CD MP3

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар
Кара: 525dА-2003

Re: CD MP3

Мнение от mashina » 27 Авг 2008, 19:50

Ако някой има инфо дали някой го предлага това нещо в БГ + монтаж да сподели.Аз съм готов да сложа такова нещо само да разбера кой и къде.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JJ » 27 Авг 2008, 20:42

mashina написа:Ако някой има инфо дали някой го предлага това нещо в БГ + монтаж да сподели.Аз съм готов да сложа такова нещо само да разбера кой и къде.

Е, и аз това искам!!! 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 31 Авг 2008, 9:12

До колкото съм обикалял из нета, Grom Audio варианта е най-евтиният като цена. Ако човек е решил да задели обаче малко повече пари, може да хвърли един поглед и на тази страница, аудиопродуктите са предназначени специално за баварците. Освен адаптери, чрез които iPod-а може да се включи към аудиосистемата и да се управлява както от радиото, така и от волана, предлагат и Integration Kit, който се монтира обикновено на мястото на пепелника и iPod-а се включва в него - на Е39 изглежда така:

Изображение

На E46 изглежда така:

Изображение

Също така отвън може да се поръча CD MP3 чейнджър, цената в момента е 490$. Става за всички Е46, Е39, Е38, X5, X3, Z4, Z3

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 01 Сеп 2008, 10:43

mashina написа:Ако някой има инфо дали някой го предлага това нещо в БГ + монтаж да сподели.Аз съм готов да сложа такова нещо само да разбера кой и къде.

На мен ми го предложи e-bay :mhihi: , излезе някъде $150-170 с доставката, не си спомням точно, +50 лв монтаж в Toyaga.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

мп3

Мнение от buuu » 15 Ное 2008, 19:02

Колеги,

може да е малко глупав въпрос, но съм нов при БМВ .

имам радио с касетка ориг на БМВ Бизнес поне така пише на предният панел . Прочетох вашите постове относно устройството което дава възможност да се слуша от мп3 стик или Ипод, та на въпросът БМВ-то е 98г 11 месец 520и е моделът, потърсих отзад в дясно и ляво в багажника за подобен кабел и чесно казано не видях .

въпросът е дали самото радио подаржа (има изходи) за чейнжер или всички подържат?

Благодаря предварително!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525 TDS

Re: мп3

Мнение от ben_g » 15 Ное 2008, 19:10

buuu написа:въпросът е дали самото радио подаржа (има изходи) за чейнжер или всички подържат?

Ако радиото ти има бутон "Mode" значи може да управлява CD Changer. Друг е въпроса дали е подготвена колата и е прекаран кабела за CD Changer-а до багажника. ;)

Потребител
Аватар

мп3

Мнение от buuu » 15 Ное 2008, 19:30

мерси за супер бързият отговор :) имаш бира!

и все пак имам друг въпрос имам на радиото копче "МОД" това значи че подържам ... това е добре каде в багажника да търся кабела от ляво или дясно про акумолатора, как изглежда кабела и ако не е прекаран от къде мога да си закупя и евентуално къде могат да ми го монтират ?

благодаря отново предварително !

Потребител
Аватар
Детайли за колата: E39 525d Touring 2002

Мнение от sandik1 » 18 Ное 2008, 0:58

Отзад вляво

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от signala » 18 Ное 2008, 15:13

Аз съм с такъв аи под адаптор и сам много доволен,закупих го от колега от форума,качеството е абсолютно като цд,управлява се от бутоните на мид-а,или на волана които е с мулти.Ай пода стои в жабката и не се виждат никви кабели.

Потребител
Аватар

Мнение от marto1 » 18 Ное 2008, 16:23

signala написа:Аз съм с такъв аи под адаптор и сам много доволен,закупих го от колега от форума,качеството е абсолютно като цд,управлява се от бутоните на мид-а,или на волана които е с мулти.Ай пода стои в жабката и не се виждат никви кабели.

искам и аз такъв.От къде го купи

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от signala » 18 Ное 2008, 19:30

marto1 написа:
signala написа:Аз съм с такъв аи под адаптор и сам много доволен,закупих го от колега от форума,качеството е абсолютно като цд,управлява се от бутоните на мид-а,или на волана които е с мулти.Ай пода стои в жабката и не се виждат никви кабели.

искам и аз такъв.От къде го купи

ами аз го взех 2-ра ръка от един колега от форума,а иначе се продават в и-бей

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 21 Ное 2008, 21:09

Не разбрах само тези на които RDS-а няма mode копче и не подържа чейнджър, какво е решението за слушане на нещо по различно от касетка?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 22 Ное 2008, 0:12

Аз само ще помоля колегата , каквото и решение да намери да го сподели .

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 22 Ное 2008, 8:57

Веселин|Василев написа:Не разбрах само тези на които RDS-а няма mode копче и не подържа чейнджър, какво е решението за слушане на нещо по различно от касетка?

Отиваш в технополис, и срещу 29 лъва си зимаш един ФМ трансмитер, качеството е задоволително, ако не си много претенциозен. Аз имам и чейнджър, но жена ми си купи едно такова уж за нейната кола, ама вече става месец нейната кола не го е и подушила :mhihi: По удобно е отколкото да записваш дискове. Качеството е като от радио станция.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 22 Ное 2008, 13:13

badsharki написа:
Веселин|Василев написа:Не разбрах само тези на които RDS-а няма mode копче и не подържа чейнджър, какво е решението за слушане на нещо по различно от касетка?

Отиваш в технополис, и срещу 29 лъва си зимаш един ФМ трансмитер, качеството е задоволително, ако не си много претенциозен. Аз имам и чейнджър, но жена ми си купи едно такова уж за нейната кола, ама вече става месец нейната кола не го е и подушила :mhihi: По удобно е отколкото да записваш дискове. Качеството е като от радио станция.

Пробвах един, но качеството на звука е незадоволително за мен! :confused:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ПредишнаСледваща

Назад към E39