Помогнете със съвет, моля:)
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Помогнете със съвет, моля:)
Значи днеска получих следното писмо от КАТ, подписах се, че съм го приел и чета:
МОЛЯ ЯВЕТЕ СЕ ЗА ВРЪЧВАНЕ НА НАКАЗАТЕЛНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ номер еди кой си от 22.10.2004г. С КОЕТО ВИ Е НАЛОЖЕНА ГЛОБА В РАЗМЕР НА 30 лв. И (ИЛИ) ЛИШАВАНЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕ НА МПС ЗА СРОК ОТ ... МЕСЕЦА.
В СЕДЕМДНЕВЕН СРОК ОТ ПОЛУЧАВАНЕТО НА НАСТОЯЩЕТО ИЗВЕСТИЕ НАКАЗАТЕЛНОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ СЕ СЧИТА ЗА ВРЪЧЕНО.
КЪМ ДАТА 22.10.2004г. СА ВИ ОТНЕТИ 0 КОНТ. ТОЧКИ С ВЛЕЗЛИ В СИЛА НАКАЗАТЕЛНИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ
това как се тълкува - ще ми вземат ли книжката - нарушението е превишена скорост, моля ви помогнете със съвет какво да правя, че се изприщих
взели ли са ми точки? а книжката остава ли ми? да ходя ли в кат или да си трая?:)
МОЛЯ ЯВЕТЕ СЕ ЗА ВРЪЧВАНЕ НА НАКАЗАТЕЛНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ номер еди кой си от 22.10.2004г. С КОЕТО ВИ Е НАЛОЖЕНА ГЛОБА В РАЗМЕР НА 30 лв. И (ИЛИ) ЛИШАВАНЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕ НА МПС ЗА СРОК ОТ ... МЕСЕЦА.
В СЕДЕМДНЕВЕН СРОК ОТ ПОЛУЧАВАНЕТО НА НАСТОЯЩЕТО ИЗВЕСТИЕ НАКАЗАТЕЛНОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ СЕ СЧИТА ЗА ВРЪЧЕНО.
КЪМ ДАТА 22.10.2004г. СА ВИ ОТНЕТИ 0 КОНТ. ТОЧКИ С ВЛЕЗЛИ В СИЛА НАКАЗАТЕЛНИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ
това как се тълкува - ще ми вземат ли книжката - нарушението е превишена скорост, моля ви помогнете със съвет какво да правя, че се изприщих

No bling at the Ring
Ми сигурно има някакви нови шашми.И аз получих такова писмо.Глобили са те,нещо не си бил послушен.
.Ако не те хванат пиян няма страшно.Щом талонът е в теб,недей да ходиш.Глобата ще ти излезе в компютъра когато отидеш да си плащаш някой данък и ще я платиш тогава.

Последна промяна landikar на 09 Дек 2004, 23:19, променена общо 1 път
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
ми аз до колкото мога да чета и знам на синиото талонче пише следното:
1. Контролният талон е нерзаделна част от свидетелството за управление и потвърждава неговата валидност.

1. Контролният талон е нерзаделна част от свидетелството за управление и потвърждава неговата валидност.

--