Кой Кога Къде пътува!
Модератор: I.Voykov
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Не е лошо и да има отделна тема за пътната обстановка и метеорологичните условия(поне за сезона).Идва зима,празници,ваканции.Почва се познатата история със "Снега ни изненада!" Ясно е че има информация по телевизията,но по-надеждно ми се струва,ако споделяме каква е ситуацията по пътищата. Няма начин да се избегнат и постове от рода на "Е-е-е и аз минах от там..и как се въртях...си е еб..о мам.та" Но със строгата намеса на модераторите може да се подъжа актуална информация за цялата страна.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Gottlos написа:Не е лошо и да има отделна тема за пътната обстановка и метеорологичните условия(поне за сезона).Идва зима,празници,ваканции.Почва се познатата история със "Снега ни изненада!" Ясно е че има информация по телевизията,но по-надеждно ми се струва,ако споделяме каква е ситуацията по пътищата. Няма начин да се избегнат и постове от рода на "Е-е-е и аз минах от там..и как се въртях...си е еб..о мам.та" Но със строгата намеса на модераторите може да се подъжа актуална информация за цялата страна.
Те за това говориме!

Може да пробваме,особенно сега зимата,някои колега видял затворен или трудно преминуем път да казва,за да няма закъсали.
Ако модераторите решат,мога да се занимавам с такава тема,ако няма друг.
Информацията може да се праща на само на един човек(втора на темата) които ще пише с удебелен шрифт за да се вижда точно и да е пригледно!Или наи добре да се променя първия пост,която може да стане като секи си пише и дискутира в темата,а автора й,вади полезната информация,и я копира в първия си пост,пригледно.

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Сега се връщам от Пампорово - ако някой отива натам, сложете си хубави гуми. В сряда наваля 5-6 см. сняг, който се заледи същата вечер и сега е доста хлъзгаво. Дневните температури са максимум 1-2 градуса.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Идеята е хубава, но според мен ако я пуснем до няколко дни ще се изроди
В смисъл, че освен полезната информация ще ни залеят и с информация за точното разположение на всяка една дупка, неравност, крайпътен камък и тем подобни глупости. Сега ако прочета че на площада в Кърджали след десния завой като идваш от София има спящ полицай и случайно пътувам натам след седмица дали ще го запомня? Едва ли. Просто ще се генерира излишен офтопик. От цялата изсипала се информация никой няма да разбере и запомни нищо. Според мен по-добра идея е ако на някой от нас му се налага да пътува до отдалечена точка на страната за която няма информация да си пусне отделна тема и там да обясни: "налага ми се да пътувам за град Х. От къде е по-добре да мина - през А, В или С? Каква е обстановката в региона, има ли затворени пътища по маршрута и т.н. въпроси които наистина ще са от полза.
Иначе просто няма начин как да систематизираме пригледно и разбираемо информацията за цялата пътна мрежа в БГ.

В смисъл, че освен полезната информация ще ни залеят и с информация за точното разположение на всяка една дупка, неравност, крайпътен камък и тем подобни глупости. Сега ако прочета че на площада в Кърджали след десния завой като идваш от София има спящ полицай и случайно пътувам натам след седмица дали ще го запомня? Едва ли. Просто ще се генерира излишен офтопик. От цялата изсипала се информация никой няма да разбере и запомни нищо. Според мен по-добра идея е ако на някой от нас му се налага да пътува до отдалечена точка на страната за която няма информация да си пусне отделна тема и там да обясни: "налага ми се да пътувам за град Х. От къде е по-добре да мина - през А, В или С? Каква е обстановката в региона, има ли затворени пътища по маршрута и т.н. въпроси които наистина ще са от полза.
Иначе просто няма начин как да систематизираме пригледно и разбираемо информацията за цялата пътна мрежа в БГ.

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
има цели сайтове, примерно в Германия и други ЕУ държави, които се занимават с това - да свързват хора пътуващи по маршрути. само с тема няма да стане, визирам:
нека имаме 10-20-30 човека написали градА-градБ с КОЛА + свободните места + ДАТА. ако няма конкретна търсачка, никога няма да се намерите между коментарите
но може да се добави към сайта такава услуга, наред с форума, това вече е доста по-реално да заработи
нека имаме 10-20-30 човека написали градА-градБ с КОЛА + свободните места + ДАТА. ако няма конкретна търсачка, никога няма да се намерите между коментарите

но може да се добави към сайта такава услуга, наред с форума, това вече е доста по-реално да заработи
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума