CD MP3
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: CD MP3
Ако някой има инфо дали някой го предлага това нещо в БГ + монтаж да сподели.Аз съм готов да сложа такова нещо само да разбера кой и къде.
mashina написа:Ако някой има инфо дали някой го предлага това нещо в БГ + монтаж да сподели.Аз съм готов да сложа такова нещо само да разбера кой и къде.
Е, и аз това искам!!!

До колкото съм обикалял из нета, Grom Audio варианта е най-евтиният като цена. Ако човек е решил да задели обаче малко повече пари, може да хвърли един поглед и на тази страница, аудиопродуктите са предназначени специално за баварците. Освен адаптери, чрез които iPod-а може да се включи към аудиосистемата и да се управлява както от радиото, така и от волана, предлагат и Integration Kit, който се монтира обикновено на мястото на пепелника и iPod-а се включва в него - на Е39 изглежда така:
На E46 изглежда така:
Също така отвън може да се поръча CD MP3 чейнджър, цената в момента е 490$. Става за всички Е46, Е39, Е38, X5, X3, Z4, Z3

На E46 изглежда така:

Също така отвън може да се поръча CD MP3 чейнджър, цената в момента е 490$. Става за всички Е46, Е39, Е38, X5, X3, Z4, Z3
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
mashina написа:Ако някой има инфо дали някой го предлага това нещо в БГ + монтаж да сподели.Аз съм готов да сложа такова нещо само да разбера кой и къде.
На мен ми го предложи e-bay

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
мп3
Колеги,
може да е малко глупав въпрос, но съм нов при БМВ .
имам радио с касетка ориг на БМВ Бизнес поне така пише на предният панел . Прочетох вашите постове относно устройството което дава възможност да се слуша от мп3 стик или Ипод, та на въпросът БМВ-то е 98г 11 месец 520и е моделът, потърсих отзад в дясно и ляво в багажника за подобен кабел и чесно казано не видях .
въпросът е дали самото радио подаржа (има изходи) за чейнжер или всички подържат?
Благодаря предварително!
може да е малко глупав въпрос, но съм нов при БМВ .
имам радио с касетка ориг на БМВ Бизнес поне така пише на предният панел . Прочетох вашите постове относно устройството което дава възможност да се слуша от мп3 стик или Ипод, та на въпросът БМВ-то е 98г 11 месец 520и е моделът, потърсих отзад в дясно и ляво в багажника за подобен кабел и чесно казано не видях .
въпросът е дали самото радио подаржа (има изходи) за чейнжер или всички подържат?
Благодаря предварително!
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
Re: мп3
buuu написа:въпросът е дали самото радио подаржа (има изходи) за чейнжер или всички подържат?
Ако радиото ти има бутон "Mode" значи може да управлява CD Changer. Друг е въпроса дали е подготвена колата и е прекаран кабела за CD Changer-а до багажника.

мп3
мерси за супер бързият отговор
имаш бира!
и все пак имам друг въпрос имам на радиото копче "МОД" това значи че подържам ... това е добре каде в багажника да търся кабела от ляво или дясно про акумолатора, как изглежда кабела и ако не е прекаран от къде мога да си закупя и евентуално къде могат да ми го монтират ?
благодаря отново предварително !

и все пак имам друг въпрос имам на радиото копче "МОД" това значи че подържам ... това е добре каде в багажника да търся кабела от ляво или дясно про акумолатора, как изглежда кабела и ако не е прекаран от къде мога да си закупя и евентуално къде могат да ми го монтират ?
благодаря отново предварително !
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Аз съм с такъв аи под адаптор и сам много доволен,закупих го от колега от форума,качеството е абсолютно като цд,управлява се от бутоните на мид-а,или на волана които е с мулти.Ай пода стои в жабката и не се виждат никви кабели.
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
marto1 написа:signala написа:Аз съм с такъв аи под адаптор и сам много доволен,закупих го от колега от форума,качеството е абсолютно като цд,управлява се от бутоните на мид-а,или на волана които е с мулти.Ай пода стои в жабката и не се виждат никви кабели.
искам и аз такъв.От къде го купи
ами аз го взех 2-ра ръка от един колега от форума,а иначе се продават в и-бей
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Не разбрах само тези на които RDS-а няма mode копче и не подържа чейнджър, какво е решението за слушане на нещо по различно от касетка?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Веселин|Василев написа:Не разбрах само тези на които RDS-а няма mode копче и не подържа чейнджър, какво е решението за слушане на нещо по различно от касетка?
Отиваш в технополис, и срещу 29 лъва си зимаш един ФМ трансмитер, качеството е задоволително, ако не си много претенциозен. Аз имам и чейнджър, но жена ми си купи едно такова уж за нейната кола, ама вече става месец нейната кола не го е и подушила

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
badsharki написа:Веселин|Василев написа:Не разбрах само тези на които RDS-а няма mode копче и не подържа чейнджър, какво е решението за слушане на нещо по различно от касетка?
Отиваш в технополис, и срещу 29 лъва си зимаш един ФМ трансмитер, качеството е задоволително, ако не си много претенциозен. Аз имам и чейнджър, но жена ми си купи едно такова уж за нейната кола, ама вече става месец нейната кола не го е и подушилаПо удобно е отколкото да записваш дискове. Качеството е като от радио станция.
Пробвах един, но качеството на звука е незадоволително за мен!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4