Нов трус
Модератор: Общи модератори
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6

аз работя на Патриарха в една сграда сигурно на 50 години поне... на втория етаж. От долу избиха стената откъм улицата и сложиха витрина, някакъв бутик... та значи стаята ни се тресе само като мине тролея, да не говорим за некакви трусчета. Станал съм като сеизмологичен център напоследък, веднага отчитам големината на труса

абе да не дава Господ !!
stay tuned

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
sinqta_strela написа:Аз също усетих (офиса ми е на НДК).
Онзи ден когато беше първият трус и се говореше, че хората са чули тътен преди него много се смях, но днес както си седях и беше сравнително тихо се чу тътен и след това ме разлюля леко.
Та някакво обяснение на тези шумотевици?
шума си е нещо нормално, просто като се местят пластовете се получава...нещо като при удар ( но в много голями количества ) и от там идва този шум като гръм...сложно май го обясних....иначе имаше леко в 10:20 понеже съм последен етаж усети се леко....

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Проспах го и тоя път. Аз 2 нощи се будя от леки трусове. Само леко ми се разклаща кревата и спира. Всички казват, че били леки и не се усещали, но мен ме будят... 

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
За тез затихващи трусове дето говорят нещо май съм скептик! Абе този разлом не се ли намести? Дано няма някоя голяма яма, която ще иска голямо наместване и да са прави,че всичко ще утихне и че нема да има голям трус! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
A_DUNCHEV написа:За тез затихващи трусове дето говорят нещо май съм скептик! Абе този разлом не се ли намести? Дано няма някоя голяма яма, която ще иска голямо наместване и да са прави,че всичко ще утихне и че нема да има голям трус!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Те на практика си нямат идея какво става и НЕ МОГАТ ДА ГО ПРОГНОЗИРАТ.
Казват ви това, коеот са длъжни да ви кажат.
Ето го репортажа... Мъртви били не само гълъби, но и свраки и други птици. Според мен - дотук с хранителното отравяне...
И то - хранително отравяне през нощта, в епицентъра на земетресение... Освен ако не е нарочно от някой шегаджия...
http://kalendar.novatv.bg/news/id_897079743
Ето го репортажа... Мъртви били не само гълъби, но и свраки и други птици. Според мен - дотук с хранителното отравяне...
И то - хранително отравяне през нощта, в епицентъра на земетресение... Освен ако не е нарочно от някой шегаджия...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
разхождах си кучето вчера там 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
D3BEP написа:Те на практика си нямат идея какво става и НЕ МОГАТ ДА ГО ПРОГНОЗИРАТ.
То това е нещо което не може да се прогнозира....може само да се предполага!!...само че това се прави не само на местно ниво...защото трус около 4 се регистрира дори и в Китай...отделно някой каза дали не можели да се наместят ...ми няма да се наместя...те постоянно се движат от милиони години насам...дали за 2 седмици ще се наместят

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ///Явор
- Летящия холандец
-
да,две други кучета и нищо му нямаD3BEP написа:Юзър написа:разхождах си кучето вчера там
То яде ли ?

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Юзър написа:разхождах си кучето вчера там
Хубаво е че кучето ти не може да лети, иначе .....!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Юзър написа:да,две други кучета и нищо му нямаD3BEP написа:Юзър написа:разхождах си кучето вчера там
То яде ли ?за разлика от тях
Хубаво. Ама газове като въглеродния двуокис убиват само в концентрация, нали го знаеш... После се разнасят в атмосферата ,в която по принцип си има въглероден двуокис.
Може и да не е това. Може и да е случайно. А може и да е това и не всички газове да са намерили пътя навън засега.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
D3BEP написа:Юзър написа:да,две други кучета и нищо му нямаD3BEP написа:Юзър написа:разхождах си кучето вчера там
То яде ли ?за разлика от тях
Хубаво. Ама газове като въглеродния двуокис убиват само в концентрация, нали го знаеш... После се разнасят в атмосферата ,в която по принцип си има въглероден двуокис.
Може и да не е това. Може и да е случайно. А може и да е това и не всички газове да са намерили пътя навън засега.
Дано да е случайно,но ми се струва,че започва да се нарежда един кофти пъзел от неслучайности!