относно жалба срещу хулиган - съвети

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 17 Ное 2008, 23:03

На брат ми на нова година някъв му беше поискал 50 лв за някакво малко разстояние от рода на дианабад - плиска и брат ми като казал ,че няма да му даде 50 лв извадил брадва ,ма не посмял да слезне и на задна по Цариградско :mhihi: :mhihi: Жалко племе са бакшишите ,въпреки ,че има и свестни
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Ное 2008, 23:42

bavareca_86 написа:и аз имах сащия слу4ай с бакшиш само 4е на пешеходна патека,просто си изяде шамарите,видя дулото извини се и 4ак забрави да си земе колата,не сам се занимавал с жалби,и той изкара палка,некой може да ме нахрани за пистолета,ма не ми пука,кат сте в моето положение и вие ще реагирате така ;)

Ако си 21 годишен наистина е малко смешно да извадиш пистолет... иначе лошо няма, и аз съм го правил на таксиджия и не се гордея особено. Преди няколко години на връх Нова Година имаше един случай в ямболско на таксиджия изнасилвач. И бяхме на една вила, една приятелка с такси идваше натам. Звънна по тела и се чуваше някакво накъсано все едно плаче и вика едновременно, а се губеше обвахата. И както се бяхме направили на мотики... газ в едната кола... после му се извинявахме на човека 20 минути, че сме му изкарали акъла.

А иначе... и те са хора, и те семейства хранят, но съм на принципа, че ако не можеш да правиш наистина нищо, ставаш таксиджия и си изкарваш агресията на другите на пътя, въпреки че тях ги боли фара за проблемите ти.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

ре

Мнение от KEVIN-30 » 18 Ное 2008, 2:16

Колега,
може би е трявало да обясниш чее направил ПТП бакшиша с твоята кола,а когато си започнал да званиш на 112 или 166 е започнал да упражнява адресия срещу теб.След като си осъществил контакт с 112 или 166 е избягал от произшествието.
Но все пак се консултирай с адвокат,и пускай ЖАЛБИ в ПОЛИЦИЯТА и до ДАИ ако можеш.ДАИ доста залюбват БАКШИШИТЕ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 18 Ное 2008, 2:46

Почти подобен случай . Викам си : - хайде стига голям съм вече за побоища. Викам полиция , пускам жалба ,завеждам дело и още преди делото ми донесоха 500лв, защото бях страшно "травмиран , затворих се в себе си и не смеех :mhihi: да излезна от нас . Страхувах се за семейството си" и т.н.
    А ти не получи ли "увреждане на нерва "след тоя удар с палка? и страх от таксита?

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 18 Ное 2008, 17:09

не получих :mhihi: иначе не се занимавах повече но се оглеждам за номера му ..фирмата забравих да гледам понеже си гледах към рег. номер.. колата ми е окичена с червен кръст (медицинско лице вози) и айде с пръчка по лекаря ама не исках защото се събраха сеирджии и ако го ударя силно щях да го утрепам и после щях да ви пускам тема от пандиза и второ съм чужденец и хоп! чужденеца виновен...ама оглеждам се за него наистина и ще му скоча на предния капак :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Ное 2008, 17:13

Като си лекар да не си линейка? :)
Винаги съм се чудил с какво самочувствие сте ;)

Жалбата се подава в съответното районно, до началника на районното, текста е свободен. Опиши какво е станало и тн, но трябва да отидеш в работен ден до деловодството и да вземеш входящ номер.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 18 Ное 2008, 17:20

Evelin Cotsev написа:еи ти от Пловдив , кажи коя фирма беше поне

знам рег. номер фирма не успях да гледам

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 18 Ное 2008, 17:30

///peter написа:Като си лекар да не си линейка? :)
Винаги съм се чудил с какво самочувствие сте ;)

Жалбата се подава в съответното районно, до началника на районното, текста е свободен. Опиши какво е станало и тн, но трябва да отидеш в работен ден до деловодството и да вземеш входящ номер.

не съм линейка колега но бях с предимство това да го повторя още един път..самочувствието се гради не толкова от годините здраво учене а и от пациентите които те целуват със сълзи на очите от радост че бяха излекувани...самочувствието се гради от това че моята оята работа е спасението на човешки живот..твой живот,неговия живот и т.н..та я ми кажи не бива ли да имам самочувствие?.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Ное 2008, 17:38

Това е друго, от написаното от теб в началото, разбрах че той е с предимство ;)
А за лекаря не, подобно самочувствие води само до лоши последствия :) Да хубаво е да ти благодарят хора, но прекалено афиширате с това... Както и да е темата е друга, мисля че ти казах каква е процедурата, без да си губиш времето няма как да стане...

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 18 Ное 2008, 17:52

бай скиса ми даде един много древен и мъдър съвет и влязох в правия път (не се шегувам скиса)..можете да заключвате вече

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Ное 2008, 18:27

grnka написа:бай скиса ми даде един много древен и мъдър съвет и влязох в правия път (не се шегувам скиса)..можете да заключвате вече

:yes: ола кала су евхоме....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 18 Ное 2008, 18:30

Бой и е*ън не се връщат?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Ное 2008, 18:32

SKISA написа:
grnka написа:бай скиса ми даде един много древен и мъдър съвет и влязох в правия път (не се шегувам скиса)..можете да заключвате вече

:yes: ола кала су евхоме....
което значи :?: :uups:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 19 Ное 2008, 10:12

Пич, трябваше да пуснеш жалба - рядко се случва някой от тълпата да иска да стане свидетел.
Това се води хулиганство и се гледа по бързата процедура.
Както самият ти каза, трябва да се започне от някъде.
В Пловдив май са доста нагли таксиджиите - един приятел беше пребил някъв таксиджия в подобна ситуация. Не подкрепям боя като средство за решаване на проблеми, но явно е имало защо.
Другия път не изпускай възможността, когато си в правото си - най-много да трябваше да се явиш на едно заседание, но щеше да се почувстваш добре след него.

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 19 Ное 2008, 10:32

Всеки е с различно мислене. Ако аз бях на твойто място, този вече щеше да работи за мен, чисто и просто по законен ред.
Всички знаем колко кадърни са таксиджиите, те за това налитат на бой. Щом има сили да се бие, значи ще работи усърдно за мен.

Знайте, че съдебната ни система не е като преди 3-4 години... Вече има много хора които си вършат работата. Доверявайте се по-смело. Инфо от първа ръка.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата