускат реклама на Форд Фокус, ауууу страшен дизайн разбираш ли, ауу автопилот, аууу подгрев на седалките, ауууу климатроник и тн и тн. И след 1 мин реклама се запитах - Добре де тая кола има ли нещо в повече от мойто 21 годишно БМВ???
Иначе по темата зависи каква е колата, и с каква нагласа отиваш. В една друга тема го бях казал - ако си купуваш кола която е рядка и акцизна я купуваш евтино и я правиш - по тъничко излиза отколкото да купиш същата такава ама уж "по-запазена", със скрити дефекти, та после пак да ремонтираш.
ако колата не е акцизна и е масова наистина по добре да чупиш глави та да им дойде акъла

Да ли не се обърка за ксенона в е32?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Ное 2008, 6:12

Не не, хич не се отклонихте от темата ;)

Предишна

Назад към Извън Темата