Кой Кога Къде пътува!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 18 Ное 2008, 21:01

Не е лошо и да има отделна тема за пътната обстановка и метеорологичните условия(поне за сезона).Идва зима,празници,ваканции.Почва се познатата история със "Снега ни изненада!" Ясно е че има информация по телевизията,но по-надеждно ми се струва,ако споделяме каква е ситуацията по пътищата. Няма начин да се избегнат и постове от рода на "Е-е-е и аз минах от там..и как се въртях...си е еб..о мам.та" Но със строгата намеса на модераторите може да се подъжа актуална информация за цялата страна.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 19 Ное 2008, 6:30

Gottlos написа:Не е лошо и да има отделна тема за пътната обстановка и метеорологичните условия(поне за сезона).Идва зима,празници,ваканции.Почва се познатата история със "Снега ни изненада!" Ясно е че има информация по телевизията,но по-надеждно ми се струва,ако споделяме каква е ситуацията по пътищата. Няма начин да се избегнат и постове от рода на "Е-е-е и аз минах от там..и как се въртях...си е еб..о мам.та" Но със строгата намеса на модераторите може да се подъжа актуална информация за цялата страна.

Те за това говориме! :yes:

Може да пробваме,особенно сега зимата,някои колега видял затворен или трудно преминуем път да казва,за да няма закъсали.
Ако модераторите решат,мога да се занимавам с такава тема,ако няма друг.
Информацията може да се праща на само на един човек(втора на темата) които ще пише с удебелен шрифт за да се вижда точно и да е пригледно!Или наи добре да се променя първия пост,която може да стане като секи си пише и дискутира в темата,а автора й,вади полезната информация,и я копира в първия си пост,пригледно.
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 21 Ное 2008, 16:49

Сега се връщам от Пампорово - ако някой отива натам, сложете си хубави гуми. В сряда наваля 5-6 см. сняг, който се заледи същата вечер и сега е доста хлъзгаво. Дневните температури са максимум 1-2 градуса.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 25 Ное 2008, 22:10

Идеята е хубава, но според мен ако я пуснем до няколко дни ще се изроди :confused:
В смисъл, че освен полезната информация ще ни залеят и с информация за точното разположение на всяка една дупка, неравност, крайпътен камък и тем подобни глупости. Сега ако прочета че на площада в Кърджали след десния завой като идваш от София има спящ полицай и случайно пътувам натам след седмица дали ще го запомня? Едва ли. Просто ще се генерира излишен офтопик. От цялата изсипала се информация никой няма да разбере и запомни нищо. Според мен по-добра идея е ако на някой от нас му се налага да пътува до отдалечена точка на страната за която няма информация да си пусне отделна тема и там да обясни: "налага ми се да пътувам за град Х. От къде е по-добре да мина - през А, В или С? Каква е обстановката в региона, има ли затворени пътища по маршрута и т.н. въпроси които наистина ще са от полза.
Иначе просто няма начин как да систематизираме пригледно и разбираемо информацията за цялата пътна мрежа в БГ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 26 Ное 2008, 15:05

има цели сайтове, примерно в Германия и други ЕУ държави, които се занимават с това - да свързват хора пътуващи по маршрути. само с тема няма да стане, визирам:
нека имаме 10-20-30 човека написали градА-градБ с КОЛА + свободните места + ДАТА. ако няма конкретна търсачка, никога няма да се намерите между коментарите ;)

но може да се добави към сайта такава услуга, наред с форума, това вече е доста по-реално да заработи

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума